• 9.375.093 stemmen

The Matrix Revolutions (2003)

Actie / Sciencefiction | 129 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Oorsprong: Verenigde Staten / Australië

Geregisseerd door: Lana Wachowski en Lilly Wachowski

Met onder meer: Keanu Reeves, Hugo Weaving en Carrie-Anne Moss

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 5 november 2003

Plot The Matrix Revolutions

"Everything that has a beginning has an end."

Terwijl het een kwestie van uren is voor de machines Zion binnen zullen dringen moeten Trinity en Morpheus op zoek naar Neo, die gevangen zit in een wereld tussen de Matrix en de echte wereld. Wanneer het gevecht tussen de machines en de bewoners van Zion begint probeert Neo definitief af te rekenen met Agent Smith.

avatar van Jordy

Jordy

valt me tegen dat neo de link naar de nieuwe trailer van gisteren nog niet geplaatst heeft

avatar van Phooze

Phooze

Waarschijnlijk zit hij taart te eten...

neo

heb ff geen zin om die link te plaatsen (ff off topic) zit ik net ff de updates te lezen om ff na al die aandacht wat rust te hebben zie potverdomme weet ik veel hoeveel pm's Troy nog bedankt heh

neo

Ehm de link van de nieuwe trailer van gister : Revo trailer

avatar van troy31

troy31

wie, ik??

nee, graag gedaan joh....

avatar van gotti

Je hebt toch wel op elke pm gereageerd neo...

Dacht het wel

gotti schreef:

Hou op! Straks ga ik het van narigheid nog lezen ook.

volgens mij is iemand hier een beetje erg zenuwachtig

neo

Ik had het volgens mij als eens eerder gemeld maar Don Davis is dus alweer een wat daagjes bezig met de score voor Revo. Naar alle waarschijnlijkheid wordt het weer een 2cd album met zowat dezelfde indeling. Het gerucht gaat nu ook dat de score, voor zover die helemaal compleet zal zijn (zal wel weer niet) in 1 grote suite op de 2e cd zal staan. Op cd2 van het Reloaded album zat al een lange suit als laatste track overigens. Ben benieuwd

neo

Poe he, nu al heeft iemand de dvd cover van Revo. Wel erg eigenaardig maar goed. Let vooral op de spelfouten en op de te vroege creativiteit van een fan :

Revo dvd cover

neo

Damn er komen steeds meer nieuwe foto's online en ik heb besloten om geen spoilers meer te zien/lezen, maar nu ben ik toch wel erg nieuwsgierig

Hier de link van wat nieuwe foto's van comingsoon.net:

foto's

Heb ze alleen nog niet gezien.

avatar van Melkor

Melkor

Hier de link van wat nieuwe foto's van comingsoon.net:

foto's

Heb ze alleen nog niet gezien.

Als je de trailer gezien hebt mis je niks, behalve die laatste dan, waarvan ik eigenlijk vermoed dat hij vals is aangezien neo in de echte wereld, in zijn doodgewone kleren (geen zionpakje of leer ofzo) en met een horloge staat me een effect die na te maken is.

avatar van Phooze

Phooze

Melkor schreef:

Ik dacht ook al, dat klopt niet. Het is volgens mij gewoon Truman (Jim Carrey) !

Neem maar even een kijkje Neo... zo erg is het niet

neo

Valt idd mee. Alhoewel die cover wel een enorme spoiler is

neo

Wereldinterview van ign waar ik een stuk wijzer van wordt :

In related Revolutions news, Keanu Reeves recently talked with Australia's Herald Sun and dished a few details. He says that the concluding chapter in the sci-fi trilogy will feature "a battle between Zion and the machines," as glimpsed in the trailer, and says that "the relationship between Agent Smith and Neo is resolved." The actor also hinted that "some questions of the journey of Neo as the the One are answered," and he said that there are "lots of surprises."

neo

Whoa dit is echt enorm cool!!!!!!!!!!!!! Het eerste stukje van de score van Revo van Don Davis is vanaf nu te downloaden en te beluisteren op zijn site: audio clip

neo

Of het stukje ook echt in de film zal gaan zitten heb ik geen idee van maar de titel (Neo dämmerung) zou je ongeveer al kunnen vertellen waarbij de muziek hoort.

Schizo neo...

neo

Had ik ook al gezegd dat er een diepere betekenis achter die tracktitel zit?

Vast wel.

Kort en simpel gezegd:

Dämmerung is afgeleid van Götterdämmerung, wat weer in Norse mythologie word beschreven als een voorspelde oorlog tussen de goden die het einde van de wereld zou betekenen.

neo

Het komt alweer dichterbij zeg!! Nog maar 56 dagen en een paar uurtjes en het is potverdrie dubbeltjes eindelijk zover: de meest besproken, meest gewaardeerde, meest geprezen, meest energieke en interessante trilogie allerlei tijden zal eindelijk compleet zijn

avatar van FisherKing

FisherKing

Trilogie ??

Een in drie stukken gehakte film om iedereen nog meer geld uit de zakken te kloppen, bedoel je. (zie ook LOTR, HP, en Kill Bill)

neo

Wat wil je nou dat ik doe FK? Zeggen: je hebt helemaal gelijk van mij krijgen ze geen geld, ik ga Revo niet kijken, ik protesteer, ik zal nooit meer iets wat ook maar met the matrix te maken heeft kopen? Dahct het niet

avatar van FisherKing

FisherKing

Bij gebleken kwaliteit schaf ik natuurlijk wel een DVD aan Tis de gigantische commercie eromheen die me even in het verkeerde keelsgat schoot.

avatar van Hobbes

nope (lotr)

meest geprezen

nope (star wars)

meest energieke

nope (indiana jones, star wars, LotR)

en interessante trilogie

nope (praktisch iedere trilogie die er bestaat)

daarbij is het geen trilogie, maar een film met een in tweëen gehakt gevolg.

avatar van Melkor

Melkor

FisherKing schreef:

Trilogie ??

Wat moesten ze dan doen bij LotR ?? Een film van 10 uren maken ?

avatar van Hobbes

Hobbes

idd fk, bij kill bill heb je gelijk. de andere 2 series zijn ondoenlijk als een film