• 9.377.249 stemmen

Geregisseerd door: Brad Silberling

Met onder meer: Will Ferrell, Anna Friel en Danny McBride

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Land of the Lost

"Right place. Wrong time."

Door zijn theorie over reizen naar een parallel universum en een aanval op talkshow host Matt Lauer, wordt Dr. Rick Marshall (Will Ferrell) als wetenschapper beschimpt en gedegradeerd tot leraar op het George C. Page Museum waar hij Holly (Anna Friel) ontmoet die hem en zijn idealen wakker schudt waardoor Marshall alsnog zijn draagbare tachyon apparaat in elkaar zet. Voortvarend sleept Holly de tegensputterende Marshall mee om het apparaat te testen en ze komen terecht in een mysterieus land, waar dinosauriërs nog bestaan en vreemde volkeren leven, genaamd Pakuni en Sleestak.

avatar van pkd238

pkd238

Ik begrijp ook de negative reacties niet helemaal

Vond dit echt geen slechte film , zeker wel een 3 waard.

pkd238 schreef:

Ik begrijp ook de negative reacties niet helemaal

Vond dit echt geen slechte film , zeker wel een 3 waard.

Nou, als je de negatieve reacties niet begrijpt. Kijk dan de film eens opnieuw.

Dan zie je waarom.

avatar van paul83

paul83

TragieStar.* schreef:

Nou, als je de negatieve reacties niet begrijpt. Kijk dan de film eens opnieuw.

avatar van SSeagal

SSeagal

Inderdaad, beetje zouteloze opmerking, ieder zo zijn eigen smaak. Ik heb iig prima genoten samen met mijn vrouw van deze film.

avatar van The_Game

The_Game

Heerlijk overdreven foute film. Will Ferrell doet gewoon weer waar hij goed in is. Hij is zeker niet zo goed als zijn vorige werk, maar dit kan ik hem dan wel weer vergeven.
Beste stuk uit de film is toch echt wel de dino die een walnoot gooit en dan sneaky terug de bosjes in gaat. toen had ik echt tranen in mn ogen van het lachen.

SSeagal schreef:

Jeetjee wat beetje zoutloze opmerking. Volgens mij is die van jou een beetje zoutloos want wat jij zegt daar gaat het niet eens over.

En ik reageer alleen maar. Daar is deze site toch ook voor of niet.?!

avatar van NTsuno

NTsuno

Wat een waardeloze film is dit. Het is humor wat volgens bij Will Ferrell als een van de weinigen leuk vindt. Al geven ze hem weg........

Hij deed al afbreuk aan de film Bewitched, wat ik heel jammer vond, en ook nu wederom bagger.

avatar van breedbeeld

breedbeeld

Heb af en toe behoorlijk moeten lachen en redelijk veel smiles. Ferrell vind ik meestal wel grappig. Heb me wel vermaakt slechts heel even zakte het in.

CGI heb ik behoooorlijk veel slechter gezien in niet eens zo oude topproducties. ( Spiderman b.v. ) buiten een shot met een vulkaan op de achtergrond met stilstaande rook niks mis mee. De bewegingen b.v. komen in het algemeen "natuurlijker" over dan in films van 2007 en daarvoor. Met heel aardige details zelfs bij somige close ups van de Rex.

Tis niet de top maar prima avondvulling.

avatar van pg-love

pg-love

Ik ga deze morgen kijken en ik geef dan me eigenlijk reactie over deze film hoop dat die echt leuk is

avatar van paul83

paul83

TragieStar.* schreef:

En ik reageer alleen maar. Daar is deze site toch ook voor of niet.?!

Iedereen bekijkt de film op zijn eigen manier. Een mening van jou of die van een ander zou geen invloed moeten hebben op je eigen score.

Je hoeft ook niet altijd de meningen van anderen te snappen. Humor is echt een kwestie van smaak. Groot voorbeeld is Dude, Where's my car. Hate it or love it.

avatar van WB

WB

De film is eigenlijk te flauw voor woorden, maar daarentegen erg vermakelijk. Typisch een Will Ferrell film.

paul83 schreef:

Iemand stelde een vraag. Ik reageer daar naar mijn mening goed over. Krijg ik van die opmerkingen dat ik te zoutloos ben ofzo weet ik het. Dus ik snap dat van jullie niet echt. Terwijl je zelf zegt dat ieder zijn eigen mening heeft.

avatar van pg-love

pg-love

wtf hee ik vind dit echt wel een leuke film hoor. ik zie sommige hier zeggen dat die niet goed is en sommige wel. wat maakt het uit mensen. Iedereen heeft zijn eigen mening over een film sommige vinden die goed sommige niet. Ik beoordeel altijd zelf mijn films ik ga niet uit op meningen van andere ik kijk eerst altijd zelf als dit wel een goeie is of niet. En bij deze film vond ik de film wel goed. Wat kan het nou bouten als iemand de film niet goed vind of wel. Het ligt aan jezelf als je hem leuk vind of niet.....

Ik vond het een leuke film ik heb er van genoten. (dat is mijn mening hierover) punt uit...

avatar van Will1973

Will1973

Deze film is met vlagen zo flauw dat hij echt grappig word. Heb me echt kunnen bescheuren met die vlieg op z'n schouder. zo zijn er meerdere scenes die de moeite waard zijn. maar zoals eerder gezegd, je moet ervan houden.

avatar van boring

boring

Zoooooo Fckng boring.

avatar van FrisoBoei

FrisoBoei

Normaal vind ik Ferrell (die andere gast) geweldig, maar ik heb nu slechts zelden om hem kunnen lachen. Probleem van de film is dat er behalve de enkele grappige momenten van Ferrel en McBride er eigenlijk geen goede humor in zit.

Verder stoorde ik mij onwijs aan die irritante aap die heel slecht acteerde, en het feit dat die chick met die aap kan praten vond ik ook echt slecht. Dat was allemaal wel heel erg simpel. Tuurlijk tis geen realistische film maar dat sloeg echt nergens op.

Waar ze de fout in zijn gegaan bij deze komedie is denk ik ook de grens tussen realistisch idee geven aan de komedie en gewoon een komedie waar realisme geen rol speelt en er ook geen poging gedaan wordt dingen te verklaren. Dat hoeft namelijk ook helemaal niet altijd bij komedies.

In dit geval had dat ook niet gehoefd: kijk maar naar hoeveel moeite dat kost met die aap: ze kozen er voor om er een realistische verklaring voor te geven dat zij met hem kon praten; ze had apen bestudeerd. Daardoor ging het de hele film door met het serieuze vertalen van wat die aap zei, wat ik erg storend vond (en wat haar helemaal geen moeite kostte overigens). Ik vond dat constant er g kinderachtig over komen.

Naar mijn mening hadden ze in dat geval beter gewoon dat beest kunnen laten praten, óf helemaal niet laten praten.

Ook de tenenkrommende emotionele uitbarsting van die chick op het eind is een voorbeeld van een volledig misplaatste invulling van een komedie.

Nou nij elkaar een saaie film met een flauw verhaal en er wordt teveel moeite gedaan om dingen te verklaren. Er ligt teveel het accent op het avontuur-deel van de film en te weiig op het komedie-deel van de film. Daardoor is het geen echt leuke komedie en een bar slechte avonturenfilm. Behalve Ferrell en McBride zitten er geen leuke personages o.i.d. in. Weinig humor en waar er humor is is hij meestal slecht. Ferrell blijft één van mijn helden maar deze film ga ik niet nog eens kijken.

Btw wel een mooie aftitelingsanimatie. Ik vond die eigenlijk beter dan de film zelf

avatar van *MDW*

*MDW*

ik moet zeggen dat ik me prima heb vermaakt met deze film. ik vond de humor goed en de effecten mooi. dit is gewoon een goede film die precies doet wat ik er van verwacht had.

avatar van Timecop

Timecop

Gewoon leuk vermaak!

avatar van skipy05

skipy05

Ik had er toch wat meer van verwacht. Het verhaal film mij wat tegen. Het had veel grappiger gekund.

avatar van sofripa

sofripa

????????? Waar gaat deze film nou helemaal over....Volstrekte melige maar ook wonderlijke onzin. Is altijd al bij Ferrell, maar dit is aan het doorslaan. 2 sterren houdt het wel op. Wellicht te laag, want ik ben niet in slaap gevallen, maar een normale recensie is bijkans onmogelijk. Strange, this one...

avatar van Napoleon

Napoleon

Ik ben een enorme Will Ferrell fan...maar moet zeggen dat ik dit wel een mindere film van hem vind.

Maar ja... wil hem wel op dvd hebben dan kan hij bij de rest van de collectie..weet iemand wanneer de release is?

avatar van kiezel

kiezel

Zware rukfilm! Enorm triest in z'n totaliteit!

avatar van leandero

leandero

Ik geef niet graag een halve ster aan een film maar wat een compleet drama zeg... het was om te huilen..

avatar van Passies

Passies

Ben een Will Ferrell liefhebber vooral in The Anchorman, Old School en Elf dus ben benieuwd ga hem snel kijken...

avatar van tmwister

tmwister

Wat triest!!!!!!! en om te huilen.

Heb werkelijk nog nooit zo een slechte film gezien en om te huilen nou zelf een traan is nog kostbaarder dan deze film.

avatar van wwelover

wwelover

Als echte Ferrel fan keek ik al heel lang uit naar deze film. En ik mag dan ook wel stellen dat het weer een geslaagde komedie is. Niet van het niveau Anchorman, maar zeker de moeite waard als je van zijn films houdt. Al heb je altijd de mensen die het helemaal niks vinden. Het verhaal is te belachelijk voor woorden en daarom ook zou leuk. Het slaat echt helemaal nergens op. De humor is gewoon goed, De special Effects zijn niet geweldig, maar ja het is ook geen SF film en het is ook weer niet lelijk. En Will Ferrel is geweldig weer, net als de overige cast.

avatar van 606

Leuke film met prima grappen.

goed geacteerd.

avatar van 606

Welk nummer wordt er gedraaid op de platen speler

het eerste nummer ?

avatar van eapoe

eapoe

Ondanks de ietwat negatieve reacties heb ik de film dan toch gekeken. Hij viel reuze mee, gewoon lekker onderuit zitten. De special effects zijn goed ... zeker die van de dino's. Het verhaal is aan de matige kant, maar de humor maakt het goed (als je er tenminste voor open wilt staan). Hij was voor mij zeker de moeite waard. Voor diegene die m nog niet gekeken hebben zeg ik dit: ga vooral niet uit van meningen van anderen. Iedereen mag zn mening hebben, maar niemand kan zeggen "dit is een slechte film"... maar "ik vond dit een slechte film"... iedereen zn mening... Mijn mening "ik vond m zeker de moeite waard".

avatar van LoganMCV

LoganMCV

Erg leuke komedie, onderhoudend van begin tot eind. Zeker de moeite waard om te zien