• 9.378.314 stemmen

Met onder meer: Michael Stahl-David, Mike Vogel en Lizzy Caplan

Gesproken taal: Russisch en Engels

Releasedatum: 24 januari 2008

Plot Cloverfield

"Some thing has found us."

Een groep jonge mensen organiseert een afscheidsfeestje voor Rob Hawkins, die naar Japan vertrekt. Wanneer er een korte aardbeving gevoeld wordt en er korte tijd later een gigantische explosie plaatsvindt, is het duidelijk dat hun avondje uit er één wordt om nooit te vergeten. Met een videocamera slaagt Hud, één van de jongeren, erin om de diverse taferelen die zich die nacht voordoen, vast te leggen. De beelden tonen onder meer het verloop van een beangstigend chaotische nacht in New York City, waarbij veel slachtoffers vallen.

avatar van APPEL68

APPEL68

606 schreef:

echt vet gedaan had het werkelijk niet gezien.

Hmm, meer ver gezocht...

avatar van Word_Play

Word_Play

APPEL68 schreef:

Hmm filmervaring ok,

maar ik moet zeggen dat m'n 93 hd scherm met een dvd vaak beter en mooier wegkijkt (met surround uiteraard)

Maar dan hebben we het niet meer over een pc-schermpje, niet?

avatar van streeter

streeter

Meestal zijn films die in het begin van het jaar uitkomen verschrikkelijk, dus ik was verbaasd hoe leuk deze film was.

Het was voor mij vooral interessant omdat het bij mij in de buurt was gefilmd en afspeeld. ***

avatar van eddiefannez

eddiefannez

ik ben echt zeauuuuu benieuwd

Gamer2575 schreef:

Kheb em van Usenet gepindakaasd. In 1 woord: Fantastisch!!

5* @hieronder, kheb em op dvd gebrand en heb hem op een hdtv met surround gekeken. Dus valt wel mee! ;p

wat heb je verdomme aan hdtv en surround sound als je een biosopname aan het kijken bent? want nee er is geen rx en zelfs geen screener aanwezig

jezus wat kansloos dit, kindjes bijelkaar

avatar van Theunissen

Ik denk dat ik deze film i.p.v. de bioscoop bij mij thuis vanuit het bubbelbad ga bekijken op een 201,5 cm HD scherm met een blu-ray DVD.

avatar van Rocco1984

Rocco1984

Theunissen schreef:

Kun iemand mij nu een teiltje geven.

Mee eens, dit soort opschepperige berichtjes hebben ook niets met de film te maken.

Excuus, ik ga even mijn behoefte doen op mijn met goud vergulde toilet.

avatar van De Knip

De Knip

Kwaliteit cam of bioscoop. Het maakt mij niet uit. Wat een pulp, zeg! Een paar leuke momenten zitten er in, snel vergeten deze film.

Erg onprettig allemaal te volgen en het raakt me gewoon niet. Niet spannend:

*1/2

avatar van deLeeuw

deLeeuw

• 1944 stemmen

Sasja schreef:

monster op het eerste plaatje... oke klopt en dan het plaatje eronder? das de film poster.

Oh.. Bij mij staat er nog een dergelijk monster onder

deTuinman

dat van die wolken is echt onzin, wolken staan juist bekend om hun fantasierijk en vervullende vormen

avatar van Clueless Dork

Clueless Dork

Vond de film erg intens en geloofwaardig.

3,5

avatar van Northernstar

Northernstar

ewalk schreef:

Is deze film van de makers van Lost?

De schrijver Drew Goddard heeft ook Lost, Buffy the Vampire Slayer, Alias en Angel geschreven

amerikaanse tv ten top

avatar van gotti

deTuinman schreef:

Ik zag laatst een wolk die op Arrafat leek...

avatar van ronengel

ronengel

gotti schreef:

Ik zag laatst een wolk die op Arrafat leek...

avatar van kirelam

kirelam

Dit lijkt me een super film zo te zien aan de poster !!!

avatar van Materny

Materny

Sasja schreef:

kijk hier maar

Een schildpad kop !

avatar van Sasja

Sasja

die kop op die foto mag dan wel nep zijn maar ik vond het toch geinig om te zien.

avatar van grandpa

grandpa

kirelam schreef:

Dit lijkt me een super film zo te zien aan de poster !!!

:huh: moet niet gekker worden!

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

hahahaha t moet toch niet gekker worden met die lui daar. Misselijk van een wiebelcamera? achja.

avatar van etherman

etherman

Theunissen schreef:

Kun iemand mij nu een teiltje geven.

Vent! Blu-ray heeft niks met DVD te maken.

Het is:Blu-ray disc

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

Stond ook even met mn ogen te knipperen. Wist echt niet wat ie nou bedoelde, maar nu snapp ik het.

Niet meer zo verwarrend praten Theunissen.

avatar van Word_Play

Word_Play

Hahaha, het was toch allang bekend dat deze filmmethode gebruikt zou worden. Om nou je geld terug te vragen...

avatar van dennis1979

dennis1979

Vanmorgen in het AD de recensie gelezen. Verder dan 2 sterren kwamen ze niet. Ik heb de film zelf nog niet gezien dus ik kan er niet veel van zeggen. Zeker niet omdat een recensie toch een mening van iemand is en blijft…………………..

ik heb de film in de voorpremiere gezien, ik zou die 2 sterren serieus nemen

tevens is imdb ook een goeie bron, het cijfer bestaat uit 70 procent pubers, dus dat moet je wegkijken

avatar van timburton

timburton

ManuelGnR schreef:

Ik weet niet wat jij voor tv hebt maar een tvtje of een mooi computerscherm hoeft niet superveel uit te maken..

Voor de beste filmervaring moet je toch naar de bioscoop.

Klopt ik heb een computer die even breed is als een TV. Maar ik heb inderdaad wel gemerkt dat ik perongeluk meestal wel een half puntje bij een film er bij doe als ik hem in de Cinema heb gezien.

Waarom is er in God's naam geen enkel filmhuis die Godfather of Pulp Fiction laat draaien bijvoorbeeld. Die tijd heb ik namelijk nooit meegemaakt...

avatar van zephyr

Top 1000 voters 38 7.3

US users 14,972 8.1

Non-US users 5,158 8.0

All votes 21,222 8.1

"Males aged 18-29 " is de grootste groep stemmers voor deze film op dit moment in de VS.

pubers (jongens+meisjes < 18jr) : 1820/21222*100=8,57%

18-29 jarigen: 14997/21222*100=70,66% dus niks geen pubers, maar 18-29 jarigen zijn de grootste groep.

Graag eerst even nadenken voordat je iets zegt.

avatar van lykathea

lykathea

zephyr schreef:

pubers (jongens+meisjes < 18jr) : 1820/21222*100=8,57%

Graag eerst even nadenken voordat je iets zegt.

Nooit gehoord van pubers die zich inschrijven als 18+ jarige?

Nee.