• 9.380.252 stemmen

Met onder meer: Neve Campbell, David Arquette en Courteney Cox

Releasedatum: 14 april 2011

Plot Scream 4

"New decade. New rules."

Tien jaar is er verstreken sinds Sidney Prescott (Neve Campbell) haar laatste confrontatie had met de gemaskerde moordenaar Ghostface. Ze leeft nu geïsoleerd en ze heeft ze een boek geschreven dat veel lovende kritieken heeft ontvangen. Ze wordt echter uit haar dagelijkse routine getrokken als Ghostface weer verschijnt in Michigan, met als gevolg dat Sidney weer herenigd wordt met Dewey (David Arquette) en Gale (Courteney Cox).

Sidney Prescott

Charlie Walker

Kate Roberts

Deputy Judy Hicks

TragieStar.*

You'll never know. Hoop dat dit 4de deel wel evengoed word als deel 1, al gaat dat moeilijk worden. En anders hopen dat het beter word als deel 3. Kan nu echt niet meer wachten!

avatar van FillumGek

FillumGek

Het weerzien met de oude cast zorgt al voor een flink aantal sterren

avatar van apolicum

apolicum

Seifer schreef:

Zal wel niet veel beter zijn dan de vorige 3 delen.

Hoeft ook helemaal niet?

Als hij het niveau van deel 1 al BIJNA kan benaderen zal ik héééél content zijn

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Zou leuk zijn als deze ook op Imagine zou draaien.

avatar van ference-b

ference-b

na de trailer te zien zal het wel zo'n ''standaard'' slacht film zijn... de regels van de eerste delen komen te vervallen en de killer filmt nu alles..... hopelijk word het niet zo uitgeperst als de saw reeks... maaaaarrrrrr we zijn benieuwd natuurlijk en kan dus niet wachten

avatar van Phoebe318

Phoebe318

Scream 1 was de eerste horrorfilm die ik helemaal geweldig vond!

Deel 2 & 3 waren leuke vervolgen, maar nu ben ik natuurlijk wel heel benieuwd naar deel 4!

avatar van clockwork72

clockwork72

Hier kijk ik erg naar uit. Hoop dat het wat wordt, maarja Wes Craven maakt hem dus dan wordt het sowieso goed.

avatar van yeyo

yeyo

Craven heeft nochtans heel wat flops gemaakt de laatste twee decennia.

avatar van 009

scream 4 is geschreven door de scenarist van de 1e en de 2e dus dat is sobieso al een sterk pluspunt.

kijk er echt naar uit, ik hoop gewoon dat hij al beter gaat zijn de de 3e...

avatar van Starmaster501

Starmaster501

Wow, ik zag die trailer op de site van pathe, en daar was het gewoon een film die de vorige screams parodiëerd... Er zat gewoon veel humor in...

Nog precies 10 dagen !! Ik begin alvast met aftellen

avatar van JulesTMNT

JulesTMNT

Was aanvankelijk was sceptisch, maar krijg hier toch ook wel zin in.

avatar van M.Goodkat

M.Goodkat

Ik heb hier ook in feite zin in

avatar van Skycrawler

Skycrawler

Neve Campbell zal blij zijn met deze carriere revival. Waar is zij de laatste tien jaar geweest? Ik heb haar na Scream 3 in geen enkele memorable rol of film gezien. Craven heeft de laatste jaren ook alleen maar flops afgeleverd. Een uitgelezen kans voor hem om zijn portemonnee te spekken.

avatar van Elineloves

Elineloves

TragieStar.* schreef:

Nog precies 10 dagen !! Ik begin alvast met aftellen

Ik doe met je mee, vind de Scream films echt heerlijk, en de trailer ziet goed uit.

avatar van Kisje

Kisje

Ik ben erg benieuwd... Pas nog 2 delen gezien , één van de komende dagen ook nog deel 3 meepikken en ik ben weer up-to-date en klaar om aan deel 4 te beginnen

avatar van The Oceanic Six

Ik las al hier in de buurt een bioscoop die een Scream marathon gaat houden. Begint ergens 's avonds en ze eindigen uiteraard met Scream 4.

Maar ik hoef alleen maar de 4e te zien

avatar van JulesTMNT

JulesTMNT

Heb ook al met een vriend afgesproken alvorens naar de bioscoop te gaan een marathon van de eerste 3 films te houden

TragieStar.*

Al 1 stem? Helaas kan ik de film niet zien op de exacte premiere datum . Maar hopelijk wel snel, en dan lees ik de recensies van jullie wel .

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

mrwhite schreef:

En dat weet je al na de trailer te zien

Moet je nagaan hoe goed ik ben

avatar van IcU

IcU

Ben benieuwd wanneer de eerste recensies binnenkomen. Eerste journalisten screening is al geweest.

avatar van 009

Scream 4 is kortste scream film tot nu toe...

103 min

TragieStar.*

Waar heb je dat vandaan dan? Oh, ik zie het al op IMDb Wel balen hoor, ik dacht juist dat het de langste ging worden .

avatar van rep_robert

Vind ik lang zat voor een horror/thriller.

avatar van The Oceanic Six

Inderdaad. Scream 2 en 3 waren ook veel te langdradig, duurden bijna 2 uur. 100 minuten is meer dan voldoende voor een film als Scream. Ik hoop vooral dat ze het niveau van deel 1 kunnen benaderen.

avatar van 009

Ik vond het juist sterk aan de scream reeks dat ze net ietsje langer duurden dan de standaard horror films....

Ik vond de 2e & 3e totaal niet saai eigenlijk...

Kan niet wachten om scre4m te zien eigenlijk!!

avatar van Mister Movie

Mister Movie

Ik ben bang dat dit een Hele Slechte Film gaat worden...

Maar het blijft Scream dus ik zal em toch maar een bezoekje gaan brengen

avatar van Xan21

Xan21

Heb alleen nog goede reviews gelezen hoor dus het zal wel mee vallen, alleen als je niet van dit soort genres houdt moet je er gewoon niet heengaan. Schijnt dat de openingscene alleen al de prijs van je kaartje waard is

En de film is niet 103 maar 110 minuten, mooie runningtime, deel 2 was misschien net iets te lang, maar deze vond ik echt geweldig samen met deel I, deel 3 voelde meer aan als een scooby doo film, het gemis van Kevin Williamson was duidelijk voelbaar...

Wes Craven gaf aan dat er maar liefst 8 deleted scenes op de bluray komen, of deze dan ook worden verwerkt tot een extended cut is nog niet duidelijk.

avatar van rep_robert

Xan21 schreef:

Niet stemmen als je de film niet gezien hebt!

TragieStar.*

Hoezo kan je al een review hebben gelezen terwijl de film nog niet eens uit is? Of is een review weer iets anders?