American Pie Presents: The Book of Love (2009)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: John Putch
Met onder meer: Bug Hall, Kevin M. Horton en Brandon Hardesty
Plot American Pie Presents: The Book of Love
"It's the hottest slice yet!"
Tien jaar na de avonturen in American Pie, ontdekt een stel nieuwe leerlingen van East Great Falls High hun 'Bijbel', verborgen in de bibliotheek. Het probleem is echter dat het boek beschadigd is door één van die leerlingen. Ze nemen contact op met Noah Levenstein (Eugene Levy), die samen met de jongens probeert om de verhalen in de Bijbel weer terug te krijgen.
Rob
Dana
Gibbs
Ashley
Bartw1991
American Pie: The Book Of Love is ZELFS voor de American Pie serie een "embarresment". Het verhaal is, naar standaard, nog acceptabel, maar degene waar je de film voor kijkt, knappe sexende college chicks en dudes, zijn er maar weinig!
Erg jammer, ik had me namelijk wel weer verheugd op een nieuw American Pie deel!
wwelover
STOP MET UITMELKEN, HET IS KLAAR NU!
Wat een vreselijke film. Laten we een paar hete chickies er in gooien en dat zal deze film redden. Niet dus. Acteren is vreselijk, verhaal idem dito, en humor? Welke humor?
Bah, kappen met die onzin zeg. Steek het geld liever in iets anders.
Uitmelken is exact het juiste woord. Las een artikel over dit soort films, het zijn echte 'cash cows' voor die maatschapijen, zeker American Pie. Hoe kut ze ook zijn, ze verkopen goed.
Peanut
Vond het een vermakelijke film, niet de beste uit de serie. De scene in de kerk was wel geniaal. Stifler was wel slecht
Kortom een verdiende 3
darkknight
Werkelijk alle clichés in deze film worden aangehaald, nu heeft elke american pie film wel hetzelfde recept maar dit is gewoon slaapverwekkend.
Na de derde film was het gewoon genoeg! De originele cast is niet te vervangen. Deze film was nog slechter dan de doorsnee highschool film.
Eugene levy krijgt er van mij eentje en weet naar mijn mening de film nog net boven het niveau "te flauw voor woorden" uit te tillen.
1,5 ster
flipflop
rampzalig slecht, maar ik heb me er, samen met wat vrienden en cocktailworstjes, goed mee weten te maken. Slechte keuze was om van Stifler plots een soort van 'bad guy' te maken, terwijl hij in de andere delen juist zo adorabel was omdat hij ondanks zijn player-achtige gedrag toch de rookies hielp. Voor de rest vond ik het erg leuk dat die dikke een rol had (die ik kende van zijn absurde youtube filmpjes).
Qua dames zat het dit keer weer snor, vooral die blonde cheerleader was echt prachtig.
Deze film verdient opzichzelf natuurlijk geen 3,0, maar omdat ik me, ondanks de cliches en de slappe Amerikaanse humor, beter mee hebt vermaakt dan de vorige 2 american Pie delen.
otherfool
Niet best natuurlijk, maar ook niet het slechtste deel. Er zat zelfs bijna een verhaal in, tussen de gebruikelijke blote borsten parade, een immer vervelende wordende Stifler en dubieuze seksuele activiteiten, waarbij ditmaal een broodje pindakaas, een bejaard hoertje en een eland de hoofdrol spelen. Mijn probleem is dat ik een serie altijd af moet kijken, dus ja ook voor het onvermijdelijke deel 8 zit ik weer paraat.
1,5*.
speedfreak
beter dan beta house alleszins want die was echt de slechtste in de reeks. maar nog altijd bijlange niet zo goed als de eerste drie. Wrm zijn er ook geen cinema releases van deze films meer?
whitew1d0w
Ik vond het een zeer slechte film vergeleken met de eerste 2 delen,
- Slechte acteurs
- Geen verhaallijn
Of terwijl kijk deze film gewoon niet het verneukt 90 minuten van je leven:P
filmsz
De openingsscenes zijn meestal nog wel OK geweest, maar deze vond ik echt van een walgelijk bedroevend niveau.. komt de rest van deze film ergens hier boven uit? Want dan geef ik hem denk nog een poging ooit.
Wauze
Waarom gaat überhaupt iemand zo'n film kijken om te beoordelen of het een goede film is?
Nee, het is geen goede film, maar gewoon lachen toch? Verstand op nul en genieten als je op dat moment gewoon zin hebt in onderbroekenlol.
Chattingforum
Net deze film gekeken! En moet zeggen, best wel leuk, net zoals alle American Pie's doet het me ook een gevoel geven van: Ik wil dit ook meemaken...En wel een mooie example, de bijbel is inderdaad een richtlijn, niet iets wat je moet doen, het is een keuze die je neemt.
Treinneger
slechtste american pie ooit!
slap aftreksel van alle delen, BAH
En helemaal jammer dat ze juist die stifler hebben gekozen, worst stifler ever! geen Bad ass, maar een pussy die denkt dat hij het is
1* voor de titel, de moeite en af en toe een grappig stukje
0,5* voor levenstein ^^
0,5* voor jennifer holland (damn she's hot, hehe)
wouterr-95
slechtste american pie ooit!
slap aftreksel van alle delen, BAH
1* voor de titel, de moeite en af en toe een grappig stukje
0,5* voor levenstein ^^
0,5* voor jennifer holland (damn she's hot, hehe)
je hebt helemaal gelijk behalve dat deze film niet eens een 2 verdient.
halverwege de film had ik hem uitgezet omdat ik me zo irriteerde aan de cast,oke de wijve waren wel heel knap maar dat was het
KrimpenDrummer
1,5* en dan ben ik nog soepel.
Slechtste American Pie. Sommige vond ik nog wel leuk, band camp was leuk, sowieso de eersten met de originele cast. Dit was gewoon een belachelijke film.
tomheerkens8
Het is zeker niet de slechtste american pie dat was beta house vond ik de acteurs zijn niet geweldig maar vond de film om sommige momenten toch wel grappig.
Nick4
Hoewel dit inmiddels het zevende deel is van de American Pie-serie, is en blijft het een leuk concept. Het is in deze film alleen niet goed genoeg uitgewerkt (dat vond ik wel bij Naked Mile en Beta House). Jammer, want verder is het net als de andere American Pie's een symphatieke film.
freekoz
En hij was weer leuk
Ik blijf me vermaken bij elk deel van de American Pie reeks!
m_csa
Vermakelijke film, kan echter niet tippen aan de 'echte' American Pie films.
Rickazio
Een nieuw dieptepunt in de reeks van American Pie.
Ze mogen blij zijn dat ze in het rijtje staan met American Pie 1 en 2 want dat verdienen ze niet!
Woutrr
Lijkt allesbehalve op een 'American Pie'...
Die stifler "acteerd" super slecht, is lelijk en past niet in de rol als 'Stifler'.
De vrouwen zijn ook maar
Niet echt goed dus.
Rickazio
Lijkt allesbehalve op een 'American Pie'...
De vrouwen zijn ook maar
Niet echt goed dus.
Die 2* is dan ook wel erg hoog...
MB-
Ik vond nr. 7 toch wel een leuke film, hij haalt misschien het niveau niet van de eerste maar het blijft grappig.
Justinw
American Pie (1999) Goed
American Pie 2 (2001) Goed
American Pie: The Wedding (A.K.A American Wedding) (2003) Redelijk
American Pie: Band Camp (2005) Matig
American Pie: The Naked Mile (2006) Slecht tot matig
American Pie: Beta House (2007) Slecht tot matig
American Pie: The book of Love (2009) Nog niet gezien.
Maar de films vermaken meestal wel met wat vrienden erbij. En dat is denk ik ook het doel van de film, en hier slaagt het goed in.
FrisoBoei
Het wordt ook wel gewoon nog steeds slechter haha.
De Stiffler was echt totaal niet grappig meer, terwijl dat juist één van de leuke dingen was aan American Pie. En met die eland was wel heel erg flauw.
Heb eigenlijk ook niet echt kunnen lachen volgens mij.
1 ster voor de dikke held met de bril: YouTube - Kanaal van ArtieTSMITW
jimboj
wel leuke film.
alleen eg jammer dat die stifler totaal niet leuk is.
meer irritant
maar.... de boobies doen het weer goed maken
FillumGek
De eerste drie delen waren erg leuk. Deel 4 t/m 6 waren geinig, maar niet al te hoogstaand meer. Dus Putch, gefeliciteerd met het maken van de eerste totaal niet leuke American Pie!
Allereerst is het thema gekopieerd van het eerste deel. Deel 4 had nog een Band Camp, deel 5 een naakt-wedloop en deel 6 een studentenhuis, maar dit deel bracht echt niks nieuws. Weer een stel high school losers die willen neuken en dit proberen te doen aan de hand van de seksbijbel.
Het ergste is nog dat de cast gewoon kut is. De drie nerds zijn niet grappig, en Stifler is al helemaal slecht. In Band Camp vind ik Stifler nog wel te pruimen, daarna werd hij slechter en slechter met dit als dieptepunt. American Pie scoort nog wel steeds hoog met het showen van mooie meiden, met Jennifer Holland als pluspunt.
Ze mogen nu wel weer eens met iets nieuws komen, want de zoveelste spermagrap is niet leuk meer. En toen ik die eland zag wist ik ook al meteen wat er ging gebeuren. Niet leuk meer. Tevens de eerste AP waarbij ik voortdurend op de klok keek hoelang hij nog duurde.
scarface69
Absoluut de minste uit de serie..... De grappen waren minder leuk, stifler was niet echt grappig. Hoop dat de volgende weer beter wordt!
jakobjan1908
Dit is mijn favo genre. Highschool films kijken lekker weg. Moet wel zeggen dat de eerste films van American Pie wel de betere waren.
Noah Levenstein is zoals gewoonlijk weer mijn favoriet.

American Pie Presents: Girls' Rules
2020