• 9.385.443 stemmen

Actie / Komedie | 117 minuten

Genre: Actie / Komedie

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Matthew Vaughn

Met onder meer: Aaron Taylor-Johnson, Christopher Mintz-Plasse en Chloë Grace Moretz

Releasedatum: 15 april 2010

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Kick-Ass

"Shut up. Kick-ass."

Dave is een sul op de middelbare school, heeft weinig vrienden, leeft alleen met zijn vader en is een enorme fan van stripboeken. Op een dag besluit hij dat hij een superheld wil worden, net als in één van zijn stripboeken. Probleem is echter dat hij geen superkrachten heeft en gedoemd lijkt om te mislukken. Zijn zelfgemaakte pak en bravoure kunnen daarom niet voorkomen dat hij in zijn eerste confrontaties met echte criminelen een flink pak slaag krijgt. Op zijn pad ontmoet hij echter enkele bijzondere medestanders.

Dave Lizewski / Kick-Ass

Chris D'Amico / Red Mist

Sergeant Marcus Williams

Detective Gigante

gio1001

Gisteren de film vol verwachting gaan kijken...en man wat een grote teleurstelling...

Totaal alles behalve humoristisch...en een slap verhaal wat totaal niet boeit...

Dit is een film waar vermoedelijk een gemiddelde tiener niet eens een lachspier van beroerd zal krijgen.

Het start erg gezapig en enorm voorspelbaar, om vervolgens de gehele film zoutloos te blijven.

Humor kon ik totaal niet ontdekken.

Erg jammer, maar voor mij een totaal geflopte productie...waarin zelfs Nicolas Cage het presteert om een niets zeggende rol te vertalen..

avatar van Poppe

Poppe

Binnenkort toch echt maar even bekijken.

avatar van Tharoy

Tharoy

Voor de moeite 1 ster.

Volgens mij ben jij gewoon aan het trollen. Wat een lulverhaal, zo kan je bij elke film wel een 'recensie' plaatsen. Ik vind het iig erg verdacht.

Tharoy schreef:

Niets trollen...gewoon gebrek aan enige humor...

Tegenwoordig lijkt het wel als er maar genoeg special effecten erin zitten,dat het automatisch bejubeld dient te worden...

Ik meen het echt dat ik er totaal een ene zier aan vind.

Als je kijkt dat de film qua recensie bv boven de pianist staat,is dat gewoon een belediging aan het intellect.

avatar van Threeohthree

Threeohthree

Denk je dat deze film zo hoog gewaardeerd word door de special FX? denk het niet. Maargoed sommige mensen krijg je nou eenmaal moeilijk aan het lachen.

Threeohthree schreef:

Ach talloze mensen lachen eenmaal om onderbroeken humor...maar om het dan gelijk als humor te bestempelen??

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

In mijn beleving gelijk aan bv codename white force ed

De Pianist is dan ook wel gelijk een heel ander soort film. Die 2 kun je niet met elkaar vergelijken.

avatar van _manga_

_manga_

de score daalt ineens wel erg!

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

gio1001 schreef:

Ja, onderbroekenhumor is ook humor. Maar jij hebt je speciaal geregistreerd om nietszeggende berichten bij deze film te posten ofzo? Want je posts gaan (tot nu toe) nergens over natuurlijk.

avatar van xzaz

xzaz

Ok

Een slap verhaal? Misschien moet je hem nog een keer kijken, er zitten namelijk meerdere verhalen in die uiteindelijk wel bij elkaar komen.

Zo aan de score te zien overal van deze film is het dus echt wel een leuke en grappige film. Ben je alleen naar de film gegaan?

Humor kon ik totaal niet ontdekken.

Je kan de humor niet ontdekken? Tja, dat is ook niet de fout van de film maar van jouw dan

Een niets zeggende rol waarin? Heb je zijn gelaatsuitdrukkingen gezien? De vader-dochter relatie druipt er van af. Als hij een niets zeggende rol had hadden ze hem er wel uitgeknipt.

Samenvatting: geen humor, geen verhaal en geen echt plot.

Geen Humor, tja smaken verschillen.

Geen verhaal, ik zal hem als ik jouw was nog een keer kijken.

Geen plot, jij hebt deze film niet eens gezien.

avatar van planet_of_death

planet_of_death

gio1001 schreef:

Alles waarom je kan lachen is eigenlijk humor.

avatar van sonyjh

sonyjh

gio1001 schreef:

waar heb je het toch over? Dus omdat de film niet grappig was is hij ook meteen slecht?

Ik ging zowiezo al niet naar deze film om te lachen... Zie dit zelfs totaal niet als een komedie. Al zaten er voor mij wel wat grappige stukken in.

Heb je je btw speciaal vandaag geregistreerd om deze film 1 ster te geven?

avatar van Tharoy

Tharoy

sonyjh schreef:

Heb je je btw speciaal vandaag geregistreerd om deze film 1 ster te geven?

Inderdaad.. Deze man wil alleen maar een beetje irritant doen en nep doen. Ik geloof er helemaal niks van.

avatar van Actionfreak

Actionfreak

gio1001 schreef:

Dit vind je zeker wel humor, de scores verpesten van een site voor echte filmliefhebbers en dat dan ook nog is bij een prachtfilm.... Triest .

avatar van AchmedATM

AchmedATM

Er moet echt een kinderslot op de registratie voor Moviemeter. Dat dit soort imbecielen niet kunnen trollen. Want aan zijn recensie te zien heeft hij de film niet eens gekeken.

Miron

Mensen die deze film serieus gaan verdedigen

Begrijp me niet verkeerd, in het begin heb ik met groot genot naar het scherm zitten staren maar daarna begon het bijna allemaal een beetje te vervelen.

Jammer dat er in de sterke punten (actie, humor, personages) na een uur geen variatie meer leek te zitten.

Leuke film, maar er had meer ingezeten.

3,5 *

Miron

Gio1001 geeft trouwens gewoon zijn mening hoor.

Wat kan het jullie nou schelen of hij hem goed of slecht vindt...

avatar van kuk

kuk

Ja inderdaad. Damn, als 12 mensen deze film hier geweldig vinden, betekent dat opeens dat iedereen die dat niet vindt onwetend is

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Miron schreef:

Gio1001 geeft trouwens gewoon zijn mening hoor.

Wat kan het jullie nou schelen of hij hem goed of slecht vindt...

Ja hij geeft zijn mening niks mis mee. Maar zijn mening slaat voor geen meter op Kick-Ass.

avatar van kuk

kuk

avatar van Bramm14

Bramm14

Gisteren naar Kick-Ass geweest en had er aardig wat van verwacht omdat ik de acteurs redelijk goed vind normaal (mclovin).

Na de eerste 10/20minuten dacht ik toch dat het richting een saaie b-film ging, maar op het moment dat ik me beetje begon te vervelen kwam de film toch erg goed 'los'(?).

Super leuke momenten, leuke humor, goed verhaal, super muziek (die ik zeker nog ff meot opzoeken en downloade), goed acteer werk.

Denk dat de rest van de bioscoop zaal het hier zeker mee eens was gezien de reacties.

Denk dat ik deze binnenkort nog es ga bekijken.

In mijn beleving gelijk aan bv codename white force ed

Welke special effects? Je zit nu gewoon uit je nek te lullen.

avatar van simonvinkie

simonvinkie

Daarnet naar Kick-Ass geweest, maarja de verwachtingen hé. Leuke film opzich. Vooral het eerste uur is erg vermakelijk, flink wat humor, lekker veel actie en leuke dialogen. Verder vond ik het allemaal niet echt speciaal. Vooral het tweede uur zakte de film wat in. De acteerprestaties waren goed. Aaron Johnson doet het prima als Kick-Ass, maar natuurlijk was het leukste personage Hitgirl. Vooral die scene bij Frank D'Amico gebouw. Dat ze dan binnenkort met de muziek van For a Few Dollars More, geweldig. Verder doet ook Nicholas Cage het goed, en Mark Strong was zeker ook een van de betere dingen aan de film. Heel goed gecast als maffiabaas. Over het algemeen best een aardige film maar die wat tegenviel, waarschijnlijk door de hoge verwachtingen

kuk schreef:

Nou ik vind er best een kern van waarheid in zitten.

Jij vindt Johnny English beter dan Kick-Ass. Get real.

avatar van Bramm14

Bramm14

Het feit dat gio1001(funnaam) een account heeft aangemaakt (funaccount) om deze film een 1 te geven geeft mij voldoende informatie om niet eens met deze droeftoeter in gesprek te gaan.

Sowieso vind ik mensen die of minder dan X aantal stemmen hebben niet mee hoeven worden geteld in de gemiddelde ratings, (Of een dergelijk systeem) aangezien dit alleen maar het idee van de site verpest.

Bramm14 schreef:

Wellicht is een systeem als IMDB handig. Weet niet precies hoe ze het doen (volgens mij weet niemand dat), maar het is iig niet zo dat het gemiddelde van alle stemmen nemen...

avatar van Threeohthree

Threeohthree

kuk schreef:

Ja ik vond de Special FX ook waardeloos :S

avatar van Bla

Bla

Net als The Hangover een parel uit totaal onverwachte hoek.

avatar van barns

barns

Hmm, ik vind het allemaal een beetje overdreven. Natuurlijk is het niet goed te keuren dat mensen totaal ongenuanceerd een film beoordelen, in dit geval dus in negatieve zin. Daarbij is het ook zo dat 'differentie'-gedrag natuurlijk ook zijn tegenhanger heeft, het 'kudde'-gedrag. Dus ookal vind je deze film geweldig, en je kan het niet hebben dat mensen totaal ongenuanceerd deze film de grond in boren, denk dan maar aan de vele mensen die gewoon een 4.5/5 geven omdat 'iedereen' dat doet.

Overigens vond ik zelf Kick-Ass niet echt een meesterwerkje. Het keek lekker weg, zaten wel een paar leuke momentjes in maar het kon me niet helemaal bekoren. Dus gewoon een ruime zes.

simonvinkie schreef: