• 9.378.051 stemmen

The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)

Avontuur / Fantasy | 201 minuten / 251 minuten (extended edition) / 263 minuten (special extended blu-ray edition)

Genre: Avontuur / Fantasy

Speelduur: 201 minuten / 251 minuten (extended edition) / 263 minuten (special extended blu-ray edition)

Oorsprong: Nieuw-Zeeland / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Peter Jackson

Met onder meer: Elijah Wood, Ian McKellen en Viggo Mortensen

IMDb beoordeling: 9,0 (2.140.508)

Releasedatum: 17 december 2003

Plot The Lord of the Rings: The Return of the King

"There can be no triumph without loss. No victory without suffering. No freedom without sacrifice."

De hobbits Sam en Frodo beginnen samen met Gollum aan het laatste deel van hun reis richting Mordor, om daar te proberen in het hol van de leeuw de machtige Ene Ring te vernietigen. De legers van Gondor proberen ondertussen de stad Minas Tirith te beschermen tegen Sauron's legers.

avatar van lindastuurman

lindastuurman

ach, wees blij dat er maar een jaartje tussenzit.

avatar van *marjo*

*marjo*

langer zou echt niet te overleven zijn!

kan ook nie wachten tot TTT uitkomt!

lekker achter mekaar kijken!! eerst FOTR en dan TTT!! heerlijk!!

*marjo* schreef:

ik word gek van die spanning!!!

IK WIL DIE FILM ZIEN!!

als je echt gek zal worden van de spanning lees je dan toch gewoon het boek ?

toch wel logisch hoor

avatar van *marjo*

*marjo*

absoluut logisch ja!

boek al gelezen, wil alleen graag zien hoe die verfilmt is.

vond de vorige 2 namelijk erug goed!

*marjo* schreef:

absoluut logisch ja!

boek al gelezen, wil alleen graag zien hoe die verfilmt is.
vond de vorige 2 namelijk erug goed!

PS: is het waar dat ze het stuk met de Gouw gaan weglaten, of tenminste drastisch inkorten ? dat zou wel niet zo leuk zijn !!!

[edit] knip trailer links [/edit]

Nou ok, Emdee heeft me overtuigd. Ik zie d'r zelf niet zoveel kwaad in, maar elke schijn van illegaliteit moeten we maar vermijden.

avatar van herman78

herman78

Kan iemand mij de link naar de trailer even in een persoonlijk bericht sturen? BVD!

avatar van gandalf

gandalf

Melkor schreef:

Dat is al oud nieuws ja, en mijn verontwaardiging hierover is zo hoog dat ik bijna een kogelbrief naar P.Jackson wilde sturen. Toen dacht -minder drastisch- ik ga de film boycotten door de bioscoop gewoon niet te bezoeken zodat de film op een flop uit zou lopen enz. blablabla... Maar nu m'n woede wat bedaard is zeg ik gewoon: jammer, PJ zal wel weten wat hij doet en het boek is toch een ander medium blabla bla...

herman78 schreef:

TRAILER????? Waarom moet dat in een PM????

[Edit: Ik lees net wat er aan de hand is, kan iemand mij dan iig een link (als er nog een is) PM-en?]

avatar van herman78

herman78

Omdat New Line Cinema de link anders toch weer weg haalt, Phoenix.

Maar zo te zien had je dat inmiddels ook al uitgevonden.

Ik heb trouwens verder geen persoonlijk bericht gehad, maar ik zal 's zien of Soulseek hem online heeft staan.

Phoenix

Tjah, heb al op DC++ gekeken, maar daar issie ook nog niet echt te vinden... Op KaZaa misschien?

Downloaddiscussies zijn uit den boze.

Phoenix

Nog wat meer info over de DVD van The Two Towers en de trailer van Return of the King:

[edit]Ook al weer weggehaald door New Line waarschijnlijk... . Wat ik me ervan kan herinneren is dat er wat extra scenes beschreven werden en dat er werd gezegd dat er een 12 minuten lange preview van Return of the King op de DVD van tTT staat.[/edit]

12 minuten lange preview!

Nog wat (kleiner) nieuws: Klik

Ps. Excuses Kappeuter...

avatar van KillaJah

KillaJah

Bij mij werkt de link niet

HELP aub iemand geef een werkende link

ik kan het niet meer aan

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Bij mij werkt ook geen enkele link!

Melkor

Bij mij werken er ook geen meer, tot voor kort werkten er wel nog veel maar ik denk dat New Line Cinema veel sites verplicht heeft de trailer er af te halen

avatar van jester

jester

Hij schijnt hier nog te staan: Edit.

Ik zie nu dat er veel discussie over het publiceren van links naar trailers is. Mocht iemand interesse hebben, dan hoor ik het wel via een pm, ik zal hem je dan toezenden (kan uiteraard niet garanderen dat ie het nog doet).

EmDee

En weer een stem van Amilla op een film die ze nog niet heeft gezien!

Dan vind ik een user ban gerechtvaardigd.

avatar van gotti

Ik heb eens zitten denken en is het misschien een idee om een soort van slot op de film te zetten (je kan wel berichten posten, maar niet stemmen), totdat de film daadwerkelijk 'ergens' uit is gekomen.

hé, dat was mijn idee.

avatar van gotti

Ze zijn nooit zo vlug geweest, die Nijverdalers.

Jordy

Weet je hoeveel tijd daarin gestoken moet worden om dat voor elke film bij te houden? De eindeloze discussies of het slot er wel of niet af moet?

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Voor iedereen die de teaser van ROTK nog niet gezien heeft ik heb hem stiekem op mn site gezet dus voor de fans wees er vlug bij:

(verwijderd)

bedankt, had 'm (door vakantie) nog niet gezien

ehm sja lijkt me best een aardig filmpje dit, denk wel dat ik deze wil zien

gotti schreef:

Ze zijn nooit zo vlug geweest, die Nijverdalers.

Sommige Nijverdallers leveren anders toch historische beelden op.

Wie herinnert zich niet die prachtige spurt van Rob Harmeling in Bordeaux.

avatar van gotti

Hooo stop! Niet allemaal tegelijk!

avatar van armitage

armitage

EmDee schreef:

Wie herinnert zich niet die prachtige spurt van Rob Harmeling in Bordeaux.

Wat het commentaar toen niet: "Harmeling, die sprint als een strijkijzer"? Prima dorp, Nijverdal!

Jordy

Jacobine, ik hoor net dat er tijdens mijn vakantie een discussie is geweest over het wel-of-niet plaatsen van links naar deze illegale trailer, en dat besloten is dat hier niet te doen. Heb de link dus verwijderd.

avatar van jay73

jay73

Haha, maar jij hebt die trailer mooi op je harde schijf staan inmiddels!