Genre: Actie / Misdaad
Releasedatum: 24 juli 2008
Bekijk via Netflix
Bekijk via HBO Max
Plot The Dark Knight
"Welcome to a world without rules."
Bruce Wayne
Wuertz
Scarecrow
Miss Sway
Eddie Murphy in nieuwe Batman
LOS ANGELES - Eddie Murphy speelt The Riddler in de volgende Batmanfilm. Dat meldt het Boulevardblad The Sun donderdag. De 47-jarige acteur speelt de rol die Jim Carrey in 1995 speelde in Batman Forever.
Aanvankelijk gingen er geluiden dat Johnny Depp voor de rol was gestrikt. De film, die staat gepland voor 2010, heet voorlopig Gotham. Volgens de krant is Shia LaBeouf (22) gestrikt voor de rol van Robin. Christian Bale keert terug als Bruce Wayne. Michael Caine heeft opnieuw getekend voor de rol van Bruce's assistent Alfred. Catwoman wordt mogelijk gespeeld door Rachel Weisz.
(ANP)
Leland Palmer
Genoeg bronnen die het tegendeel alweer bewijzen. Lijkt mij weer een beetje aandachttrekkerij.
Naomi Watts
Altijd wel grappig die mensen die gelijk dingen aannemen (van een boulevardblad nog wel
) zonder dat het officieel aangekondigd is.
Eddie zou wel een welkome aanvulling zijn op de overdreven serieuze franchise.
Aapje81
Heb gister nog op @home gelezen dat het nog maar zeer de vraag is of Nolan uberhaubt een vervolg wil maken.
Naomi Watts
Dat zou heel goed nieuws zijn als hij zichzelf zou ontrekken van de Batman franchise.
Pastichio Rocker
Chris Nolan heeft bovendien al gezegd dat hij nooit een Batman & Robin-film zou maken. Hoax dus dat bericht.
combi
- 20609 berichten
don_corleone
Eddie Murphy in nieuwe Batman
(ANP)
Een woordvoerder van Eddie Murphy heeft intussen deze berichten ontkend. Het is nog altijd niet bekend wie de rol van the Riddler zal spelen. Trouwens ik had in een artikel gelezen dat de nieuwe Batmanfilm "Gotham" zal heten. Ik weet niet of dit wel juist is, maar binnenkort zullen we het zeker weten.
frankieman
Het is nog geen eens zeker of er wel een derde deel komt(Nolan wil wel, mits er David S. Goyer met een goed verhaal komt) en dus is het al helemaal nog niet bekend of The Riddler er wel in komt, dus ik vind een opmerking als deze: Het is nog altijd niet bekend wie de rol van the Riddler zal spelen. al erg voorbarig. Dat Bale en Caine een contract hebben voor nog een mogelijke 3de film betekend niet dat die er ook komt
Nou, nou. Begins had Ra's en Scarecrow, op de comicbook lezers na zijn er maar weinig mensen die beide villains kennen. Daarnaast was Heath Ledger kiezen voor de rol van de Joker ook niet echt een keuze die de meeste hadden gemaakt. Zowiezo zijn Begins en TDK niet echt de easy way, de easy way was geweest om een gemiddelde over de top superheldenreeks te maken en dat is deze reeks niet. Daarnaast zijn die villains die jij opnoemt imo ook erg matige villians, met uitzondering van Bane.
Aapje81
Misschien is het een leuk idee als mensen hun voorkeuren gaan noemen voor de cast van een eventuele Batman 3.
Catwoman ............
Ridler ...................
Roept u maar zou ik zeggen.
joan56
Bizar eigenlijk: een meesterlijke rol van iemand die helaas niet meer onder de levenden is. Jack Nickelson moet z'n meerdre echt erkennen als Joker.
Fantastische film en gelukkig subliem vervolg op Batman Returns. De oude Batman films zijn allemaal spielerij vergeleken met deze.
Klassieker
Kevin13
volgens mij heeft hij nog niet gehoord van Batman Begins.
lechim
jezus, deze film is echt wel gigantisch mooi. wat een actie, wat een grappen, echt geweldige batman!
_Moonwalker
Wow...Ik hoorde al veel goede kritieken over de film, maar dacht dat het te maken heeft met het overlijden van Heath Ledger. Totdat ik vanavond de film zelf heb gezien. Het enige wat ik kan zeggen is dat we een enorm talent hebben verloren R.I.P. Ledger.
Bij verre de beste Batman film ooit in mijn bescheiden mening. De actie was ongelooflijk, de stunts erg goed, je viel van de ene verbazing in de andere...kortom alle ingrediënten om een meer dan goede film te maken.
Meer dan een aanrader. Moet hem nog zien op een HD tv met alle toeters en bellen.
willemse81
Hopelijk keert Heath Ledger terug voor deel 3!
Dat zou dan de terugkeer van de eeuw zijn....
fappie
- 2005 stemmen
ik weetn iet waarom maar ik heb niet echt iets met catwoman, penguin zal wel vet zijn, maar die is al vet goed gespeelt in het oudere deel, the riddler ben ik ook nog wel voor in, mja
Flipman
! Robin? Hmmm... Hoort er wel een beetje bij, maar dan moeten ze 't ook goed doen. Het moet een kind zijn, maar mag alsnog niet te onvolwassen overkomen. En the Riddler, voor hem geldt hetzelfde als voor the Penguin. Maar wat ook kan is dat ze gewoon een bijrol krijgen, of een hoofdrol in hun eigen subplot, zo je wilt. Talia en the Reaper zou ik ook graag zien
!
Ruben1994
ik denk dat two-face en de joker leuker zijn (na mijn mening) omdat ze zo geworden zijn, de joker bijv. was een normaal persoon die een ''dolle hond'' geworden is. maar de penguin bijv. is van zichself gewoon heel lelijk,...
Miss Sway
) zonder dat het officieel aangekondigd is.
Aannemen..? Op dit forum plaatsen bedoel je zeker. De enige die aanneemt ben jij in dit geval.
kaydegreef
Woensdag bekeken. Had natuurlijk hoge verwachtingen(door alle positieve reacties) maar ben toch wel een beetje teleurgesteld. Niet dat de film slecht is...Had gewoon wat meer verwacht
Het eerste uur van de film gebeurt er niet echt iets interessants(weinig actie)maar dat wordt in het laatste uur van de film compleet goedgemaakt met constante actie en geweldige vechtscènes met uitstekende Special Effects
frankieman
!
Nolan heeft al gezegd dat als hij een derde film maakt Robin er in ieder geval niet inkomt. Nolan's verhaal speelt zich af aan het begin van Batman's loopbaan en Robin past daar niet in.
Kevin13
vind ik ook! Deze Batman was zonder twijfel de duisterste, als Nolan dit wil aanhouden mag er zeker geen Robin bijkomen.

The Dark Knight Rises
2012

Batman Begins
2005
Legendarische Batman-film 'The Dark Knight' van Christopher Nolan woensdag op televisie

Dit zijn enkele van de beste films uit de koker van Warner Bros.

Dit is de reden dat Heath Ledger als The Joker steeds aan zijn lippen bleef likken

The Shawshank Redemption

Pulp Fiction
Misdaad, 1994

Schindler's List
Oorlog / Drama, 1993
dc comicscrime fightergeheime identiteitanti heroscarecrowsadismechaosburgerwachtjokersuperheldgebaseerd op striptragic herogeorganiseerde misdaadanti villain criminal masterminddistrict attorneysuperkrachtimaxsuper villainfighting crime neo-noirdc extended universe (dceu)batmanbatman most wantedbased on comic strip bold