• 9.376.802 stemmen

Geregisseerd door: Brad Silberling

Met onder meer: Will Ferrell, Anna Friel en Danny McBride

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Land of the Lost

"Right place. Wrong time."

Door zijn theorie over reizen naar een parallel universum en een aanval op talkshow host Matt Lauer, wordt Dr. Rick Marshall (Will Ferrell) als wetenschapper beschimpt en gedegradeerd tot leraar op het George C. Page Museum waar hij Holly (Anna Friel) ontmoet die hem en zijn idealen wakker schudt waardoor Marshall alsnog zijn draagbare tachyon apparaat in elkaar zet. Voortvarend sleept Holly de tegensputterende Marshall mee om het apparaat te testen en ze komen terecht in een mysterieus land, waar dinosauriërs nog bestaan en vreemde volkeren leven, genaamd Pakuni en Sleestak.

avatar van stephan73

stephan73

Verfilming van de Amerikaanse jaren '60 serie. Op zich kan het leuk zijn, maar ik ben bang dat het toch de Will Ferrell show gaat worden.. En daar zit ik niet op te wachten!

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Die kans is wel aanwezig, ja. Silbering als regisseur klinkt daarentegen wel weer erg goed. We mogen van hem in ieder geval een sfeervolle en visueel goed verzorgde productie verwachten.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

stephan73 schreef:

de Will Ferrell show !

stephan73 schreef:

de Will Ferrell show !

Dat zou alleen maar beter zijn!!!

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Ah bah, ik kan die man niet uitstaan. Flauwe Amerikaanse humor...

Dutchmeister

Ahh dat meen je niet man. Kijk naar Step Brothers en durf dat nog een keer te zeggen.

avatar van -Faith-

-Faith-

Ik ben het Dutchmeister eens...

Die man is geniaal

En wat hij doet is geen 'typisch' Amerikaanse humor.

Beetje een generaliserende opmerking.

Lang leve Will Ferrell shows!

avatar van TwoFace

TwoFace

Kleine teaser trailer van de film. Ziet leuk uit maar ik ben dan ook een liefhebber van Will Ferrell films:P

YouTube - Will Ferrell Super Bowl Ad-Land Of The Lost

avatar van TwoFace

TwoFace

Ook erg leuk om te zien dat Danny R. McBride in de film zit. Ik vond hem echt geweldig in The Foot Fist Way, Tropic Thunder en Pineapple Express.

avatar van guylopez93

guylopez93

lijk me lache

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Heb hier veel zin in. Een film om in de bios te zien. Trailer is goed.

avatar van K@i

K@i

Jammer van de toevoeging van Komedie

Anders hadt dit wellicht wat kunnen worden

avatar van Ninto

Ninto

BlueJudaskiss schreef:

Ah bah, ik kan die man niet uitstaan. Flauwe Amerikaanse humor...

lol... Will Ferrell is echt geen Amerikaanse humor. Hij is echt hilarisch. Kijk Step Brothers bijvoorbeeld. De eerste keer kreeg ik echt pijn van het lachen.

avatar van namingway24

namingway24

Ik ben geen fan van Will Ferrell, maar de trailer zag er wel leuk uit. Ik ken alleen de Tv-serie uit 1991/92, en daar lijkt dit wel erg op, alleen met (iets) betere special effects.

avatar van predator 2

predator 2

leuke film.net gezien zat wel grappige humor in.

avatar van MGpower

MGpower

Net gezien. Zeker een grappige film! Soms denk je echt: Wat krijgen we nou! hoe verzinnen ze het! :-p

Ook vind ik de film met zo'n goede grap eindigen! geweldig.

Acteerprestaties zijn niet top, maar gaan ermee door.

Ik zit te twijfelen tussen 3 en 3,5 sterren... ga voor nu toch voor de 3

avatar van Amercianpie

Amercianpie

Ga hem vanavond kijken

avatar van m1701

m1701

Vond em niet veel aan

Verhaal slaat nergens op. De sleestaks zien er niet uit.

Special effects en de Dinsaurussen zijn wel erg mooi gedaan.

En de omschrijving hierboven klopt niet. Want het zijn zijn kinderen niet maar 2 volwassen mensen, waaronder soort van Collega.

En op de manier zoals zij elkaar kussen kan het onmogelijk vader & dochter zijn

Er zitten soms wel grappig stukjes in. Maar helaas had ik er iets meer van verwacht!!!

2,5* omdat de film "gewoon" is

Hoe is Ferell?

avatar van m1701

m1701

Dutchmeister schreef:

Hoe is Ferell?

Hij viel wel mee, ik heb normaal een hekel aan em. Maar hij hield zich netjes in

Dutchmeister

Hmm ik vind een aanwezige Ferell juist geweldig. Ben benieuwd!

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Hmm kmoet het nog zien, ik ben niet echt een fan van Ferrel. Ik vind hem op zijn best als bijrol in films, net als Vince Vaughn.

Echt van die nét niet komische acteurs

avatar van filmsz

filmsz

Af en toe toch best om kunnen lachen, setting is ook leuk en will ferrell is aardig aanwezig, wat ook te verwachten was. Maar ik als will ferrell fan ben wel enigszins teleurgesteld, te weinig naaktheid en geschreeuw enzo en ook wat rare momenten, dat je zomaar een stuk oversloeg opeens. Ik zie toch liever de will ferrell uit anchor man, talladega nights, semi-pro of old school en austin powers I en II niet te vergeten.

avatar van Dooz

Dooz

Domme niks film, maar dat maakt hem juist wel weer grappig.

Leuke effecten en er zitten grappige zinnen/dingetjes in...hoe komen ze erop !

avatar van SubzeroX

SubzeroX

beetje hetzelfde idee als Tropic thunder

vind de film niet echt intressant worden

avatar van pmdk

pmdk

Is inderdaad niet de film met de boswachter en kinderen hoor volgens mij moet het verhaal ietsje pietsje veranderd worden hoor het plaatje klopt wel evengoed geen verkeerde film als je er van hou ik verwachte een echt avontuurlijke film dus dat vond ik wel ff een misser maar het was goed te doen ik geef ff geen punten want volgens mij is er ergens een fout gemaakt wat het verhaal betreft

avatar van sandertjeb

sandertjeb

gister gekeken en hoe verzinnen ze het verhaal. echt van de hak op de tak maar al met al een hele grappige films vol twists en turns wat juist deze film leuk maakt. verwacht niets en laat je verrassen.

avatar van hoffhaan

hoffhaan

Wat een ontzettend slechte film. Zelden zo een slechte film gezien een 0,5 is nog te veel.