• 9.375.027 stemmen

The Matrix Revolutions (2003)

Actie / Sciencefiction | 129 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Oorsprong: Verenigde Staten / Australië

Geregisseerd door: Lana Wachowski en Lilly Wachowski

Met onder meer: Keanu Reeves, Hugo Weaving en Carrie-Anne Moss

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 5 november 2003

Plot The Matrix Revolutions

"Everything that has a beginning has an end."

Terwijl het een kwestie van uren is voor de machines Zion binnen zullen dringen moeten Trinity en Morpheus op zoek naar Neo, die gevangen zit in een wereld tussen de Matrix en de echte wereld. Wanneer het gevecht tussen de machines en de bewoners van Zion begint probeert Neo definitief af te rekenen met Agent Smith.

avatar van Phoenix

Phoenix

Goodfella schreef:

SHIT, zeg... Waarom doet ie het nou niet. Hij herkent hem ook gewoon niet als ik hem zoek met de "browser" van quicktime of winamp. Maar hopen dat hij voor Pirates zit die ik binnenkort ga zien.

Er bestaat zeker geen site waar je kunt zien welke voorfilmpjes je te zien krijgt voor de film?

jacobine_rodijk

Je moet hem afspelen met een programma die DVD's kan afspelen zoals WINDVD of POWERDVD.

avatar van Phoenix

Phoenix

Ja, met WinDVD deed ie 't. Ik vond de trailer die na Enter The Matrix zat mooier maar deze liet wel wat zien van de veldslag tussen mens en machine.

neo

Cinescape Insider posted this scoop today:

We've just received word from one of our sources that Warner Bros. has tentatively scheduled to begin screening the trailer for THE MATRIX REVOLUTIONS on September 12. That's the same date that the studio releases Ridley Scott's latest film, MATCHSTICK MEN, starring Nicolas Cage and Sam Rockwell.

Our source also informs us that the REVOLUTIONS trailer is mostly a "very good re-editing" of the previously seen material from the third MATRIX film, save for a couple of new shots included.

Dus allemaal naar Matchstick Men

Nieuw plaatje van de film:

plaatje

avatar van Melkor

Melkor

Nieuw plaatje van de film:

plaatje

Dat plaatje is zeker van het (of een) gevecht tussen neo en Smith ? Ik denk het wel want je ziet iets gelijkaardig in de trailer die je op het einde van Enter the Matrix ziet.

Could be so

Tijd terug had Joel Silver bevestigt dat er een 14 min durende battle scene in voor zal komen.Een blad genaamd ''The Herald Sun'' beweert dat dit een low-altitude helicopter chase gaat worden!! Niks is nog zeker, maar wat wel in het leven

avatar van Jordy

Jordy

De tijd dat ik Joel Silver nog serieus nam ligt ver achter me (zo voor half mei 2003 )

welke datum?

neo

Revo wordt alleen voortgedragen aan de Academy Award Comitee als kanshebber op Oscars... WB heeft moeten kiezen en heeft toch niet voor Reloaded gekozen. Waarschijnlijk hebben ze een bepaalde strategie in handen genomen ofzo dat weet ik niet. Maar Revo gaat alles waarvoor ie genomineerd wordt winnen!!! (hoop ik). Maar toch jammer van Reloaded...

avatar van starbright boy

Ik heb gelezen dat het pure strategie is. Als beide matrixen in 1 categorie genomineerd worden moeten ze stemmen delen die nu voor het grootste deel bij Revolutions terecht zullen komen.

Hobbes

dan zullen ze toch echt wel met betere sfx aankomen dan in reloaded...anders gaat dat beeldje voor de effecten wel naar pirates of the carribean

neo

Dat is idd de strategie die ze hebben: ze vertrouwen erop dat de effecten van Revo nog beter zullen worden. Die van Reloaded zijn natuurlijk al adembenemend, maar ik hoop ook op iets in de richting van montage enzo net als met de Oscarsuitreiking van 2000. IK moet wel toegeven dat de concurrentie wel erg groot is, maar ja als ze verstandig zijn krijgt Revo gewoon alles waarvoor de film is genomineerd

neo schreef:

Die van Reloaded zijn natuurlijk al adembenemend

waar precies?

Domme vraag natuurlijk

''It's all around you''

avatar van Jordy

Jordy

ik zou niet teveel hopen als ik jou was neo...

Hobbes

oh...dat zal dan de tekenfilm bewegingen zijn bij het gevecht op de speelplaats?

of de 'geweldige' sfx als die agent van auto naar auto springt? vond de SFX daarnaast weinig vernieuwend. Deel 1 had tenminste iets nieuws.

avatar van Queto Yurlunyur

Queto Yurlunyur

De meestgehoorde theorie over de voor te dragen films, is dat alle studio's voornamelijk films uit de tweede helft van het jaar voordragen, omdat die ten tijde van de oscar-uitreiking nog draaien en zo nog kunnen extra bezocht kunnen worden dankzij de extra publiciteit.

avatar van tovenaar

tovenaar

neo schreef:

Nog even als eerbetoon aan de gewonnen Oscars uit 2000 ....

Je kunt het ook overdrijven...

avatar van Brooklyn

Brooklyn

En dat doet ie dan ook

Zeikerds

jacobine_rodijk

Dit kan ook gewoon 'A Lot of Bullshit' zijn maar iemand heeft de film zo te zien gezien en legt met plaatjes van de teaser elke scene uit in die teaser, hier is de link:

spoilers!

neo

Ik ga het ook liever ff niet doorlezen, stel dat er iets van waarheid in zit. Zal vast een hoop gegok zijn geweest van de maker ervan.

neo schreef:

Denk het ook alleen ik kon het niet laten om alles door te lezen en er zitten erg veel feiten en verklaringen van scenes in die toch zouden 'kunnen' kloppen.

neo

Kunnen idd wat dingen helemaal kloppen.

Ik zelf zou ook wel zo'n beetje het verloop van de film kunnen proberen te vertellen, maar wat heeft het voor nut

avatar van Phooze

Phooze

Ik geloof er niks van, maar lezen ga ik het niet

Dit staat trouwens op die site:

Well It comes to my attention that AintItCoolNews.com has posted a link to the Xzaust Matrix movie spoiler, and if your wondering I cannot confirm if the spoiler is true or false.

avatar van soboer

soboer

ALs deze spoilers waar zijn, dan vind ik het einde erg voorspelbaar en teleurstellend.

avatar van gotti

Hou op! Straks ga ik het van narigheid nog lezen ook.

avatar van Phooze

Phooze

Hang in there gotti.... 3 maandjes nog

/me is also dying too read the f*cking spoilers....