The Matrix Revolutions (2003)
Genre: Actie / Sciencefiction
Verenigde Staten / Australië
Geregisseerd door: Lana Wachowski en Lilly Wachowski
Met onder meer: Keanu Reeves, Hugo Weaving en Carrie-Anne Moss
Gesproken taal: Engels en Frans
Releasedatum: 5 november 2003
Plot The Matrix Revolutions
"Everything that has a beginning has an end."
Terwijl het een kwestie van uren is voor de machines Zion binnen zullen dringen moeten Trinity en Morpheus op zoek naar Neo, die gevangen zit in een wereld tussen de Matrix en de echte wereld. Wanneer het gevecht tussen de machines en de bewoners van Zion begint probeert Neo definitief af te rekenen met Agent Smith.
Neo
Seraph
Commander Lock
Bane
Jordy
valt me tegen dat neo de link naar de nieuwe trailer van gisteren nog niet geplaatst heeft
neo
heb ff geen zin om die link te plaatsen
(ff off topic) zit ik net ff de updates te lezen om ff na al die aandacht wat rust te hebben zie potverdomme weet ik veel hoeveel pm's
Troy nog bedankt heh
neo
Ik had het volgens mij als eens eerder gemeld maar Don Davis is dus alweer een wat daagjes bezig met de score voor Revo. Naar alle waarschijnlijkheid wordt het weer een 2cd album met zowat dezelfde indeling. Het gerucht gaat nu ook dat de score, voor zover die helemaal compleet zal zijn (zal wel weer niet) in 1 grote suite op de 2e cd zal staan. Op cd2 van het Reloaded album zat al een lange suit als laatste track overigens. Ben benieuwd
neo
Poe he, nu al heeft iemand de dvd cover van Revo. Wel erg eigenaardig maar goed. Let vooral op de spelfouten en op de te vroege creativiteit van een fan
neo
Damn er komen steeds meer nieuwe foto's online en ik heb besloten om geen spoilers meer te zien/lezen, maar nu ben ik toch wel erg nieuwsgierig
Melkor
Als je de trailer gezien hebt mis je niks, behalve die laatste dan, waarvan ik eigenlijk vermoed dat hij vals is aangezien neo in de echte wereld, in zijn doodgewone kleren (geen zionpakje of leer ofzo) en met een horloge staat me een effect die na te maken is.
Phooze
Neem maar even een kijkje Neo... zo erg is het niet
neo
Wereldinterview van ign waar ik een stuk wijzer van wordt
In related Revolutions news, Keanu Reeves recently talked with Australia's Herald Sun and dished a few details. He says that the concluding chapter in the sci-fi trilogy will feature "a battle between Zion and the machines," as glimpsed in the trailer, and says that "the relationship between Agent Smith and Neo is resolved." The actor also hinted that "some questions of the journey of Neo as the the One are answered," and he said that there are "lots of surprises."
neo
Whoa dit is echt enorm cool!!!!!!!!!!!!! Het eerste stukje van de score van Revo van Don Davis is vanaf nu te downloaden en te beluisteren op zijn site: audio clip
neo
Of het stukje ook echt in de film zal gaan zitten heb ik geen idee van maar de titel (Neo dämmerung) zou je ongeveer al kunnen vertellen waarbij de muziek hoort.
neo
Had ik ook al gezegd dat er een diepere betekenis achter die tracktitel zit?
Kort en simpel gezegd:
Dämmerung is afgeleid van Götterdämmerung, wat weer in Norse mythologie word beschreven als een voorspelde oorlog tussen de goden die het einde van de wereld zou betekenen.
neo
Het komt alweer dichterbij zeg!! Nog maar 56 dagen en een paar uurtjes en het is potverdrie dubbeltjes eindelijk zover: de meest besproken, meest gewaardeerde, meest geprezen, meest energieke en interessante trilogie allerlei tijden zal eindelijk compleet zijn

FisherKing

Een in drie stukken gehakte film om iedereen nog meer geld uit de zakken te kloppen, bedoel je. (zie ook LOTR, HP, en Kill Bill)
neo
Wat wil je nou dat ik doe FK? Zeggen: je hebt helemaal gelijk van mij krijgen ze geen geld, ik ga Revo niet kijken, ik protesteer, ik zal nooit meer iets wat ook maar met the matrix te maken heeft kopen? Dahct het niet
FisherKing
Bij gebleken kwaliteit schaf ik natuurlijk wel een DVD aan
Tis de gigantische commercie eromheen die me even in het verkeerde keelsgat schoot.
Hobbes
de meest besproken
nope (star wars)
nope (lotr)
nope (star wars)
nope (indiana jones, star wars, LotR)
nope (praktisch iedere trilogie die er bestaat)
daarbij is het geen trilogie, maar een film met een in tweëen gehakt gevolg.
Melkor
Wat moesten ze dan doen bij LotR ?? Een film van 10 uren maken ?
Hobbes
idd fk, bij kill bill heb je gelijk. de andere 2 series zijn ondoenlijk als een film

The Matrix Resurrections
2021

The Matrix Reloaded
2003

The Animatrix
2003

The Matrix
1999

'The Matrix' is straks weer te streamen: 'Nog steeds is deze film een genot om naar te kijken'

Nieuwe setbeelden 'The Matrix 4' beloven spektakelstuk

Terminator 2: Judgment Day
Sciencefiction / Actie, 1991

Saw
Thriller / Horror, 2004
saving the worldkunstmatige intelligentieman vs machineflyingfilosofiefortune tellervechtsportenkung fuunderground worldkiller robottemplemetrodroomsunheldstrijdsunlightcomputer viruskeytoekomstprecognition super computermachine townying yang sterven en doodvirtuele realiteitdystopiecomputergelooftruthreddenmissioncyberpunkvrouwelijke regisseuraction heroyin yang gnosticismtrans directorgrand