• 9.372.317 stemmen

The Matrix Revolutions (2003)

Actie / Sciencefiction | 129 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Oorsprong: Verenigde Staten / Australië

Geregisseerd door: Lana Wachowski en Lilly Wachowski

Met onder meer: Keanu Reeves, Hugo Weaving en Carrie-Anne Moss

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 5 november 2003

Plot The Matrix Revolutions

"Everything that has a beginning has an end."

Terwijl het een kwestie van uren is voor de machines Zion binnen zullen dringen moeten Trinity en Morpheus op zoek naar Neo, die gevangen zit in een wereld tussen de Matrix en de echte wereld. Wanneer het gevecht tussen de machines en de bewoners van Zion begint probeert Neo definitief af te rekenen met Agent Smith.

avatar van Hobbes

Hobbes

ze kunnen beter met een Bugfix patch komen.

T®inity

Zaten behoorlijk wat bugs in "Enter The Matrix". Ik hoop dat ze er zeker wel iets aan die bugs deden "Enter The Matrix" is gewoon heel erg afgeraffeld omdat hij een beetje tegelijk met Reloaded in de winkels moest liggen, ze hadden beter verder op de game kunnen werken en gelijk releasen als Revolutions in de bios komt.

neo

Op de thematrix.com is bij het menu van Revo nu alleen nog de poster te vinden, maar erg cool is ook het schermpje ernaast wat iedere keer heel even verandert in Revo stijl. Voor de rest hier aardige (spoiler??) fotos:

Morpheus/Trinity/Seraph

Trinity kick

avatar van Goodfella

Goodfella

Nu gaat 'ie zeker eerst op mensen schieten om ze te leren kennen.

neo

Voor wie zich afvroeg wat het nummer is wat is te horen in de trailer van Revo:

Mr. Rob D met het nummer getiteld ''I'm not driving anymore''!

neo

Naar alle waarschijnlijkheid gaat Korn een nummer maken dat op de cd van Revo komt te staan. Dit is nog niet bevestigd, maar zo zeker als wat. Voor de rest is al bevestigd dat Rob D uiteraard ook weer wat werk zal doen. En al de andere artiesten zullen grotendeels al te raden zijn.

neo

Ik heb ook eens zitten denken:
Agent Smith haat in deel 1 the Matrix al enorm. ''I hate this place, this zoo, or whatever you wanna call it''. Hij weet dat alles om hem heen niet echt is en nu hij ''vrij'' is nadat hij door Neo werd vernietigd wil hij wraak nemen. Het zou dus best mogelijk zijn, aangezien beiden the Matrix willen vernietigen om vrij te zijn (smith om zijn eigen bestwil, neo voor de mensheid) dat de twee samen gaan werken. Zoals al in de trailer te zien is ontmoeten de twee elkaar in de regen voor een grandioos gevecht, wie weet dat hier vrede en teamwork uit voortvloeit...

Zomaar een idee maar wat vinden jullie ervan?

avatar van tovenaar

tovenaar

Jah, dat een leuke grap! Een spoiler plaatsen bij een film die nog niemand gezien kan hebben .

neo

Stel dat dit dadelijk echt zo is en iemand na een jaar ineens weer gaat lopen zeiken over de spoiler op pagina 3

T®inity

Dadelijk blijkt dat Trinity 'The One' is...

avatar van jedymaster

jedymaster

T®inity schreef:

Dadelijk blijkt dat Trinity 'The One' is...

oei is dat geen spoiler

jedymaster schreef:

oei is dat geen spoiler

Geen twijfel mogelijk

avatar van jedymaster

jedymaster

bedankt hoef ik die film ook niet meer te kijken

neo

Wacht ff er staat dus wel mooi een echte spoiler in mijn verhaal over deel 1 dus terecht dat ik het tussen spoilertags heb gezet

neo

ESC Entertainment, het effectenhuis wat werd ontwikkeld zal nu ook gebruikt gaan worden voor andere producties zoals het nog in post production verkerende project Catwoman.

neo

De site comingsoon.net bracht het gerucht in de wereld dat Joel Silver had bevestigd dat gister of vandaag de definitieve trailer van Revo uit zou komen en te zien zou zijn voor Terminator drie in veel landen. Maar dit bleek dus totaal niet waar te zijn, waardoor veel fans kwaad en teleurgesteld waren. Gelukkig dat ik hier niet iets eerder lucht van had gekregen omdat ik anders ook voor niets enthousiast zou zijn.

avatar van EmDee

EmDee

En daarvan is T3 denk ik ook deels de dupe.

neo

In waardering neem ik aan? Ach do i look like a man who really cares about it?

Ik presenteer met trots,

De 2e officiele poster van The Matrix Revolutions!!!

The Matrix Revolutions Poster

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

T®inity schreef:

Ik presenteer met trots,

De 2e officiele poster van The Matrix Revolutions!!!

The Matrix Revolutions Poster

Welnee, joh, die is fan-made, dat zie je toch meteen? De afbeelding van Neo is bijvoorbeeld uit de eerste Matrix, en voor officiële posters recycelen ze nooit bekende beelden. Bovendien zie je als je goed kijkt Joe Pantoliano nog in de credits onderaan staan, en die doet tegen de tijd van Revolutions allang niet meer mee ...

verder ziet de poster er natuurlijk wel goed uit

avatar van EmDee

EmDee

Als dat officeel is...

bioscoopzaal schreef:

Welnee, joh, die is fan-made, dat zie je toch meteen? De afbeelding van Neo is bijvoorbeeld uit de eerste Matrix, en voor officiële posters recyclelen ze nooit bekende beelden ...

verder ziet de poster er natuurlijk wel goed uit

Hij is nu overgekocht door Warner Bros op verzoek van de Wachowski Bros. Maar voor de promo tour wordt de poster niet gebruikt alleen voor de poster series van The Official Matrix Merchandise. Maar mijn statement van 2e officiele poster bracht duidelijk verwarring en mijn oprechte verontschuldigingen ervoor hij is alleen officieel van de Matrix Merchandise maar niet voor de promo van Revolutions, daar blijft het de "Everything that has a beginning has an end" poster. Ik had het nieuws een beetje verkeerd geinterpreteerd dan er eigenlijk stond. DUs geen officiele poster voor de promo maar voor de merchandise dat had ik ff in verwarring gebracht, voortaan maar niet op hetzelfde tempo lezen zoals ik de updates doorga

neo

Afijn dus niet de ''officiele'' poster

Heb trouwens net een 6th version gezien van Reloaded Blijf er dingen in ontdekken! Op naar het 7e bezoek !!!

avatar van Jordy

Jordy

stel je niet zo aan joh

moi?

neo

Dacht het moet er nu toch wel een keer van komen: een heuse Matrix conventie. Staat gepland voor zomer 2004 in Chicago. Hoop dat net als met Star Wars in ons land er ook een jaarlijkse voor komt

Nog wat meer informatie

It will be four days long (Thursday, Friday, Saturday, Sunday).

The dates are July 15th-18th, 2004.

The movie theater of McCormick Place would show a part of the Matrix each night (Thursday: "The Animatrix", Friday: "The Matrix", Saturday: "The Matrix Reloaded", and Sunday: "The Matrix Revolutions").

A few rooms in McCormick Place will show anime and live-action movies inspired by and based off of "The Matrix" as well as fan movies.

People can dress up like they were in the Matrix.

Groups of people can become a crew of a ship.

A room or two with video games in the vein of "The Matrix".

Bands can come and play songs inspired by "The Matrix".

There'd be a few rooms for discussions and debates about various Matrix philosophies and such.

McCormick Place could be decorated with Matrix stuff.

Matrix trivia games.

"Scene Reinactment" and "Mimicking" contests.

The Dating Game: Matrix-style.

Martial Arts demonstrations.

Iemand die mij soms wil sponsoren, zodat ik er naar toe kan

avatar van jassonn

jassonn

waarom is er al op de film gestemd, zitten we weer illegaal te kijken?

avatar van Jordy

Jordy

Nee, deze is nog niet te downloaden. Stem verwijderd