• 9.383.283 stemmen

Geregisseerd door: David Hackl

Met onder meer: Tobin Bell, Costas Mandylor en Scott Patterson

Releasedatum: 8 januari 2009

Plot Saw V

"You won't believe how it ends."

Na de dood van seriemoordenaar Jigsaw zet forensisch detective Hoffman zijn werk voort. FBI-agent Strahm, die ternauwernood een test van Jigsaw heeft overleeft, ruikt onraad en duikt in het verleden van Hoffman. Ondertussen leren vijf op het oog willekeurige vreemdelingen van Jigsaw een gruwelijke les over samenwerken.

avatar van Mr Confused

Mr Confused

darkjaap schreef:

omdat er ook van die gothics zijn en van die gasten die lijkbleek zijn die op martelingen kicken en die het leuk vinden om die gasten te zien lijden ..

avatar van The Last

The Last

Sja, die Saw-serie houd maar ook niet op. Ik vond het na deel 2 wel genoeg. Werd na deel 2 een beetje eenzijdig..

avatar van Knisper

Knisper

Laat het nou niet verplicht zijn om naar deze films te kijken, dan hoef je er ook niet meer over te zeuren.

avatar van dragje

dragje

Hayabusa schreef:

De serie wordt steeds slechter, ze proberen iedere meer geld uit te halen uit deze films, snap niet dat er nog mensen zijn die nog een kaartje kopen van deze flut vervolgen.

Een bekend verschijnsel in commercieel Hollywood.

Zolang een film veel geld oplevert creëert het een precedent voor een "x"-aantal vervolgfilms. Pas als het minder geld oplevert dan de kosten voor de productie zal er geen vervolg komen.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Triest. Elk deel worden ze slechter, maar er zullen vast veel mensen blij zijn met een nieuw deel. Ik zit er in ieder geval niet op te wachten.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Leuke poster maar deze franchise wordt met elk deel minder en minder interessant. Doe mij maar een Hostel III.

Interessante posters steeds. Vond deel 3 trouwens het hoogtepunt van de reeks, dus is gewoon afwachten.

Hostel nam een grotere stap vooruit met deel 2, maar dat was dan ook wel érg makkelijk.

avatar van Jonkman

Jonkman

Hier kijk ik naar uit! Prima poster trouwens.

avatar van Goto

Goto

Heb er weer veel zin in. De saw films kijken toch lekker weg.

avatar van Respekked

Respekked

IV vond ik een lelijke poster, maar deze wekt toch wel weer een berg interesse op.

avatar van starbright boy

De regie-assistent van Saw 3 en 4 is gepromoveerd tot regisseur ditmaal.

avatar van cambal

cambal

avatar van gotti

Van origine zelfs production designer...

avatar van stinissen

Heerlijk vermaak

stinissen schreef:

Heerlijk vermaak

zeker weten, dat is iedere saw film. ben hier erg benieuwd naar. kan weer niet wachten

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Leland Palmer schreef:

En dat zegt de toevoeger

Maarja, de magie is er inderdaad af. Bij deel 4 had ik al zoiets van: Tsja, nou heb ik 't wel gezien.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Ja laat maar komen.

De Saw reeks zal ik wel altijd blijven volgen.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

matthijs_013 schreef:

En dat zegt de toevoeger

Ja, en? Moet ik elke film die ik toevoeg goed vinden?

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20222 berichten

De reeks wordt per film minder, dus ik verwacht hier niet veel van. Na deel I hadden ze moeten stoppen.

avatar van Spetie

Vond deel 4 veruit de minste en ik verwacht hier ook niet veel van. Toch zal ik de film waarschijnlijk wel kijken omdat ik toch benieuwd ben hoe het nou verder gaat.

HarmJanStegenga schreef:

Ja, en? Moet ik elke film die ik toevoeg goed vinden?

daar zit zeker wat in

avatar van gotti

Ben na de eerste afgehaakt. Martelporno voor (post)pubers...

gotti schreef:

Ben na de eerste afgehaakt. Martelporno voor (post)pubers...

Dat je films als Hostel zo noemt okay, maar in de eerste Saw komt er

geen enkel blote tiet of wat je ook wil.... dus martelporno is wel een enorm slechte verwoording.

• 11937 stemmen

hmm ligt er net aan hoe je het ziet... vind hostel ook niet echt martelporno, maar in ieder geval wel meer dan saw.

Facedown schreef:

Dat je films als Hostel zo noemt okay, maar in de eerste Saw komt er

Gotti bedoelt niet letterlijk porno...

Zie bijv. ook hier.

Facedown

Ok, maar die term wordt hier bij praktisch elke saw-film gebruikt, en dat begon me iets te irriteren

avatar van gotti

Als je al niet eens weet wat er met die term bedoeld wordt, hoe kan je je er dan aan ergeren?

• 11937 stemmen

misschien dat hij het voor iets anders aanzag kan natuurlijk

Inderdaad, excuses excuses

avatar van JanVR

JanVR

Ik ben ook heel blij met deze aankondiging, Ik vind deze films allemaal even goed.