• 9.378.888 stemmen

Gesproken taal: Engels, Spaans en Russisch

Releasedatum: 29 juli 2010

Plot Predators

"The hunt is on."

Royce (Adrien Brody) is een huursoldaat die met tegenzin een groep elite krijgers leidt, die zijn samengebracht op een vreemde planeet. Met uitzondering van een onteerde arts, bestaat deze groep uit koelbloedige moordenaars, zoals huursoldaten, gangsters en veroordeelden. Gaandeweg realiseren ze zich dat ze op deze planeet zijn verzameld met een duidelijke reden: ze dienen zelf als prooi…

Xen0n schreef:

Ik heb tot nu toe eigenlijk nog maar weinig buiteraardse wezens gezien die echt wisten te overtuigen. Wat bij mij is blijven hangen is vooral District 9 waarbij ik het er erg goed uit vond zien. Is het daar enigszins mee te vergelijken?

Wees gerust. Geen enkele predator komt uit de computer. Daar hebben ze speciaal voor gekozen.

District 9 is idd hele andere koek en totaal niet te vergelijken. Dit wordt brute en lompe actie met een dikke R rating.

avatar van Xen0n

Xen0n

Ik had het in de vergelijking vooral over de looks van die buitenaardse wezens. Dit is iets waar ik me dood aan kan ergeren als het niet goed afgewerkt is namelijk. District 9 vond ik in dat opzicht prachtig.

Xen0n schreef:

Google is de oplossing en anders de nieuwe trailer

avatar van voomzap

voomzap

Hopelijk beter dan het afschuwelijke "Armored" van Antal,... vrees echter het ergste.

paul83

Totaal andere film (andere schrijvers, producers en productiemaatschappij). Niet zo negatief.....

Predators rate poll - avpgalaxy.net

5 onvoldoendes, 68 voldoendes.

Predators Movie Reviews, Pictures - Rotten Tomatoes - rottentomatoes.com

RT:

Reviews Counted:89

Fresh:63

Rotten:26

Alhoewel het nu weer 65-34 is...:-(

Maar goed...de fans vinden het goed...

beter dan de AVP's en P2: Predator 2 Movie Reviews, Pictures - Rotten Tomatoes - rottentomatoes.com

Saving Pvt. Pyle

Nu op imdb 7.9/10 1,289 votes »

Zal wel rond de 6.0 uitkomen.

AchmedATM

Het schijnt ook een ideale vervolg te zijn op Predator (ik weet dat Predator 2 ook bestaat) . Met wat referenties naar de eerste film. Ik kan niet wachten

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Begin er eindelijk een beetje zin in te krijgen.

avatar van Voodoo

Voodoo

russische cam is net uit, dus voor de echte fans....

avatar van finalman

finalman

de echte fans wachten juist voor een goede kwaliteit

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

vond het een vette film

zeker nog een keer kijken

avatar van the new guy

the new guy

Saving Pvt. Pyle schreef:

Nu op imdb 7.9/10 1,289 votes »

Zal wel rond de 6.0 uitkomen.

Dat is hoog voor dit soort vervolgpulp, zal wel de moeite waard zijn.

avatar van Johan24

Johan24

De film blijft aardig scoren, al vermoed ik dat het nog wel wat gaat zakken. Ik denk daarentegen dat ie nog wel een stukje boven die 6 gaat blijven. Man, ik kan bijna niet wachten om deze film te kijken

avatar van predator 2

predator 2

Deze film is niks voor mensen met een zwak hart,dat die gene het vast weten.Groffer dan AVP of predator.

7.4/10 6,523 votes »

zeker nog een keer kijken

Paar posts hoger

avatar van mcdaktari

mcdaktari

is dit eigenlijk een re-make of een ander verhaal, dat wat ik er van zag lijkt wel veel op de eerste, die met Zwarsenegger

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

AGE-411 schreef:

Iemand zag de film al.

en? en? en?

moi, ik vond het een goeie film

maar mijn smaak/mening wijkt nogal eens af

mcdaktari schreef:

wat ik begreep is dit een vervolg op deel 1

Het verhaal van de film zal zich naar verwachting gaan afspelen op de thuisplaneet van de Predators.[6] De film zal tevens een direct vervolg worden op de eerste film, en mogelijk de gebeurtenissen uit Predator 2, Alien vs. Predator en Aliens vs. Predator: Requiem negeren.

bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Predator_%28franchise%29#Predators

Saving Pvt. Pyle

Is helemaal niet de thuiswereld van de Predators...

paul83

Weer de discussie over de planeet.....

AchmedATM

In de trailer zeggen ze toch dat het een Game (hunting) planet is? Dan is er toch geen discussie nodig

avatar van killer13

killer13

ik kan maar 2 keer naar de bioscoop gaan deze vakantie. 1 keer is al gereserveerd voor eclipse (ik word gedwongen door mijn vriendin voor de duidelijkheid) en ik kan niet kiezen tussen the expendables en predators!!! ik ben dol op predator, de spin-off films en robert rodriguez, maar ik ben ook dol op stallone, li, statham, rourke,... a little help here???

avatar van Thorak

Thorak

Als je vriendin je dwingt om ergens heen te gaan lijkt het me tijd om je relatie te verbreken. Dan kun je gelijk ook naar Predators én The Expendables

Problem solved!

avatar van finalman

finalman

@Thorak: HAHAH (bulderlach)

avatar van Miss Sway

Miss Sway

killer13 schreef:

Lijkt me niet zo moeilijk, je grenzen verleggen en gewoon 3 keer naar de bios gaan.

Ik begrijp je limiet van 2 keer niet...

avatar van Xen0n

Xen0n

Miss Sway schreef:

Ik begrijp je limiet van 2 keer niet...

Ik begrijp dat inderdaad ook niet zo, maar als je moet kiezen zou ik toch naar The Expendables gaan. Verwacht ik persoonlijk meer van als van deze.

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

killer13 schreef:

Je hoeft niet naar Predators, omdat je vriendin al een "predator" van jouw behoeftes is

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Vaak zie je bij vervolg delen dat de films meestal zwaker worden, wat Predators betreft vind ik dat niet het geval. Ok de aller eerste vond ik toch nog altijd de beste, die met Arnold Swarzenegger. Maar deze was helemaal zo slecht nog niet.

Al moest ik in het begin wel even wennen aan Adrien Brody, die ben ik namelijk niet gewend in dit soort rollen. Maar al bij al deed ie het zo slecht nog niet. Voor de liefhebbers is dit zeker een aanrader.