• 9.379.410 stemmen

Met onder meer: Will Ferrell, Anna Friel en Danny McBride

• Netflix Vanaf 6 april op Netflix
  • SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Land of the Lost

"Right place. Wrong time."

Door zijn theorie over reizen naar een parallel universum en een aanval op talkshow host Matt Lauer, wordt Dr. Rick Marshall (Will Ferrell) als wetenschapper beschimpt en gedegradeerd tot leraar op het George C. Page Museum waar hij Holly (Anna Friel) ontmoet die hem en zijn idealen wakker schudt waardoor Marshall alsnog zijn draagbare tachyon apparaat in elkaar zet. Voortvarend sleept Holly de tegensputterende Marshall mee om het apparaat te testen en ze komen terecht in een mysterieus land, waar dinosauriërs nog bestaan en vreemde volkeren leven, genaamd Pakuni en Sleestak.

avatar van noknoke

noknoke

Bahh, deze Komedie was minder had er wel wat van verwacht.

Nu weet ik ook weer waarom ik deze genre niks vind.

gewoon ergerlijk saai k"t verhaal.

Weer prullenbakken voer.!

avatar van Leursio

Leursio

Ferrell haalt nergens het niveau van Anchorman, maar de scenes met het liedje van Cher bij die glazen obelisk, als ie zich overgiet met dino-urine en het samen (stoned) opeten van de reuze kreeft waren toch wel geniaal. Anna Friel en de holbewoner acteren trouwens niet briljant. Special effects waren overigens goed te pruimen.

avatar van f2sputnik

f2sputnik

Wa een film!

Hij is zo ongeloofelijk maf dat je af en toe je af vraagt waar je naar zit te kijken.

Om in zo'n film te kunnen spelen moet je zelf ook volgens mij maf zijn.

T-Rex en Dr. Rick Marshall samen fantastisch, helaas duurde dat te kort.

Pis over je heen gooien, T-rex bevriezen, hoe verzin je het.

Geniaal zo flauw als deze film is.

Vond hem dan ook erg humoristisch en met vlagen door de dommigheid fantastisch.

avatar van sfeermeneer

sfeermeneer

licht vermakelijk maar meer ook niet ,al met al een krappe voldoende in mijn ogen

avatar van Slynkin

Slynkin

Raffael77 schreef:

Zeer matige film met slappe studio decoraties en meer van dat soort onzin.

Wel knap dat je die studio decoraties hebt ontdekt...... Ik heb ze bijna niet kunnen ontdekken. Het enige dat in die 'studio' stond was een computer met wat ontwerp-software voor de decors.

avatar van jur32

jur32

Wat een puinfilm ik bleef de eerste 10 min nog kijken ,maar met de minuut werd het me duidelijker wat een nepfilm.

Als je van een ghettoblaster ,die voldoet als door een professor gemaakte `tijdmachine` , houd vooral kijken en anders lekker laten liggen.

avatar van Minotaures

Minotaures

Trailer zag er wel droog uit, maar als ik naar het gemiddelde kijk en berichten vind ik het toch wat minder.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Als je de recensies neemt en de berichten die goed toegelicht worden, zijn het grotendeels positieve reacties hoor.

Gewoon gaan kijken.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Ik begin me bij het gemiddelde hier af te vragen of ik niet iets te stoned was.

Maar anyways, ik vond het een geslaagde (fantasy)komedie.

Voor een komedie grappig verhaaltje, en Will Ferrell speelt het weer lekker droog als altijd. Aantal echt heerlijke grappen.

Me cijfer baseer ik dan ook op de mate waarin ik me vermaakt hebt.

avatar van Heinelein

Heinelein

Will Ferrell erg droog en grappig!

avatar van Crook

Crook

haha droge shit, idd wel kijken met een brandende bong in de buurt

avatar van Brakkeharrie

Brakkeharrie

Als je van droge humor houdt en/of een film met een pietje erbij is het zekers een mooie wegkijker

avatar van markie1978

markie1978

Wat een goedkope poster.

avatar van Paatje

Paatje

hmmm.. ik twijfel of deze het kijken waard is. Ik ben een groot fan van will ferrel, maar Semi Pro vond ik bijvoorbeeld ook echt waardeloos.. Die was echt te flauw..

is deze wel beter?

avatar van mixmaster

mixmaster

niks voor mij deze film , ik had me hem ook heel anders voorgesteld maar dat viel dus flink tegen.

de humor vond ik niks , het verhaal ook niet en de special effects vond ik ook al niks.

kortom , ik vond het helemaal niks !!!

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Paatje schreef:

is deze wel beter?

hij is wel flauw, maar ik vond hem wel leuker dan semi-pro..

avatar van mario_arnhem

mario_arnhem

Zonde van de tijd deze film.

avatar van ewalk

ewalk

Mensen doen moeilijk over de effects en achtergronden e.d. maar volgens mij zijn deze expres zo gemaakt als knipoog naar de oude land of the Lost serie. Het maakt dus juist onderdeel uit van de humor.

avatar van Dziban

Dziban

Genre van deze film: Avontuur / Komedie. Wat betreft avontuur 2 sterren, wat betreft komedie geen sterren. Film wist me totaal niet te boeien. 100% niet grappig.

avatar van Sami

Sami

lachen man!

avatar van ASroma

ASroma

idd wel lachen, geen toppert maar will ferrell krijgt toch altijd een lach bij me los

avatar van Le Clauchard

Le Clauchard

Heb hier best wel om gelachen

geen wereld comedie, maar zeker wel de moeite waard.

lekker flauw en vaag

3,5 ster van mij

Had niks te doen dus ben maar een film gaan kijken.Deze leek me leuk na het lezen waar over de film gaat.Opzich wel een leuk film met hier en daar wat leuke momenten maar als het wat scherper was kon het een top film worden.

avatar van Jawat

Jawat

slechtste van Will Ferrel tot nu toe. Ik word een beetje moe van hem. Hij begint steeds slechter te worden vind ik. Ik was eerst wel een fan van hem, maar na deze film gezien te hebben niet meer.

Geen leuke grappen, ik vind het verhaal ook helemaal niet leuk met al die wezens die op het eerste gezicht echt nergens op lijken.

Hij krijgt een 1,5 van mij door het spel van Danny R. McBride die grappiger was dan Ferrel

avatar van Celluloid Dreams

Celluloid Dreams

Goed, wat een sof. *de nieuwe Will Ferrell*, normaal gesproken ga ik altijd met een boog om zijn films heen, maar deze trailer zag er zo veelbelovend uit. Het set-design vond ik erg cool en het leek op een leuk eerbetoon aan die kazige sci-fi films die we kennen van de jaren 50. Helaas was het niet echt leuk. Het was zelfs zo erg dat ik twee keer in slaap gevallen ben. De eerste keer werd ik nog wakker van de deurbel, twee meisjes die statiegeldflessen kwamen ophalen voor Haïti, de 2e keer werd ik gewekt door het DVD-menu. Zeldzaam niet grappig (alhoewel ik die Cher grap wel kon waarderen), en ontzettend saai. Volgende keer toch maar weer met een grote boog om meneer Ferrell heen.

avatar van Arabyus

Arabyus

Deze film is lost ben ik bang xD.

avatar van rep_robert

Niet heel goed, maar ook niet heel slecht. Dat hier 100 miljoen in is gestoken verbaasde me eigenlijk. Voor dat geld had het er wel veel mooier uit mogen zien. Al was het ook weer niet dramatisch. Gewoon gemiddeld! Zijn wel veel fysieke effects in gestopt ook, bijvoorbeeld de rubberen lizard pakken(jaren 60 stijl), ik vind het wel wat hebben. Al moet je met zo'n budget natuurlijk wel meer eruit halen.

De film leunt natuurlijk op Will Ferrell, die hier 1 van zijn leukere rollen van de laatste tijd heeft te pakken. De hele film hoef je niet serieus te nemen, gelukkig maar. Als je dit wel serieus zou nemen was de hele film gefaald. Nu zitten er hier en daar komische situaties, het is vooral leuk hoe Ferrell zijn inschattingen steeds verkeerd uitpakken.

Verder kibbelt het verhaaltje heel rustig door, zijn niet alle grappen geslaagd en is het soms gewoon saai. Echter redt Ferell en de spontane Friel het verhaal enigzins.

Redelijk weghappertje voor een keer, meer ook niet.

avatar van clockwork72

clockwork72

Dit is volgens mij één van de beste films allertijden.

avatar van rep_robert

Ben je nu sarcastisch? Ik vind het in ieder geval een goede zet om er een luchtige film van te maken, anders was ie echt crap geweest

avatar van Vinnie_NL

Vinnie_NL

Erg leuke film. Ik dacht in het begin dat hij toch wel erg saai zou kunnen zijn maar hij is mij erg meegevallen. Mooie effecten maar toch vooral het soort humor. Maar dat wordt blijkbaar niet door iedereen leuk gevonden.

Voor mij toch wel een van de leukste films die ik de laatste tijd gezien heb, dus 4*lijkt me zeer op z'n plaats.