Genre: Avontuur / Komedie
Met onder meer: Will Ferrell, Anna Friel en Danny McBride
Vanaf 6 april op Netflix
Bekijk via SkyShowtime
Plot Land of the Lost
"Right place. Wrong time."
Door zijn theorie over reizen naar een parallel universum en een aanval op talkshow host Matt Lauer, wordt Dr. Rick Marshall (Will Ferrell) als wetenschapper beschimpt en gedegradeerd tot leraar op het George C. Page Museum waar hij Holly (Anna Friel) ontmoet die hem en zijn idealen wakker schudt waardoor Marshall alsnog zijn draagbare tachyon apparaat in elkaar zet. Voortvarend sleept Holly de tegensputterende Marshall mee om het apparaat te testen en ze komen terecht in een mysterieus land, waar dinosauriërs nog bestaan en vreemde volkeren leven, genaamd Pakuni en Sleestak.
Dr. Rick Marshall
Holly
Will Stanton
Chaka
Enik
Matt Lauer
noknoke
Bahh, deze Komedie was minder had er wel wat van verwacht.
Nu weet ik ook weer waarom ik deze genre niks vind.
gewoon ergerlijk saai k"t verhaal.
Weer prullenbakken voer.!
Leursio
Ferrell haalt nergens het niveau van Anchorman, maar de scenes met het liedje van Cher bij die glazen obelisk, als ie zich overgiet met dino-urine en het samen (stoned) opeten van de reuze kreeft waren toch wel geniaal. Anna Friel en de holbewoner acteren trouwens niet briljant. Special effects waren overigens goed te pruimen.
f2sputnik
Wa een film!
Hij is zo ongeloofelijk maf dat je af en toe je af vraagt waar je naar zit te kijken.
Om in zo'n film te kunnen spelen moet je zelf ook volgens mij maf zijn.
T-Rex en Dr. Rick Marshall samen fantastisch, helaas duurde dat te kort.
Pis over je heen gooien, T-rex bevriezen, hoe verzin je het.
Geniaal zo flauw als deze film is.
Vond hem dan ook erg humoristisch en met vlagen door de dommigheid fantastisch.
sfeermeneer
licht vermakelijk maar meer ook niet ,al met al een krappe voldoende in mijn ogen
Slynkin
Zeer matige film met slappe studio decoraties en meer van dat soort onzin.
Wel knap dat je die studio decoraties hebt ontdekt...... Ik heb ze bijna niet kunnen ontdekken. Het enige dat in die 'studio' stond was een computer met wat ontwerp-software voor de decors.
jur32
Wat een puinfilm ik bleef de eerste 10 min nog kijken ,maar met de minuut werd het me duidelijker wat een nepfilm.
Als je van een ghettoblaster ,die voldoet als door een professor gemaakte `tijdmachine` , houd vooral kijken en anders lekker laten liggen.
Minotaures
Trailer zag er wel droog uit, maar als ik naar het gemiddelde kijk en berichten vind ik het toch wat minder.
Tonypulp
Als je de recensies neemt en de berichten die goed toegelicht worden, zijn het grotendeels positieve reacties hoor.
Gewoon gaan kijken.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Ik begin me bij het gemiddelde hier af te vragen of ik niet iets te stoned was.
Maar anyways, ik vond het een geslaagde (fantasy)komedie.
Voor een komedie grappig verhaaltje, en Will Ferrell speelt het weer lekker droog als altijd. Aantal echt heerlijke grappen.
Me cijfer baseer ik dan ook op de mate waarin ik me vermaakt hebt.
Brakkeharrie
Als je van droge humor houdt en/of een film met een pietje erbij is het zekers een mooie wegkijker
Paatje
hmmm.. ik twijfel of deze het kijken waard is. Ik ben een groot fan van will ferrel, maar Semi Pro vond ik bijvoorbeeld ook echt waardeloos.. Die was echt te flauw..
is deze wel beter?
mixmaster
niks voor mij deze film , ik had me hem ook heel anders voorgesteld maar dat viel dus flink tegen.
de humor vond ik niks , het verhaal ook niet en de special effects vond ik ook al niks.
kortom , ik vond het helemaal niks !!!
DonOswaldo
- 1931 stemmen
is deze wel beter?
hij is wel flauw, maar ik vond hem wel leuker dan semi-pro..
ewalk
Mensen doen moeilijk over de effects en achtergronden e.d. maar volgens mij zijn deze expres zo gemaakt als knipoog naar de oude land of the Lost serie. Het maakt dus juist onderdeel uit van de humor.
Dziban
Genre van deze film: Avontuur / Komedie. Wat betreft avontuur 2 sterren, wat betreft komedie geen sterren. Film wist me totaal niet te boeien. 100% niet grappig.
ASroma
idd wel lachen, geen toppert maar will ferrell krijgt toch altijd een lach bij me los
Le Clauchard
Heb hier best wel om gelachen
geen wereld comedie, maar zeker wel de moeite waard.
lekker flauw en vaag
3,5 ster van mij
dolkiemogolies
Had niks te doen dus ben maar een film gaan kijken.Deze leek me leuk na het lezen waar over de film gaat.Opzich wel een leuk film met hier en daar wat leuke momenten maar als het wat scherper was kon het een top film worden.
Jawat
slechtste van Will Ferrel tot nu toe. Ik word een beetje moe van hem. Hij begint steeds slechter te worden vind ik. Ik was eerst wel een fan van hem, maar na deze film gezien te hebben niet meer.
Geen leuke grappen, ik vind het verhaal ook helemaal niet leuk met al die wezens die op het eerste gezicht echt nergens op lijken.
Hij krijgt een 1,5 van mij door het spel van Danny R. McBride die grappiger was dan Ferrel
Celluloid Dreams
Goed, wat een sof. *de nieuwe Will Ferrell*, normaal gesproken ga ik altijd met een boog om zijn films heen, maar deze trailer zag er zo veelbelovend uit. Het set-design vond ik erg cool en het leek op een leuk eerbetoon aan die kazige sci-fi films die we kennen van de jaren 50. Helaas was het niet echt leuk. Het was zelfs zo erg dat ik twee keer in slaap gevallen ben. De eerste keer werd ik nog wakker van de deurbel, twee meisjes die statiegeldflessen kwamen ophalen voor Haïti, de 2e keer werd ik gewekt door het DVD-menu. Zeldzaam niet grappig (alhoewel ik die Cher grap wel kon waarderen), en ontzettend saai. Volgende keer toch maar weer met een grote boog om meneer Ferrell heen.
Niet heel goed, maar ook niet heel slecht. Dat hier 100 miljoen in is gestoken verbaasde me eigenlijk. Voor dat geld had het er wel veel mooier uit mogen zien. Al was het ook weer niet dramatisch. Gewoon gemiddeld! Zijn wel veel fysieke effects in gestopt ook, bijvoorbeeld de rubberen lizard pakken(jaren 60 stijl), ik vind het wel wat hebben. Al moet je met zo'n budget natuurlijk wel meer eruit halen.
De film leunt natuurlijk op Will Ferrell, die hier 1 van zijn leukere rollen van de laatste tijd heeft te pakken. De hele film hoef je niet serieus te nemen, gelukkig maar. Als je dit wel serieus zou nemen was de hele film gefaald. Nu zitten er hier en daar komische situaties, het is vooral leuk hoe Ferrell zijn inschattingen steeds verkeerd uitpakken.
Verder kibbelt het verhaaltje heel rustig door, zijn niet alle grappen geslaagd en is het soms gewoon saai. Echter redt Ferell en de spontane Friel het verhaal enigzins.
Redelijk weghappertje voor een keer, meer ook niet.
Ben je nu sarcastisch? Ik vind het in ieder geval een goede zet om er een luchtige film van te maken, anders was ie echt crap geweest
Vinnie_NL
Erg leuke film. Ik dacht in het begin dat hij toch wel erg saai zou kunnen zijn maar hij is mij erg meegevallen. Mooie effecten maar toch vooral het soort humor. Maar dat wordt blijkbaar niet door iedereen leuk gevonden.
Voor mij toch wel een van de leukste films die ik de laatste tijd gezien heb, dus 4*lijkt me zeer op z'n plaats.

Sciencefictionfilm 'Prometheus' van Ridley Scott komt binnenkort naar Netflix

School Ties