• 9.375.149 stemmen

The Matrix Revolutions (2003)

Actie / Sciencefiction | 129 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Oorsprong: Verenigde Staten / Australië

Geregisseerd door: Lana Wachowski en Lilly Wachowski

Met onder meer: Keanu Reeves, Hugo Weaving en Carrie-Anne Moss

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 5 november 2003

Plot The Matrix Revolutions

"Everything that has a beginning has an end."

Terwijl het een kwestie van uren is voor de machines Zion binnen zullen dringen moeten Trinity en Morpheus op zoek naar Neo, die gevangen zit in een wereld tussen de Matrix en de echte wereld. Wanneer het gevecht tussen de machines en de bewoners van Zion begint probeert Neo definitief af te rekenen met Agent Smith.

avatar van FisherKing

FisherKing

't ging me niet om de lengte maar om de commercie en gedoe eromheen.

Hobbes schreef:

idd fk, bij kill bill heb je gelijk. de andere 2 series zijn ondoenlijk als een film

Je moet Kill Bill toch eerst gezien hebben voor je dat kan zeggen ?

Ik denk dat Kill Bill volume 1 de beste film van 2003 gaat worden en volume 2 van 2004 !

Als je het commercieel gedoe vindt, dan ga je er toch lekker niet naar toe........maar als je een filmliefhebber bent dan weet je wel beter.....

jackie schreef:

Je moet Kill Bill toch eerst gezien hebben voor je dat kan zeggen ?

Bij Hobbes staat ' bij kill bill heb je gelijk'

Ik zei ' ik denk dat.....'

Hobbes

en ik had het met fk over de commerciele uitbuiting van een film, ik zei niets over de kwaliteit.

Hobbes schreef:

Waarom is het volgens jou dan bij Kill Bill commerciele uitbuiting en bij die andere films niet ???

Bij Hobbes staat ' bij kill bill heb je gelijk'

Ik zei ' ik denk dat.....'

Op die fiets. Op de kleintjes blijven letten hoor !

maar als je een filmliefhebber bent dan weet je wel beter.....
Dat kun je dus niet weten, je hebt de film nog niet gezien.

jackie schreef:

omdat die gebasseerd zijn op respectievelijk 3 en 5 boeken.

nope (star wars)

nope (lotr)

nope (star wars)

nope (indiana jones, star wars, LotR)

nope (praktisch iedere trilogie die er bestaat)

daarbij is het geen trilogie, maar een film met een in tweëen gehakt gevolg.

Abre Los Ojos Hobbes

geweldig tegenargument...

neo

Ik wist toch allang dat er iemand op zou reageren maar zo zie ik de realiteit

Hmm nog even wat anders. De Tippett studio (denk aan Starship Troopers) hebben een speciaal apperaat aangeschaft waarmee ze sfx sneller kunnen maken en zijn op het moment de het team van Revo aan het versterken door te helpen bij bepaalde scenes.

neo

27 oktober in de New Disney Hall zal Revo zijn premiere beleven zomelde comingsoon.net.

En nog heel erg off topic nieuws :

Movie beauty Carrie-Anne Moss has given birth to her first child. The Matrix actress has yet to divulge the sex, name or weight of the tot - who was born in the past few days. Moss, who has been pictured holding the baby, is celebrating the birth of her first child with husband Steven Roy.

neo schreef:

Lekker vaag Neo, ik wil details ! Apparaat? Sneller SFX?

avatar van tovenaar

tovenaar

En nog heel erg off topic nieuws :

Gaan we dit bij elke actrice plaatsen?!!

Phooze schreef:

Lekker vaag Neo, ik wil details ! Apparaat? Sneller SFX?

"The beauty of the SGI InfiniteStorage system is that it enables us to utilize our legacy storage as well as provide a very flexible system that allows us to scale the amount of storage that's on the SAN," said Dan McNamara, head of operations, Tippett Studio. "We can also scale the number of SGI CXFS clients on the SAN. So, if we are bound in terms of the number of the NFS ops the servers can handle, then we can also scale those up appropriately. We're working on a couple of specific sequences for The Matrix: Revolutions that are entirely computer graphics-generated with a very high level of detail. That's pretty hard on a production pipeline, but SGI CXFS easily performs the heavy lifting and improves production speeds admirably."

voila

neo schreef:

*Lots of "I want to be in the news" crap*

voila

Pff, is dat alles. Gewoon meer computers met een betere onderlinge samenwerking.

Ga jij nou maar eerst de nog niet helemaal complete tv spots kijken:

Alleen er schijnen nogal wat spoilers in te zitten dus wees gewaarschuwd!

tv spot 1

tv spot 2

tv spot 3

tv spot 4

tv spot 5

tv spot 6

Ga jij nou maar eerst de nog niet helemaal complete tv spots kijken:
Alleen er schijnen nogal wat spoilers in te zitten dus wees gewaarschuwd!

tv spot 1

tv spot 2

tv spot 3

tv spot 4

tv spot 5

tv spot 6

Damn, er zit gelijk in de eerste al een grote spoiler, ik kijk niet meer verder

Neo gaat dus met de machines tegen Smith vechten. Hij zal wel een deal sluiten met de machines...... nou, lekker is dat

avatar van Wouter

Eh... wat dan?

neo

Je moet wel goed luisteren kos

Phooze dan

Wouter schreef:

Eh... wat dan?

Dan hoop ik dat ze het wel goed uitwerken. Maar ik moet even wennen aan het idee.

neo

It begins! Werd tijd maar het lijkt er nu echt op dat in de VS eindelijk Revo aandacht krijgt op tv. Er is al een commercial gespot en een grote matrix info show geweest. Nou nog in Nederland

avatar van Goodfella

Goodfella

Hoeveel pagina's denk je voor 5 november vol te kunnen lullen, neo?

Nog een paginaatje of 3 denk ik

avatar van tovenaar

tovenaar

Wel fijn inderdaad dat je ons op de hoogte houdt van de commercials die er op tv komen in Amerika. Ik bedoel: wie is daar nou niet in geinteresseerd?

neo

Als je niet geinteresseerd was zou je alles hier niet lezen tov

avatar van Phoenix

Phoenix