• 9.380.115 stemmen

Wrong Turn 2: Dead End (2007)

Horror / Komedie | 97 minuten

Genre: Horror / Komedie

Alternatieve titel: Wrong Turn 2

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Joe Lynch

Met onder meer: Henry Rollins, Erica Leerhsen en Texas Battle

Plot Wrong Turn 2: Dead End

"Evil Awaits."

Dale is presentator en producent van zijn eigen TV show 'The Apocalypse'. In de show worden zes deelnemers zes dagen lang in een woeste omgeving gedropt in de omgeving van West Virgina. De zes deelnemers aan de spelshow komen er al snel achter dat ze het moeten opnemen tegen een misvormde familie kannibalen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van heinie86

heinie86

Zeer slechte film in vergelijking met wrong turn 1, dit is echt niet meer orrigineel en het verhaal is al te voorspellen als je begint met het kijken van deze film.

avatar van jimbo79

jimbo79

onnozele belachelijke heel slecht geakteerd en irriterende film

wrong turn 1 was een leuke b-film maar dit is echt slecht

avatar van Bloody Mary

Bloody Mary

In het begin dacht ik, dat wordt niks met heel dat verhaal van die realityshow, maar na het eerste halfuur wordt hij echt wel spannend! Er zaten heel wat bloederige stukken in, zeker geen film om chips ofzo bij te eten... 3*

avatar van theone1984

theone1984

Vond hem het eerste kwartier of zo wel niet echt goed, met dat spelprogramma en het hele tijd verwisselen naar cameraview, maar daarna heeft het alles wel helemaal goedgemaakt, zeer goor (daar hou ik van ) en ze lieten alles zeer goed zien, niet zoals in verschillende andere films waarin ge het bloed ziet rondspatten en ze laten niet zien wat er gebeurd of gebeurd is (zulke films haat ik).

Ik vond de eerste film wel beter, maar dit alleen omdat het begin met de eerste veel beter ineenstak.

avatar van Killagame

Killagame

Vond deze iets minder goed dan Wrong Turn 1

In deze film zat geen spanning maar de wijze waarop ze vermoord werden was wel ziek

Waneer op DVD?

avatar van horrorjp

horrorjp

Is al op dvd.

Horror-Tijger

Al op DVD? Te koop bedoel ik he? Ik heb hem al eens in een Videotheek gezien. Ik was helemaal in me nopjes XD.

MAAR is hij al TE KOOP??

OMG

IK GA HEM KOPEN

Horror-Tijger

Doe mij maar nog een deel 3!

"Wrong Turn 3"

Met nog meer gruwelijke afslachtingen en meer bloed en meer bergmannen en meer lelijke kannibalen en nog meer slachtoffers!

avatar van kirelam

kirelam

Heb hem net gezien vond deze ranziger dan deel één maar verhaal sloeg het nergens op spanning miste ik wel.

helaas was er veel te voorspellen maar voor mag er ook nog wel een derde deel komen

Horror-Tijger

Zeker weten dat er een 3de deel komt!! Er bleven 2 of meer Kannibalen leven!! En die gemuteerde baby!!

avatar van DiDa

DiDa

Bedankt voor de spoiler....

avatar van black_shadow

black_shadow

Sappig filmpje

avatar van ockhausen

ockhausen

suffffff zzzzzzzzzzzz

avatar van candymancandyman

candymancandyman

lekker ziek filmpje. gebeurde meer in dan deel 1.henry rollins zet toch wel een leuke rol neer.gore fx, mager verhaaltje.maar dat is vaak zo met horror.liefhebbers willen vermaakt worden met veel gore pus eelt en andere uitwerpselen, daarin zijn ze bij deze film wel geslaagd.3 sterren.

avatar van martinovitch

martinovitch

Wow dit filmpje ziet er goed uit!

Ik hou van horror maar deze nog altijd niet gezien.

Moet ik dringend is huren of kopen.

avatar van cassini1

cassini1

dit is wel lekker, echt goed verhaal en lekkere meiden.

avatar van nacht

nacht

ja dat zeker, geweldige film. prachtige stukjes zitten er in. normaal als ik een film gezien heb, kijk ik hem niet meer, maar deze blijft gewoon echt leuk

avatar van Boeikens

Boeikens

Prachtige film!

Het verhaal op zich is minder dan het eerste deel maar de gore is dan weer stukken beter en daar is het hem in dit genre toch om te doen. Ik wacht in ieder geval al ongeduldig op een derde deel!

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

jammer dat onze held Henry Rollins de aftiteling niet meer meemaakt.

wat een held.

avatar van Arabyus

Arabyus

Kheb hier best wel van genoten moet ik toegeven.

avatar van Ewing Oil

Ewing Oil

Ik heb me best vermaakt met dit deel, alleen haalt hij het niet bij deel 1.

avatar van john constantine

john constantine

Leuk vervolg op het eerste deel, alleen niet zo creepy helaas!

Maar de film is de hele film spannend en dat stopt ook niet. De moorden zijn inderdaad wat ranziger, en goorder, dat is dan ook een plus puntje! Ben benieuwd naar het 3e deel, zoals je op het einde zag was het nog niet afgelopen, met dat misvormde kind. Die liever de vinger dan de fles wou!!

krijgt van mij een 4.0!!

avatar van selfhealing

selfhealing

[quote]Horror-Tijger schreef:

Zeker weten dat er een 3de deel komt!! Er bleven *******************[quote]

sodemieter lekker op met je spoiler!!!

De film zelf was wel vermakelijk, gewoon voor een gore avondje. Niet super en zelfs door sommige clichés wel grappig (Rambo versus klingons). Ik geeft het een 3 *** vond t wel oke. Dus genoeg voor een voldoende.

avatar van jesseverdellen

jesseverdellen

Wel lollige film, heb het eerste deel nie gezien, ik begon meteen hieraan. Zaten wel ranzige stukjes in maar dat was ook wel weer grappig. Ze zeggen dat die kannibalen mensen zijn maar wanneer een van hun(of meerderen, weet ik eigenlij niet meer) zijn nek breekt, zet hij hem in 1 knikje terug. Dat vond ik wel minder want dat is natuurlijk soweiso niet menselijk. Voor de rest was het wel een vermakelijke film. Niet top/niet slecht vandaar mijn 3 sterren. ps: weet iemand toevallig wanneer het derde deel uitkomt?

avatar van scholtie

scholtie

zeer goede film met veel spanning. en veel hummor.

ik vond het een goed verhaal, niet altijd even realistisch maarjah wie maakt dat wat uit.;)

avatar van megaman

megaman

INCTRL schreef:

Deze film kan absoluut niet tippen aan deel 1!! Deze film is veel simpeler minder eng opgebouwd, duidelijk minder budget!!

En deel 1 was al een goedkoop aftreksel van Texas Chainsaw Massacre met slechte acteurs (die ene meid die je in dat hutje hoort schreeuwen...kom op man!). Beide delen zijn nogal knullig in elkaar gezet en alleen de tweede film heeft wat originele elementen (survival game). Ik vond de tweede film duidelijk leuker om naar te kijken zonder veel betere films als TCM in 't achterhoofd te houden. Bij WT2 had ik meer het idee dat ik naar een opzichzelf staande franchise aan 't kijken was dus dan vergelijk je het minder snel met vergelijkbare (betere) titels. Maar nogmaals: beide delen zijn niet echt om naar huis te schrijven.

avatar van QUESTIONMARK

QUESTIONMARK

ik vond de 1ste deel wel goed deel 2 vind ik zelfs beter

wel soort van wanabe texas chainsaw massacre, die toevallig op tv komt binnenkort again! haha..

maar again:

wrong turn and wrong turn dead end.. vind ik allebei goed!

leuke schrik momenten