• 9.377.760 stemmen

The Fast and the Furious (2001)

Actie / Misdaad | 107 minuten

Genre: Actie / Misdaad

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Rob Cohen

Met onder meer: Paul Walker, Vin Diesel en Michelle Rodriguez

Releasedatum: 20 september 2001

Plot The Fast and the Furious

"If you have what it takes, you can have it all."

Dominic Toretto is de leider van een straatbende die er van verdacht wordt dure elektronische apparatuur gestolen te hebben. Een undercover agent probeert uit te vinden wie er verantwoordelijk is voor de diefstallen. Hij wordt verliefd op Domenic's jongere zus.

avatar van stowa

stowa

het is echt een film voor autofreaks

avatar van rico_defender

rico_defender

Zo laag beoordeeld zeker vinden ze deel 2 ofzo beter

lekkere actie film met auto's enzo

van 4.5*

avatar van Vader81

Vader81

Paul Walker, Vin Diesel en Michelle Rodriguez spelen prachtig hun rol in deze film, de actie scenes waren adembenemend met de wagens.

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Supervette film. Mooie mannen, mooie karren en slicke races. Vin Diesel heeft attitude en Paul Walker is gewoon 'very cute'.

Een dikke 4*

avatar van 023

Leuke auto's die er in voor komen, verder vind ik de film niet echt de moeite waard.

avatar van Costa

Costa

the fast and the furious is een beetje ondergewaardeerd. ik weet niet wat de gemiddelde leeftijd is hier maar ik denk dat alle jongeren het wel waarderen. daarbij is het nog eens origineel concept. voor mij ook een 4!

avatar van NightWolf

NightWolf

Ik vond hem wel leuk. Niks speciaals maar toch een 2.5* waard.

avatar van finaldestiny

finaldestiny

heerlijke film, snelle auto´s, lekker scheuren, vin diesel is top! jammer dat vin diesel niet meespeelt in 2fast2furious, het vervolg, die vond ik trouwens een stuk minder.

avatar van mc ninja

mc ninja

zeker de beste auto-film ooit tweede deel is ook goed

avatar van Capo Regime

Capo Regime

ik geef het een 2.5 een mooie film als je het over auto's hebt en de races maar het verhaal is heel onorigineel

avatar van daanos;

daanos;

pertje af voor vin diesel!

leuke film, verveelde niet...

avatar van Skyline

Skyline

hey, ik vond de film toen ik hem de eerste keer zag, gelijk helemaal geweldig. Ik had hem gehuurd en gelijk 10 keer bekeken, zo goed dat ik die film vond en nog vind.

avatar van KaniffNL

KaniffNL

Vin Diesel, Paul Walker spelen gewoon geweldig... Dit is dus echt mijn Genre... De Auto's, het racen, het gevoel prima film en zeker voor de tuning junkies onder ons

avatar van AR155

AR155

Kan ik geen genoe gvan krijgen.

Schitterend gewoon.

Helemaal toppie

avatar van Lauwtjuh

Lauwtjuh

Echt een hele toffe film! Vooral Paul Walker die erin speelt natuurlijk! Die scenes van die streetraces waren ook mooi en heel tof! Ik heb nu al weer zin om hem te gaan kijken!

avatar van nachtvlinder

nachtvlinder

Super simpele film met wel een leuke rol van de hoofdrolspeler. Geluid wel wat zachter gezet vanwege het vele motorgeronk. Leuk voor 1 x kijken, verder inhoudsloos.

avatar van D-oNNy

D-oNNy

vette film.. vette wagens.. en ik vind hem eigenlijk beter dan 2 fast and 2 furious.. want hier zit meer een verhaal in.. alleen de auto's in 2 fast zijn vetter.. behalve dan die amerikaanse bak.

avatar van Mvisser

Mvisser

vette film en ook de beste uit de serie!!

avatar van Kevin13

Kevin13

keislechte film. Gelukkig dat Vin Diesel de film goed maakt. Maar toch slecht

avatar van 606

cool met die auto's en redelijk geacteerd.

3,5 ster

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Geluid hard en kijken maar naar de geweldige auto;s.

Acteerprestaties zijn gewoon slecht.

Diesel kan absoluut niet acteren, over Walker maar te zwijgen.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Redelijke film. Soms vond ik het een beetje saai maar er zaten ook nog wel wat goede achtervolgingen in.

avatar van indoOwtjuh

indoOwtjuh

Keiharde film met echt lijpe auto's. Paul Walker..helemaal hunk-a-licious. Laat die acteer prestaties maar ziitten .

Gewoon een dikke *4,5

avatar van Joe-K

Joe-K

De eerste en de beste, 4.0*

avatar van hendrik119

hendrik119

goede film, maar vooral de auto's verdienen de sterren

avatar van Chr!Zzle

Chr!Zzle

Gewoon een goeie straat race film

mooie wagens mooie vrouwtjes en natuurlijk vette race's

en de zit ook is een goed verhaal in

nice nice

Wat is en blijft dit een gave film om te kijken.

Gemaakt in een tijd dat vele niets af wisten van de illegale straatrace-scene en de auto-tuning wereld. De race-actie was zo nog niet eerder vertoond in andere films, met een soort slo-mo opname die het effect van snelheid behoorlijk verhoogde. Ook het niet ontbreken van een behoorlijk verhaal en de verplichte liefdesperikelen hielpen de film om een succes te worden.

Volgens mij ook gemaakt met een voor Hollywood begrippen belachelijk laag budget en onbekende "sterren". Er is veel veranderd echter vele van de toen onbekende sterren zijn dat nu nog of zijn blijven hangen in een b-film circuit.

Nu al een cultfilm - 4*

avatar van Remi

Remi

Ik vind dit dus echt een van de slechtste films... Het kon me geen moment boeien, maar ik hou sowieso ook niet van auto's. En Vin Diesel vond ik nog de meest irritante acteur uit de hele film, pfff...

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Vin Diesel is echt de geknipte acteur voor deze film!

Ook Paul Walker is goed op dreef. Leuke races trouwens.

avatar van Haaf

Haaf

Prima film voor leeghoofden.