• 9.378.100 stemmen

Met onder meer: Neve Campbell, David Arquette en Courteney Cox

Releasedatum: 14 april 2011

Plot Scream 4

"New decade. New rules."

Tien jaar is er verstreken sinds Sidney Prescott (Neve Campbell) haar laatste confrontatie had met de gemaskerde moordenaar Ghostface. Ze leeft nu geïsoleerd en ze heeft ze een boek geschreven dat veel lovende kritieken heeft ontvangen. Ze wordt echter uit haar dagelijkse routine getrokken als Ghostface weer verschijnt in Michigan, met als gevolg dat Sidney weer herenigd wordt met Dewey (David Arquette) en Gale (Courteney Cox).

Sidney Prescott

Charlie Walker

Kate Roberts

Deputy Judy Hicks

Angrod_Pallanén

Blij dat Williams weer het script schrijft maar hier geeft hij aan dat de film sowieso een seizoen is uitgesteld (Williams schrijft ook voor de nieuwe tv serie Vampire Diaries) en aangezien Cox net terugkeert naar het kleine scherm met een eigen serie zie ik Scream 4 niet echt van de grond komen voorlopig.

Ach, al de meer tijd om Campbell te overtuigen. Zonder Sydney zou het geen vervolg zijn..

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Ik vind het echt gaaf dat er ook een Scream 4 komt. Ik vond de trilogie geweldig. Ik kijk er echt naar uit

avatar van TK1991

TK1991

Neve Campbell doet ook mee.

Dat is al zeker. Nu hopen ze alleen nog dat Wes Craven weer op de regiestoel plaatstvindt.

ze zeggen ook als het weel zo'n succes wordt dan wil dimension films een deel 5 en 6 gaan maken..

heel leuk hoor maar.. ja alweer uitmelken..

Bron?

Ik hoop echt dat er een scream 4 komt, heb me dood gelachen bij deel 1, 2 en 3.

Angrod_Pallanén

Scream 4 wordt momenteel geschreven; volg schrijver Kevin Williamson via Twitter waar hij af en toe up date over "zijn Sydney's en Gale's"

Elineloves

Ik ben erg benieuwd naar deze film, of de 'vaste' groep inderdaad weer mee doet. Ik vond de eerste 3 films ontzettend vermakelijk, maar ben bang dat een deel 4 inderdaad weer uitgemolken zooi gaat worden. We zullen het zien?

avatar van Justinw

Justinw

Was net op Net5 een filmprogramma aan het kijken en daar zeiden ze dat Wes Craven idd de film gaat regisseren

Angrod_Pallanén

Hier een heleboel artikelen over Scream 4 en de bijgaande trilogie.

Kort samengevat:
- Schrijver Kevin Williamson is momenteel bezig met het schrijven van Scream 4 dat ergens dit jaar in productie moet gaan om vervolgens in 2011 in de bioscoop te verschijnen.
- Het vierde deel is het begin van een nieuwe trilogie dat zich 10 jaar na deel 3 afspeelt.
- De nieuwe trilogie zal opnieuw het horrorgenre onder de loep nemen en wordt onder andere beïnvloed door manga's, M. Night Shyamalan en andere horror-hypes van de afgelopen tien jaar.
- Onlangs werd er een teaser-poster van de film vrijgegeven.
- Buiten Sidney, Gale en Dewey zullen nieuwe personages worden geïntroduceerd om ons door de volgende drie films heen te begeleiden, hierdoor is er een mogelijkheid dat de voorgenoemde drie het vervolg niet zullen overleven, ondanks dat Williamson verklaarde dat hij Sid nooit zou kunnen laten sterven.
- Voor korte berichtjes en leuke feitjes over deel 4 check Williamson's twitter Waar hij vaak genoeg niet-al-te-spoilery-info afgeeft over het bedenken hoe hij een personage moet vermoorden of dat er iemand in een motel incheckt (bij nader inzien eigenlijk alleen leuk als je echt fan bent).

Officiëel opgehyped voor de franchise. Onlangs 1+2 al herzien, nu nog deel 3 en we're good to go.

avatar van Halcyon

Halcyon

Goed nieuws. Slashers van dit kaliber kunnen er altijd wel bij.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Ik vind het niet veel soeps klinken aangezien ik deel 2 & 3 niet goed vond. Maar goed altijd beter dan de remake van de geweldige Horror film A Nightmare on Elm Street.

avatar van Starscream

Starscream

laat maar komen heb Scream altijd leuke films gevonden.

avatar van Charmides

Charmides

Goed nieuws. De Scream films waren erg leuk en goed. Ik hoop dat hij komt. Er komt ook nog een remake van A Nightmare on Elm Street. Dat is zo goed als zeker.

avatar van DonViseroo

DonViseroo

Vind het persoonlijk wel tof dat er een vierde scream film uitkomt, de derde was niet veel soeps, maar de twee eerste vond ik wel goed. Vind het ook altijd tof als men na lange tijd een vervolg maakt, net zoals Halloween H20: twenty years later (waarin ook enkel Michael Myers en Laurie Strode uit de eerste films te zien zijn)

Als men er dan nog enkele interessante, nieuwe personages kan aan toevoegen, kan men misschien weer vertrokken zijn voor enkele goede films, of gewoon één goede laatste.

Scream 4 2011

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Ik ben benieuwd naar de film.

Kevin Williamson is ook al bezig met een script voor deel 5.

Scream 3 vond ik minder.

avatar van juhnzun

juhnzun

Staat volledig los van de Reeks neem ik aan

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Ik verwacht hier niet al te veel van, maar zal er toch voor in zijn Hopelijk is de cast niet al te zwak..

Angrod_Pallanén

15 April 2011 staat er voor Scream 4 op de planning!

avatar van IcU

IcU

Is wel een film waar ik erg naar uit kijk. Vind Scream nog steeds een ijzer sterke film, en vind zelfs deel 2 en 3 erg vermakelijk. En aan de cast en crew te zien komt het helemaal goed.

avatar van blythefangirl

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Elineloves

Een nieuwe trilogie? Leuk maan!

Courteney ziet er nu beter uit dan toen zeg.

De nieuwe personages lijken me ook wel erg leuk! Het gaat om Lake Bell (It's Complicated), Ashley Greene (Twilight), Hayden Panettiere (tv-serie Heroes) en Rory Culkin (Mean Creek). Ben benieuwd.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Leuk een nieuwe Scream trilogie. Ik hou altijd wel van dit soort slashers, grappig ook dat dezelfde mensen weer meedoen

avatar van Kevin.v

Kevin.v

Ashley Greene ... (rumored)

Hayden Panettiere ... (rumored)

Courteney Cox ... Gale Weathers Riley

Lake Bell

Neve Campbell ... Sidney Prescott

David Arquette ... Sheriff 'Dewey' Riley

Rory Culkin ... (rumored)

Heel benieuwd met deze cast

Elineloves

Veel mooie vrouwen in ieder geval.

avatar van Frenetic

Frenetic