Genre: Actie / Misdaad
Gesproken taal: Engels en Mandarijn
Releasedatum: 24 juli 2008
Bekijk via HBO Max
Vrijdag om 12:50 uur op Play6
Maandag 25 mei in één bioscoop (Leiden)
Plot The Dark Knight
"Welcome to a world without rules."
Bruce Wayne
Scarecrow
13woutie13
deze film gaat over 2 jaar met STIP de top 250 binnekomen
deze film gaat over 2 jaar met STIP de top 250 binnekomen
Nee hoor, want dan is de hype onderhand wel weer voorbij....
dat is wel bagger man!
Waarom dat, ga jij dan de film minder vinden als het gemiddelde cijfer zakt?
Baggerman
lijkt me sterk dat deze film over 2 jaar onder de 3.76 zakt.
Ja, maar zakken zal het cijfer vermoedelijk wel, omdat nu vooral mensen die geïnteresseerd zijn in dit soort films deze film gaan bekijken of de DVD kopen. Als de film op tv komt kan iedereen hem zien en zullen ook mensen wiens genre dit niet helemaal is de film bekijken en beoordelen. En ik betwijfel of zíj deze film zullen bejubelen.....
deze komt niet meer onder de 4*
en nu maar weer on-topic
Iron Maiden
Waarom dat, ga jij dan de film minder vinden als het gemiddelde cijfer zakt?
nee, was een 'leuke' opmerking met betrekking tot je naam.
Flipman
Kan iemand mij vertellen waar ik de 2-Disc Special Edition van deze film het goedkoopst kan bemachtigen?
JacoBaco
Daarom niet!
Volgens mij krijgt een film na 2 jaar een plaatsje in de top 250. (mits de score hoog genoeg is uiteraard)
JacoBaco
Inderdaad. Dus nog even geduld.
Een film als bijvoorbeeld Laberinto del Fauno, El (2006) zal binnenkort zijn intrede maken denk ik. Op IMDB staat hij al op 67 en dat zal hier op moviemeter ook zoiets zijn. TDK staat bij IMDB op 5
waarom staat hij nog niet in de top 250
De top 250: de films met de hoogste waardering op MovieMeter. Om voor deze lijst in aanmerking te komen moet een film minstens 150 stemmen ontvangen hebben. Films die in de afgelopen 2 jaar in de bioscoop zijn gaan draaien komen nog niet in aanmerking voor deze lijst.
(verwijderd)
't is een leuke film, maar wat hier nou zo intens geniaal aan is ontgaat me volkomen
nairobi
gewoon al 3 keer gezien. eindelijk weer eens een actie film die echt vet is!!!
5*****
Flipman
blokker zover ik weet!
Blokker? Daar was ie €25. In sommige winkels is ie €20, maar ik zoek eigenlijk een bedrag dat daaronder ligt. €15, Of zo.
serpico
Ik had een kaartje van 25 euro gekregen, om te besteden bij de MediaMarkt. Toen was ie graties.
Loki87
Beste film van de laatste decennia. De joker wordt geniaal neergezet, wat een sublieme acteerprestatie. De Joker won gisteren de Golden Globe en volgende maand de Oscar hopelijk.
Don MN
MediaMarkt altijd nieuwe films 15 euro(1-disc). Soms zelfs Special Edition.
Don MN
Het was mooi om te zien dat hij een staande ovatie kreeg van velen topacteurs daar aanwezig.
Dead01
- 2004 stemmen
Zonet gezien en het is de film van vorige jaar maar vond hem toch niet zo speciaal.
De joker word goed neergezet maar voor mij is Jack Nicholson de betere nog altijd. Ieder zijn gedacht e.
Voor de rest mooi vervolg op batman begins maar vind de andere verhaal lijn nog steeds beter.
3,5 stemmen
Michaelpitt
ja, kan ie het op zn nachtkastje zetten!
Celluloid Dreams
Ik heb deze film eens opnieuw bekeken. Ik vond er eigenlijk maar weinig aan. Batman interesseert me niet zo. De film is verder niet grappig, en het uiterlijk deprimeert me. Het enige lichtpunt is the Joker, die is wel aardig, alhoewel hij eigenlijk weinig te zeggen heeft. Het zijn wat leuke one-liners. Ook duurt de film veel te lang, en is die shit op die boot echt tenenkrommend. Die motor van the batman trouwens, wat is daar mee aan de hand? Het lijkt wel of hij niet sneller gaat dan een kilometer of dertig. Njah. Nu lijk ik wel een zeurpiet. Ik vond de make up van Two-Face wel superwreed.
FilipSTG
Sinds wanneer moet een Batman-film grappig zijn?
En bij de vorige reeks kloeg men juist dat de slechterikken Batman overheersten
Anjin
Snap het nog steeds niet dat deze nog hoog staat genoteerd.
Batman wat praat en reageerd als een wijf,en een joker,wat
de hele tijd rondloopt met een doorlopen make up..
En dan nog het verhaal.
Gewoon te slecht voor woorden.
Een niveau van lik m'n vessie.....
- 20609 berichten
Snap het nog steeds niet dat deze nog hoog staat genoteerd.
snap het nog steeds niet dat mensen deze film niet goed vinden.
Batman wat praat en reageerd als een wijf,
stoere batman dat als ie alleen al praat je het in je broek doet.
de hele tijd rondloopt met een doorlopen make up..
en een joker die zo gek is met mischien wel de beste make-up op iemand toegebracht allertijden.
En dan nog het verhaal.
met een super verhaal wat je op het puntje van je stoel houd tot het eind aan toe.
Gewoon te slecht voor woorden.
gewoon niet te beschrijven zo goed.
Een niveau van lik m'n vessie.....

volgende keer mischien wat meer inhoud aub.

The Dark Knight Rises
2012

Batman Begins
2005

De best beoordeelde filmreeksen volgens MovieMeter: van 'Lord of the Rings' tot 'The Dark Knight'

Christopher Nolans 'The Dark Knight'-trilogie gaat Netflix verlaten
Legendarische Batman-film 'The Dark Knight' van Christopher Nolan woensdag op televisie

The Shawshank Redemption

Pulp Fiction
Misdaad, 1994

Schindler's List
Oorlog / Drama, 1993
dc comicscrime fightergeheime identiteitanti heroscarecrowsadismechaosburgerwachtjokersuperheldgebaseerd op striptragic herogeorganiseerde misdaadanti villain criminal masterminddistrict attorneysuperkrachtimaxsuper villainfighting crime neo-noirdc extended universe (dceu)batmanbatman most wantedbased on comic strip bold