• 9.374.165 stemmen

Met onder meer: Michael Stahl-David, Mike Vogel en Lizzy Caplan

Gesproken taal: Russisch en Engels

Releasedatum: 24 januari 2008

Plot Cloverfield

"Some thing has found us."

Een groep jonge mensen organiseert een afscheidsfeestje voor Rob Hawkins, die naar Japan vertrekt. Wanneer er een korte aardbeving gevoeld wordt en er korte tijd later een gigantische explosie plaatsvindt, is het duidelijk dat hun avondje uit er één wordt om nooit te vergeten. Met een videocamera slaagt Hud, één van de jongeren, erin om de diverse taferelen die zich die nacht voordoen, vast te leggen. De beelden tonen onder meer het verloop van een beangstigend chaotische nacht in New York City, waarbij veel slachtoffers vallen.

The Last

Leuke trailer, erg leuk gedaan met die videocamera, die realistisch lijkende filmbeelden.

De trailer verklapt ( gelukkig ) niet veel. Maar wat ik momenteel goed vind aan dit project is dat er geen bekende acteurs in spelen, want die 'onbekende' acteurs, laat ik het maar zo zeggen, laten de film meer realistisch lijken.

Maargoed, dat is wat ik ervan vind. We gaan zien of het wat word.

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Ik heb een trailer in de bioscoop gezien en ik moet zeggen dat deze film me serieus "super" bruut lijkt!

Ben benieuwd

avatar van filmsjefke

filmsjefke

LOTR-lover schreef:

Gisteren zag ik de trailer in de bioscoop vóór I Am Legend. Wat een drama! Deze trailer van Cloverfield is zo gigantisch flitsend en snel dat je helemaal gek word op een groot scherm als in de bisocoop. Minstens de helft van de mensen in de zaal keek weg en je hoorde iedereen klagen over de trailer.

Lijkt me niet handig als mensen al gaan afhaken bij de trailer omdat het camerawerk echt té is.

dat is dan de tegenovergestelde reactie van die ik kreeg bij het zien van de trailer, iedereen in de zaal vond hem geweldig aan de stemming te merken.

avatar van Mvdklooster

Mvdklooster

Dit lijkt me een zeer gave film, Trailer beloofd heel wat. Tijdje geleden dat ik zo onder de indruk was van een trailer. Zal voor het eerst sinds lange tijd maar weer eens naar de bios gaan

avatar van fanaat

fanaat

Ik hoop dat de hele film op dezelfde manier gefilmd is als de trailer. En als hij dan ook nog goeie Special Effects heeft kan het best wel eens een hele leuke film worden.

avatar van scrat

scrat

Wanneer ik een trailer overweldigend goed vind, maakt de film het meestal niet waar. Ik ben dus erg benieuwd en ga zeker kijken.

avatar van deLeeuw

deLeeuw

• 1944 stemmen

Waarschijnlijk weer een Godzilla-achtig filmpje..

Dat is al vrij snel te merken aan de klauwvormige kras in het vrijheidsbeeld en de weg die is gebaand door de gebouwen heen.. (met daar ook zichtbare klauwenkrasjes...)

Bij de eerste keer zien van de trailer had ik er echt héél zin in om deze film te bekijken, vooral omdat er vanalles achter kan zitten

( dan dacht ik aan iets mysterieus of een hogere macht; wat we ook gewend zijn van dezelfde makers als 'Lost' )

Waarschijnlijk is het nu dus een opgefokt beestje.

Ben dus zeer benieuwd hoe deze film uitpakt

( Vooral omdat Amerika weer voor de zoveelste keer in DE BAN was.. Maar na 'the Golden Compass' doet dat mij niet zoveel.. )

Ben benieuwd, en zal hem zéker kijken!

avatar van deLeeuw

deLeeuw

• 1944 stemmen

Net de 2e Trailer gezien (die iets meer verklapt)

Mooie special effects.

Maar ik denk dat het eerder aan het camerawerk gaat liggen of dit een succes wordt, ja of nee.

Het heeft teminste wel geholpen bij '' the Blair Witch Project ''

Mensen willen niet altijd ALLES zien.. Ze mogen raden wat er is.. En een film wordt ook een stuk realistischer als je alles uit één hoekpunt laat zien ( in dit geval een groepje doodnormale mensen, die één ván de massa zijn )

Trailer:

. Tof gedaan wel.

avatar van T91

T91

Ik ging een paar dagen terug naar Saw IV in de bioscoop, maar de trailer voor deze film heeft me meer geboeid dan de hele Saw film. Zegt genoeg lijkt me, ik kijk uit naar deze film..

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Nou, ben beniewd

avatar van Phoenix

Phoenix

Een gemuteerde blauwe vinvis die wraak komt nemen voor de olievervuiling! En wéér een milieuthema...

avatar van Co Jackso

Co Jackso

• 21924 berichten

Phoenix schreef:

Die spoilertags zorgen er wel voor dat ik het bijna ga geloven. Ik ben benieuwd..

The Last

Als het dat monster gaat worden, sla ik de film over.

Maargoed, geloof d'r geen reet van.

avatar van cokken

cokken

Er is in Amerika al een screening geweest, en door verschillende mensen wordt gezegd dat ze nu weten WAT het monster is.

Spoilers!

Het monster is het Vrijheidsbeeld!

Dit klinkt ongelovelijk nep, maar ik geloof het best, want wie zou ooit denken dat het monster het Vrijheidsbeeld zou zijn.
Eigenlijk staat het monster dus al de hele tijd op de poster!

Voor meer info over dit gerucht:

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Dat lijkt me helemaal bizar en erg vreemd...

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Nee, het monster is niet het vrijheidsbeeld. Dat zou wel érg stom zijn. Wie gooit er nou met zijn eigen hoofd?

Dat kan je beter doorlezen als je meer over Cloverfield wil weten. Er staan wel flinke spoilers in.

avatar van serpico

serpico

cokken schreef:

Spoilers!

Het monster is het Vrijheidsbeeld!

Eigenlijk staat het monster dus al de hele tijd op de poster!

Voor meer info over dit gerucht:

Stel je voor zeg! Ik vind het wel een coole optie, zeker dat ie met zijn eigen hoofd kan gooien.

avatar van Rocco1984

Rocco1984

Ben zeer benieuwd naar deze film. Hopelijk wordt het ontzettend over the top, zijn er geen overlevenden en zien we genoeg bloed en heisa van het scherm spatten!

Ik hoop alleen niet dat het een soort Signs wordt.

avatar van krc 4ever

krc 4ever

eindelijk nog eens een film waar ik naar uit kijk, dankzij de geweldige trailer. Bij al die andere trailers weet al wat er gaat gebeuren, bij deze niet

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

BoordAppel schreef:

avatar van cokken

cokken

Inmiddels is bekend dat Cloverfield 90 minuten duurt

The Last

Gezien de speelduur (90 min.) kan dit misschien wel wat worden.

Ik heb overigens het gevoel dat er helemaal geen 'monster' is.

avatar van Seifer

Seifer

En toch zag ik op een trailer godzilla rondlopen.

"It's alive, it's huge".

avatar van Purmerend

Purmerend

cokken schreef:

Inmiddels is bekend dat Cloverfield 90 minuten duurt

Je kan via de knop corrigeren (boven de poster) een correctie insturen.

avatar van wallie550

wallie550

Te gruwelijke trailer!!!!

Dat monster is echt te vet.

Zoek maar op YouTube

The Last

Ik geloof d'r geen zak van. Laatst was het een walvis en nu 1 of ander ruimtemonster in de lucht? Yeah right, gewoon bewerkt.. niet alles geloven wat je meteen ziet wallie.