Genre: Actie / Avontuur
Met onder meer: Michael Copon, Randy Couture en Karen David
Gesproken taal: Engels en Italiaans
Bekijk via SkyShowtime
Plot The Scorpion King: Rise of a Warrior
"See how the legend of The Scorpion King began!"
De jonge Mathayus is getuige hoe koning Sargon zijn vader doodt. Hij besluit om wraak te nemen, maar daarvoor moet hij zich eerst transformeren tot een gevreesde vechter.
Mathayus
Baldo
Jesup
Young Noah
dikkop
Denk dat deze film als theaterstuk best geslaagd is.
Maar als filmproduktie is het absoluut een drama.
Slechte cast, slecht geacteerd, slechte regie, zeer slechte special effects etc etc.
De enige reden om deze film te gaan kijken is "om hem maar gezien te hebben".
0,25 ster voor de moeite
Mr. Olaf
Huh? Is er een sequel van de Scorpion King? Deze laat ik mooi in de rekken staan!
ZaKaRo
deze film is geen sequel maar een prequel,dat houdt in dat deze zich voor deel 1 afspeelt.Daarom staat er ook bij rise of a warrior! Dus hoe hij een krijger is geworden.En wat ik niet snap is hoe de producers van Highlander en resident evil zo'n slechte film hebben kunnen maken.erg jammer!
2.0
Mr. Olaf
2.0
Kun je nagaan hoe geinteresseerd ik in deze film ben!
Anyway, ik ga hem zeker niet zien!
RtW
[quote]Draconian schreef:
Mensen overgegoten met olie die over vuur heen springen en het vuur uitmaken. Dat doen ze met zn 2en terwijol 100 man toe staat te kijken die ook om hun leven vechten.
Een 3D Studio Max Scorpioen die voor de helft klaar was.. Slechte acteurs, slecht verhaal. (makers van de mummie? dan hadden ze denk ik de uitdaging om van zeer low budget een low budget te maken
RtW
ahahha niet eens in de bioscoop gekomen of vergis ik me nou ?
Volgens mij niet nee
Jezus wat een bagger film is dit. Het eerste deel vond ik best nog aardig maar dit deel is toch echt een aanfluiting. De mannelijke hoofdrolspeler in deze film "Michael Copon" was een drama om te zien zo slecht was hij. Het verhaal stelde bitter weinig voor en was ook niet boeiend en zeker niet spannend. De special effecten waren zeer matig, vooral de schorpioen op het einde was meer lachwekkend dan dat hij echt moest voorstellen. Met pijn en moeite heb ik deze film nog net kunnen uitkijken.
deze film lijkt mij goed
Lijkt ? Heb je hem wel gezien ? Indien niet dan moet je je punt intrekken want het slaat nergens op om een film 5 punten te geven terwijl je hem nog niet eens gezien hebt.
robertvanmourik
wel grappig filmpje om keertje te kijken...maar niet echt bijster intelligent verhaal...echt die special effects zijn echt om te janken...wat slecht...vooral die pijl op het begin...die stenen toren waar ze op staan...en die schorpioen op t einde is ook drama...
bramiesaus
Dit is toch wel weer een van de baggere B films die er gemaakt worden. Ik moet toegeven, slechten kan het dan nog net wel.
Het verhaal slaat nergens op en zoals de meesten al zeiden zijn de special effects om te janken. Deze mening kan verschillen, maar ik denk dat de meeste er ook zo over denken.
Eigelijk snap ik niet waarom er nog van zulke baggere films gemaakt worden in anno 2008. Me de huidige techniek hadden ze er een prachtige film van kunnen maken.
MisterIKz
Dit is een tv film,wat een bagger.
Zoals gewoonlijk met een deel 2,meeliften op het succes van deel 1.
Deze kan direct door naar de vuilnisbak ,zonde van je tijd.
Fabke
eerste film was redelijk.
maar deze hier...flauw, te overdreven, slecht verhaal
heb het einde zal niet willen zien,
slecht!
CreativeStar
Ongelofelijk slechte film ..
Het meisje aan de 'warriors' zijde is voor het mij het enige pluspuntje vandaar nog een ster!
maarten_d
zwakke film, goed geacteerd wel maar slecht verhaal, kan een prequel zijn op scorpion king maar de enige echte link(en) met the scorpion king is de naam zelf (the scorpion king) en Mathayus... bekijkbaar maar eigelijk af te raden ... 1*
lazyprovider
achja het vult je zaterdag avond.
heb ze zeker nog slechter gezien. 2.5 ser geef ik er voor
Scheurleer
Slechte film. De cast was bepaald niet overtuigend. De hoofdrolspeler zou een elitekrijger moeten spelen maar had daar maar heel weinig van weg, niet alleen in postuur maar ook in gedrag. De koning was nou juist wel een opgepompte kleerkast, en had weinig koninklijks. Lichtpuntje was wel de vrouwelijke rol.
Dan het verhaal. Ik begrijp niet dat je in een verhaal dat speelt ten tijde van koning Hammoerabi, komt aanzetten met een zoektocht naar een relikwie ten tijde van de Grieken. Er zit 'maar' zo'n 1000 jaar geschiedenis tussen.
Camerawerk en speciale effecten vond ik niet zo slecht. Het kan beter, dat wel, maar het was in mijn ogen niet rampzalig. Maar al met al kan deze film de toets der kritiek niet echt weerstaan.
1* (dankzij de vrouwelijke bijdrage)
mattjo
slaapverwekkend indd , deze serie boeit mij totaal niet ,op naar deel ....?
Ftder
Notmaal hou ik van dit soort films maar deze is overduidelijk low budget
Pestiis
ik heb hier mn vragen bij deze film...
hij kijkt best lekker weg enzo maar dan...
ik heb nog steeds geen idee waar t zich afspeelt... egypte? griekenland? waarom heb die film de naam van een opvolger als er ook maar nergens vergelijiking te vinden is met zn voorganger... ? waarom is de gehele cast anders? en waarom zijn in het eerste deel de acteerprestaties beter en de effects vele malen beter en komen er bekende acteurs in voor en in deze niet? en dan om het af te maken... waarom in godsnaam telkens die onnodige bullettime effecten op de meest doelloze momenten? de camera draait om die gast heen... hoppa... bulletimepje er tegen an... bij dat eindgevecht... die mathayus krijgt een dreun in zn maag ...bullettime er tegen an...dus je denkt die koning heb best een flinke kracht en verwacht dat die dude volledig wordt weggeblazen... bullettime is over.... blijkt dat die gast amper van zn plaats komt en dat die beuk helemaal zo hard niet was..... GEBRUIK T DAN NIET!!! :S
een geinig filmpje wel... maar er zijn ZOveel dingen die anders hadden gekund...
3.5 voor de setting en de moeite
doubleaa070
heb deze film gisteren gezien. en wat een drama alles was gewoon slecht verhaal/actuers/special effetcs waren nog slechter dan de eerste deel terwijl het jusit andersom hoort te zijn maar goed meer dan 1 ster is ie totaal niet waars
mixmaster
ach ja ik kan zeker veel meer waardeloze opvolgers bedenken dan dit 2e deel van the scorpion king.
ik vond het allemaal best aardig , niet top maar dat kan je van te voren weten als je de produktie en budget ziet.
opa_paul
Waardeloos! De special effects zijn echt een lachertje....
Verspilling van de tijd!
The_Game
ik schokeen beetje toen ik hem in mn handen had afgelopen week. Het leek me zo eng, dat ik hem maar snel terug geworpen heb ik een afprijs bak. Aan de meeste reacties hier te horen, hoort hij daar ook.
Ik laat hem maar even aan me voorbij gaan.

The Scorpion King: Book of Souls
2018