• 9.372.459 stemmen

The Matrix Revolutions (2003)

Actie / Sciencefiction | 129 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Oorsprong: Verenigde Staten / Australië

Geregisseerd door: Lana Wachowski en Lilly Wachowski

Met onder meer: Keanu Reeves, Hugo Weaving en Carrie-Anne Moss

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 5 november 2003

Plot The Matrix Revolutions

"Everything that has a beginning has an end."

Terwijl het een kwestie van uren is voor de machines Zion binnen zullen dringen moeten Trinity en Morpheus op zoek naar Neo, die gevangen zit in een wereld tussen de Matrix en de echte wereld. Wanneer het gevecht tussen de machines en de bewoners van Zion begint probeert Neo definitief af te rekenen met Agent Smith.

jassonn

nou staat die stem er weer

avatar van Jordy

Jordy

zucht

maar even een privé bericht gestuurd..

avatar van Wouter

Voorgoed van de site gooien, zeg ik.

neo

ach wat maakt het uit als iemand dol enthousiast per ongeluk al stemt

Van Dark Horizons:

Dark Horizons reports that a new three-minute trailer for The Matrix Revolutions has been showing in some theaters in the UK. If anybody can confirm this, please write in.

neo

Wie mee wilt hebben kan onderstaande petitie tekenen zodat de matrix conventie waarschijnlijk wordt doorgedrukt.WB is nog niet helemaal overtuigd. indien dat wel het geval is zullen er waarschijnlijk wat crew-, castleden aanwezig zijn:

petition

neo

Goh iemand kwam op het idee om een matrix chatroom te starten maar erg druk is het niet(nooit) chatroom

neo

Don Davis will be recording his 110-minute long score to the final chapter of the Matrix trilogy next month, with the scoring of The Matrix Revolutions. To be recorded at the Newman Scoring Stage at 20th Century Fox, the score will be performed by a 99-piece orchestra, and 80-person choir.

The film will be score-based, with only one source song in the feature, and Don is recollaborating with Juno Reactor for one cue in the film.

avatar van gotti

Wie wil mijn petitie tekenen tegen de invoering van berichten totdat de film daadwerkelijk te zien is.

Niemand

avatar van BoordAppel

BoordAppel

gotti schreef:

Where do I sign?

avatar van BoordAppel

BoordAppel

He, loopt toch net mn browser vast .

avatar van gotti

We kunnen je ook gelijk bannen neo.

neo

En wie gaat dat betalen?

avatar van Nick Kang

Nick Kang

Ik in ieder geval zeker niet Neo.

neo

Poster is nu hier te koop: wbshop

neo

Ooh ja nog 88 dagen en 16 min...

avatar van FeZ

FeZ

De officiële posters van zowel reloaded als revolutions vallen eigenlijk zwaar tegen.

jassonn

zouden de digital rain posters niet omgedraaid moeten worden?

neo

En waarm zouden die omgedraaid moeten worden dan?

jassonn

bij reloaded heb je een totale rain, bij revelutions maar 1 lange straal, terwijl dat de laatste is. ofwel het einde van de totale cyclus.

neo

Oh ja ik snap het. Maar zoals dit is het bedoeld door WB en de wachowski's.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Er is een nieuwe matrix revolutions teaser uit bij www.comingsoon.net maar ik krijg hem maar niet aan de praat,

hier de link

avatar van Goodfella

Goodfella

Dat zal dan waarschijnlijk wel die ene zijn met een maniakaal lachende Agent Smith erin, laatst in de bios gezien voor Pirates of the Caribbean. Is volgens mij een heel iets langere versie dan die trailer die toen meteen na Reloaded te zien was.

Heel knap van de mensen die zo'n trailer in elkaar zetten om me ondanks de tegenvallende Reloaded toch weer meer dan gemiddeld te laten uitkijken naar deze film. Want wat ziet het er in de trailer allemaal prachtig uit...

avatar van Phoenix

Phoenix

jacobine_rodijk schreef:

ik krijg hem maar niet aan de praat

Kooknie, welke player gebruik jij Goodfella?

avatar van Phooze

Phooze

Woah, die poster is moooi !

Ik ga de trailer proberen te kraken (voor zover dat nodig is)

Ik heb de trailer overigens al bij Tombraider 2 voorbij zien komen als het goed is.

avatar van Phooze

Phooze

Ik kon 'm afspelen met MPlayer op de mac. Met windows media player gaat het idd niet...

Het was dezelfde trailer die ik ook voor Tombraider 2 zag.

avatar van Goodfella

Goodfella

Phoenix schreef:

Kooknie, welke player gebruik jij Goodfella?

Goodfella schreef:

laatst in de bios gezien

Goodfella schreef:

Ik kijk denk ik misschien ook nog wel meer dan gemiddeld uit naar Revo

Trailer is gewoon te revolutionair voor woorden!!!!!