• 9.373.067 stemmen

American Pie Presents: Girls' Rules (2020)

Komedie | 95 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Mike Elliott

Met onder meer: Madison Pettis, Lizze Broadway en Natasha Behnam

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot American Pie Presents: Girls' Rules

Het is het laatste jaar in East Great Falls voor Annie, Kayla, Michelle en Stephanie. De vier dames besluiten eindelijk hun girlpower te benutten en gaan samenwerken om ervoor te zorgen dat ze krijgen wat ze willen tijdens hun laatste jaar op de middelbare school. De jongens zullen niet weten wat hen overkomt als deze brutale meiden de baas zijn.

avatar van Chelsea94

Chelsea94

Ik vond dit eigenlijk geen slechte film, een beetje standaard tiener romkom filmpje die echt helemaal niets te maken heeft met American Pie of de American Pie presents films. Op een vrouwelijke Stifler na en een gebakken taart is er geen enkele verwijzing naar American Pie, de film is ook veel te serieus om een Pie deel te zijn.

Ik vond het geen slechte film maar zie het als iets los, er is zeker niet zoveel humor en onzin als in de Pie films.

avatar van The Oceanic Six

Ik ben dit soort makkelijke filmpjes wel ontgroeid, maar toch maar gekeken omdat ik anders de American Pie reeks niet meer volledig heb gezien. Uiteraard moet het in deze tijden volledig vrouwelijke versie zijn, want diversiteit en power woman de gekste enzo. Het heeft geen reet met de franchise te maken. Een meisje is een nichtje van Stifler. Poe poe. Het is een copy-paste van American Pie 1, maar nu met een stel meiden die seks willen. Vervelende cast die er niks van kan. Alleen hoofdrolspeelster Annie was wel aardig en is sowieso een aantrekkelijke meid. Uiteraard zit er ook een dikkerd bij, dan is de diversiteitsbingo weer compleet. De humor is er weinig en valt ook tegen, alleen de scène met het vibrerende ei was nog wel een glimlach waard. Verder is dit net zo matig als de meeste American Pie Presents-films. Je kan beter nog eens deel 1, 2, 3 en Reunion bekijken met de originele cast.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Zelf behoor ik niet tot de doelgroep , maar dat gemiddelde hier zouden zij wel wat kunnen opkrikken .

De eerste drie originals waren in mijn ogen echt grappig . Maar echt heel erg grappig .

De spin offs daarin tegen waren om te janken .

Dit is helaas weer niet grappig . Maar de vier hoofdrolspeelsters zijn enthousiast , en doen het leuk .

Tegen het einde word het natuurlijk klef , en ja , het is vreselijk voorspelbaar .

Wel een leuk idee om het dit maal van de andere kant te benaderen .

Dat ze daar niet veel eerder op zijn gekomen is me een raadsel , daar hadden ze blijkbaar ruim 20 jaar de tijd voor nodig .

Maar grappiger word het al helemaal niet , dat is een beetje de doodsteek voor een komedie .

Om toch positief te zijn : ben je van de juiste leeftijdsgrens categorie , kan je je hier geen buil aan vallen .

En het is de minst slechte in de spin off serie ( de lat lag helaas niet zo hoog ) .

Ik ga dit natuurlijk geen voldoende geven .

avatar van schumacher

schumacher

Luchtig filmpke maar meer ook niet.

Kan niet tippen aan het originele en zelfs een paar minder originele vond ik beter dan dit.

Niettemin wel wat vermaak, meer niet.

avatar van Mushi

Mushi

Bagger dat ze dit zelf American Pie durven noemen schandalig !

avatar van Potige

Potige

Iedereen kent American Pie, en je verwacht dan ook wat. Hoe meer delen er kwamen, hoe slechter het werd. Dit is echt een slappe hap, American Pie onwaardig. Een nieuw diepte punt.

avatar van The Oceanic Six

Potige schreef:

Er zit wel verschil tussen American Pie en American Pie: presents films. Die eerste 4 delen zijn vrij goede producties met dezelfde cast, de rest is gewoon cashen via de naam. Beetje bedrieglijk is het wel te noemen.

avatar van Voorvragen

Voorvragen

Waar kan ik deze krijgen met Nederlandse ondertitels? Ik wil graag mijn AP collectie compleet maken.

Waar kan ik deze zien (streamen) of kopen (dvd of blu-ray) met Nederlandse ondertitels? Alvast bedankt voor de reactie!

avatar van Daan258

Daan258

Wat een gedrocht van een film!

Dat dit überhaupt uitgebracht word.

Van te voren wist ik niet echt een American Pie film te verwachten, maar misschien toch nog een oké comedy die wel weet te vermaken. Maar nee, geen humor te bekennen.

Geef mij maar lekker de echte American pie films, dit was één en al vreselijk.

Verdoe je tijd hier niet aan.

Triest dat de naam: ''American Pie'' hiervoor word gebruikt.

De andere films waren gewoon zoveel beter dan deze.

persoonlijk vond ik de eerste 3 het beste, maar 'Band Camp, 'The Naked Mile' en 'Beta House' waren nog wel prima.

Dit is gewoon een schande. Dit is de slechtste ''comedy'' film die ik ooit gezien heb. Geen naaktheid, geen geweld, helemaal niks. Ik heb niet één keer gelachen.

Ik kan alleen maar hopen dat ze nog een film maken met de originele Cast.

Echter lijkt me dit sterk, aangezien dit soort films niet meer echt geaccepteerd worden.

avatar van krosnicky

krosnicky

The Oceanic Six schreef:

Bwa ik vind dat American pie toch 1 van de weinige derict to dvd vervolgen heeft die toch ook goed en heel vermakelijk zijn het is niet zoals deel 1 tot 3 maar toch best prima

avatar van krosnicky

krosnicky

Slechtste deel uit de reeks De film begon goed en American Pie gewijs maar ging al heel snel de dieperik in buiten het begin was er niks grappig geen blote tiet te zien verhaal was all over the place en het stifler personage in deze film was alles behalve een stifler ik vind als je een goeie American Pie film wil maken heb je 4 elementen nodig humor , een deftige stifler , tieten en Eugene Levy als Noah Levenstein ( Jim’s Dad ) en die waren in deze film alle 4 niet aanwezig Toch nog een halve ster om dat Danny Trejo in de film zat

avatar van MrHorror

MrHorror

Bespreking uit American Pie Presents: Girls’ Rules - ikruikversemosterd:

"Nauwelijks bekomen van de stupiditeit van American Pie Presents: Girls’ Rules, blijft er een belangrijke vraag onbeantwoord. Een vraag waarvan ik nooit had gedacht dat ik hem zou stellen, maar hé, het team achter deze slappe imitatie van American Pie is er evengoed in geslaagd de vraag op te roepen. Wat in godsnaam doet Danny Trejo in een tienerkomedie waarin vier hartsvriendinnen hun seksuele verlangens najagen?

Trejo, de vechtersbaas met doorgroefd gezicht en stevige druipsnor, vooral bekend van spotgoedkope actiefilms die doorgaans in de dvd-bakken van tankstations belanden, heeft in American Pie Presents: Girls’ Rules de rol van conciërge te pakken. Met een zwabber boent hij de vloer. Ogen naar beneden gericht. Een petje verstopt zijn gezicht in de schaduw. Hij zit in vier scènes. Zoiets.

Is hier sprake van een uit de hand gelopen weddenschap? Dacht het schrijversteam “eens zien of we wegkomen met een cult-actiester in een film waarin de enige actie plaatsvindt tussen de lakens?”

Het is helemaal bizar omdat zijn aanwezigheid geen één keer wordt erkend. Alsof het de normaalste zaak is dat de hoofdrolspeler van Manchete hier schoonmaakt. Zelfs het internet vond het helemaal niet vreemd dat Trejo zich bij de cast voegde.

Als je Trejo hebt kunnen strikken voor een cameo, waarom hem dan niet inzetten voor komisch gewin? Had hem dan gecast voor de rol van gluiperige rector, die in het begin door een leerling de les wordt gelezen. Dat was tenminste nog grappig geweest. Nu is het meer een verrassingseffect, een minieme speldenprik in een verder doodsaaie en gruwelijk brave sekskomedie waarin tieners tijdens de daad hun ondergoed aanhouden. Trejo is niet de meest fijnbesnaarde acteur, American Pie Presents: Girls’ Rules slaagt er zelfs in zijn potentie te verkwanselen."