• 9.380.694 stemmen

Met onder meer: Neve Campbell, David Arquette en Courteney Cox

Releasedatum: 14 april 2011

Plot Scream 4

"New decade. New rules."

Tien jaar is er verstreken sinds Sidney Prescott (Neve Campbell) haar laatste confrontatie had met de gemaskerde moordenaar Ghostface. Ze leeft nu geïsoleerd en ze heeft ze een boek geschreven dat veel lovende kritieken heeft ontvangen. Ze wordt echter uit haar dagelijkse routine getrokken als Ghostface weer verschijnt in Michigan, met als gevolg dat Sidney weer herenigd wordt met Dewey (David Arquette) en Gale (Courteney Cox).

Sidney Prescott

Charlie Walker

Kate Roberts

Deputy Judy Hicks

TragieStar.*

De poster vind ik goed bij de andere 3 delen passen. Dus het is niet totaal anders, dus dat is een groot pluspunt vind ik. Dus dan is die niet origineel maar ik bedoelde het anders.

avatar van red4evil

red4evil

deze wil ik dus echt graag zien

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Jezus weet nu al wel hoe de hele film zal gaan. Simpel het bekijken van de trailer ergens bovenaan deze pagina is voldoende.

avatar van Xan21

Xan21

Dutchmeister schreef:

denk het niet

avatar van Xan21

Xan21

Misschien leuk om de nieuwe poster hier te plaatsen ?

avatar van JulesTMNT

JulesTMNT

Weet niet wat ik hiervan moet verwachten. Aan de ene kant vrees ik een Platinum Dunes achtige remake met slecht acterende tieners, veel te veel CGI en zo veel mogelijk schrikeffecten. Aan de andere kant is het natuurlijk zo dat Wes Craven opnieuw regisseert en Kevin Williamson schrijft. Hierdoor zou het nog wat kunnen worden, maar ik heb sterke twijfels.

avatar van 606

avatar van Wernertje

Wernertje

Ik heb net de trailer gezien en die zag er wel oke uit en ik ben allerminst bang dat de film tegen valt of zwak is. Neve Campbell, David Arquette en Courteney Cox doen er weer in mee en deze deden het in de vorige 3 delen ook goed naar mijn mening. Scream (origineel) was destijds echt een verrassing, de come back van Craven. De film was origineel en vermakelijk en beschikte over een goede cast en ook een leuk verhaal met af en toe leuke schrik momenten en plot verwisselingen. Persoonlijk vindt ik scream, 1 van de weinige in de horror genre waarvan de opvolgers toch nog vermakelijk zijn en kunnen tippen aan het origineel. Hoewel naar het zien van deel 1, deel 2 en 3 kwa verhaal over een komen en het eigenlijk het verhaaltje wordt Sidney wordt weer lastig gevallen door de gemaskerde killer en wie is of zijn het? en uiteraard heeft het met het verleden van haar moeder te maken. Maar met name de cast en de karakters maken de film toch niet zo standaard en saai en door dat het weer een aantal plot wendingen kent en je je toch afvraagt wie zit er achter de masker blijven de films wel redelijk van kijkplezier. Het zelfde verwacht ik van het 4de deel ook, gewoon de style van 1,2 en 3 wat me opviel in de trailer was dat de stem van de gemaskerde vriend wat demonischer was en ik verwacht gezien we een aantal jaartjes verder zijn dan deel 3 dat het ook wat meer aan deze tijd is aangepast zowel kwa effects en schrik momenten. ik ben benieuwd en als hij uit is ga ik hem zeker kijken.

mrwhite

Ahn de klassieke 0,5 nog voor de film uit is staat er op !!!!

avatar van The Oceanic Six

Ow? Er is niet 1 stem geplaatst hoor.

Afgelopen week Scream 1, 2 en 3 herkeken. Ik ben klaar voor Scream 4

TragieStar.*

Ja, en helaas vielen jou beoordelingen nog al tegen Je hebt ze volgens mij allemaal verlaagd haha, dus hoop dat Scream 4 niet tegen zal vallen voor je.

TragieStar.* schreef:

Nee, Scream 1 heb ik van 3,5* naar 4* verhoogd. De vervolgen heb ik verlaagd, maar die zijn dan ook vele malen slechter.

Wat ik zo van Scream 4 heb gelezen en gezien is dat het meer richting het origineel zal gaan met weer die scherpe knipogen naar het horrorgenre.

The Oceanic Six schreef:

Ow? Er is niet 1 stem geplaatst hoor.

Afgelopen week Scream 1, 2 en 3 herkeken. Ik ben klaar voor Scream 4

Hij stond er wel op hoor maar de crew heeft dat weer mooi verwijderd.

Ajax&Litmanen1 schreef:

Oke, als jij het zegt Hoop het voor je.

avatar van dominion

dominion

Hoop dat er ook nog veel gore in zit.

avatar van Metalfist

Metalfist

dominion schreef:

Hoop dat er ook nog veel gore in zit.

De eerste 3 Scream films hadden dat ook niet echt dus de kans is klein, een paar leuke kills daarentegen is iets om naar uit te kijken.

avatar van The Oceanic Six

Ik hoop juist dat de humor en de vele verwijzingen weer terug gaan keren. Dat viel enorm tegen in deel 2 en 3. Voor de gore hoef je sowieso niet een Scream film te kijken.

mrwhite

Ik denk dat Dewey (David Arquette) en Gale (Courtney Cox) kleinere rol zullen hebben.

New decade new rules new characters ?

avatar van Tonypulp

Tonypulp

avatar van renessepoker

renessepoker

Ik heb zo veel zin in deze film:) zitten alleen veel beloofde acteurs voor in de toekomst in dus kan niet aan de acteurs liggen!

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Trailer gezien.

Plot is gejat en slechter dan de voorgaande edities. Lijkt me een draak van een film

Trailer gezien.

En dat weet je al na de trailer te zien

avatar van rep_robert

Trailer gezien.

Denk ook niet dat het veel beter zal zijn. Al heb ik met de eyecandies Panettiere en Roberts toch nog een reden om de film te kijken

avatar van boozebelly

boozebelly

• 1908 stemmen

Zal de laatste druppel melk uit de fijngeknepen tiet zijn...

Trailer gezien.

Plot is niet gejat, plot sluit aan op de voorgaande films. Dat is juist de bedoeling. Een nieuwe ''Stab'' film, weer de aanwezigheid van Gale en Dewey, Sidney die weer achtervolgd wordt...

Probleem in deel 2 en 3 was vooral de matige uitwerking. Ik wil de horrorknipogen terug.

avatar van Elineloves

Elineloves

Coole still! Ik heb er in ieder geval zin in, volgende maand ga ik deze direct in de bios kijken.

avatar van Dstalker8

Dstalker8

Prachtig, ik verheug me echt op deze Craven, ik voel dezelfde kriebels al die ik had bij me eerste viewing van Scream...

avatar van FillumGek

FillumGek

Nieuwe clips.

Kreeg weer even een heerlijk déjà-vu gevoel bij dat klassieke schrikmoment

avatar van Seifer

Seifer

Zal wel niet veel beter zijn dan de vorige 3 delen.