• 9.374.096 stemmen

Met onder meer: Michael Stahl-David, Mike Vogel en Lizzy Caplan

Gesproken taal: Russisch en Engels

Releasedatum: 24 januari 2008

Plot Cloverfield

"Some thing has found us."

Een groep jonge mensen organiseert een afscheidsfeestje voor Rob Hawkins, die naar Japan vertrekt. Wanneer er een korte aardbeving gevoeld wordt en er korte tijd later een gigantische explosie plaatsvindt, is het duidelijk dat hun avondje uit er één wordt om nooit te vergeten. Met een videocamera slaagt Hud, één van de jongeren, erin om de diverse taferelen die zich die nacht voordoen, vast te leggen. De beelden tonen onder meer het verloop van een beangstigend chaotische nacht in New York City, waarbij veel slachtoffers vallen.

Maar wel producent.

avatar van Mug

Mug

En ook de enige naam die genoemd wordt in de trailer, geen acteurs, geen regisseur (behalve dan het verplichte credits plaatje op 't laatst).

avatar van Phoenix

Phoenix

Weet ik, en ik weet ook wel dat hij het brein achter de film is, maar SB had het over een onbekende regisseur. Dacht even dat de twee door elkaar werden gehaald.

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

deze film lijkt me echt wel gaaf! En ik denk dat ik er wel naar toe ga!

avatar van Artifact

Artifact

Ik geil zo op die digitaal geschoten beelden allà Michael Mann, heerlijk

avatar van tyleet11

tyleet11

Vraagje: Waarom is er een fan-art poster bij deze film geplaatst i.p.v. de officiële?

avatar van stephan73

stephan73

Vorige poster weer toegevoegd! Moet nu goed zijn!

avatar van tyleet11

tyleet11

Thx, sorry voor de whining

Leland Palmer

Na de trailer gezien te hebben ben ik toch echt wel benieuwd!

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

De eerste trailer was overweldigend, de tweede al wat minder. Zeker het camerawerk was nu een beetje té. Ben benieuwd hoeveel beter dit gaat worden...

Leland Palmer

Als het maar niet een soort van Blair Witch Project in de stad gaat worden.....

avatar van timburton

timburton

Het is een soort monster of zoiets wat de Big Apple binnen stormt. Maar wat? Ik hoor alleen iets brullen, weet jullie er meer van?

Leland Palmer

Er is zeer weinig bekend over de film.....

avatar van BobdH

BobdH

Leland Palmer schreef:

Als het maar niet een soort van Blair Witch Project in de stad gaat worden.....

Ik verwacht dat het dat precies gaat worden: een kruising tussen Godzilla en The Blair Witch Project.

avatar van Word_Play

Word_Play

Dat handheldgefilm ziet er geweldig uit. Vooral dat shot in die trailer waar je de voet van de 'cameraman' rechts in beeld ziet, alsof ik er middenin zat.

avatar van moviemike

moviemike

Het hoofd van het vrijheidsbeeld dat ergens in de straten van New York word gekatapulteerd is eigenlijk op zich al een fantastische vondst!
Ronduit akelige teaser, ietsje minder beklemmende trailer.

avatar van Materny

Materny

Al blijkt het uiteindelijk een draak van een film te zijn, dankzij een puik staaltje marketing tot nu toe zal het toch wel een succes aan de kassa zijn.

Zeer beklemmende teaser, kijk er echt naar uit om deze en alle andere krakers van 2008 weer te mogen zien.

avatar van Kricky

Kricky

hetzelfde dat ik had bij the blair witch project, toen eas ik ook al zo nieuwschierig waar het over ging. Nu ik deze trailer zie, denk ik ook: Vet die moet ik de bios zien. Het heeft mij erg nieuwschierig gemaakt.

avatar van glem

glem

de trailer is een grote chaos je hebt geen flauw idee wat new york aanvalt dat is wel leuk ben benieuwd

avatar van Seifer

Seifer

Hoperlijk wordt deze film beter dan Godzilla.

avatar van moviemike

moviemike

... Van de maker van 'The Pallbearer'!

avatar van timmem

timmem

Ziet er allemaal wel ruig uit.

Kan niet wachten op deze,Godzilla was een leuke film dan zal deze dat ook wel zijn:D

timmem schreef:

Ziet er allemaal wel ruig uit.

Hmm, doet me nog steeds aan Blair Witch Project denken. Lijkt een grote rommel met ruig camerawerk, maar ben wel benieuwd

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

timmem schreef:

Ziet er allemaal wel ruig uit.

Dat laatste shot waar de rook voorbij de ramen komt deed me wat denken aan de documentaire van die Franse gasten van 9/11. Daar zat ook zo'n moment in.

avatar van Riddick

Riddick

Voor degene die nog niet de 2de trailer gezien hebben..

avatar van behangdelul

behangdelul

wat een geniale trailers....kan niet wachten!

avatar van Albo

Albo

De trailers gezien en ben er zeker benieuwd naar.

Overigens is al meerdere malen door J.J Abrams bevestigd dat het hier niet gaat om een soort van Godzilla-monster.

Velen denk ook dat het om een Ctuhulhu mythe-monster gaat.

Zie hier: http://www.filmtotaal.nl/module.php?section=newsDetails&newsID=10083

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Gisteren zag ik de trailer in de bioscoop vóór I Am Legend. Wat een drama! Deze trailer van Cloverfield is zo gigantisch flitsend en snel dat je helemaal gek word op een groot scherm als in de bisocoop. Minstens de helft van de mensen in de zaal keek weg en je hoorde iedereen klagen over de trailer.

Lijkt me niet handig als mensen al gaan afhaken bij de trailer omdat het camerawerk echt té is.

Ik vind de trailer vooral oninteressant. Ik begin een beetje moe te worden van alwéér New York tijdens 1 of andere ramp.