Genre: Horror / Komedie
Geregisseerd door: Joe Lynch
Met onder meer: Henry Rollins, Erica Leerhsen en Texas Battle
Plot Wrong Turn 2: Dead End
"Evil Awaits."
Dale is presentator en producent van zijn eigen TV show 'The Apocalypse'. In de show worden zes deelnemers zes dagen lang in een woeste omgeving gedropt in de omgeving van West Virgina. De zes deelnemers aan de spelshow komen er al snel achter dat ze het moeten opnemen tegen een misvormde familie kannibalen.
Nina Papas
Amber
Jake Washington
Jonesy
FillumGek
Inderdaad, ik heb zelden zo'n verschrikkelijke moord zo doeltreffend in beeld gebracht zien worden. Of moet ik zeggen buitenbeeld? Het leek in elk geval erg realistisch, vooral het moment wanneer de freaks levensechte lichaamhelften wegsleepten. Perfect gefilmd waar de ingewanden rijkelijk voor de camera op de grond kletterden.
otherfool
Jaja, ook een memorabele, maar ik bedoelde de andere scene met de bijl door, of liever gezegd in het hoofd
Waarbij hij al rennend wordt gegooid, met die schokkerige camera van voren (Requiem for a Dream stijl zeg maar). Nog eens extra sterk omdat ik had verwacht dat nu juist dat meisje wel zou blijven leven...
FillumGek
Oja nu weet ik het weer, die was ook erg tof ja
Herinner ik me er opeens nog weer een leuke: als die pestkop en die tomgirl op z'n kop hangen begint die kerel een beetje zielig te piepen. Denk je; hmm die zullen wel weer eerst lekker gaan bekken a la Spider-Man en toen met één pijl allebei tegelijk de hoofden doorboort
scrat
Wat een rotfilm!
De eerste film vond ik goed, alhoewel je die maar een keer hoeft te zien, anders is er niks meer aan. Toen deze uit kwam dacht ik weer lekker te kunnen griezelen, maar nee.
Niet dat dit soort films inhoud moeten hebben, maar dit sloeg echt alles.
mckiller
Best wel aardige film, lekker vieze mensen die famillie.
En overigens lekker grof
3,5 ster
aerts007
Goed filmpje,als opvolger nog niet zo kwaad!
Goed gelachen...........!
Die Hard,Willis
Ik ben heel erg benieuwd naar deze film,nog even wachten op de dvd!
martijn743
Eerst film kon ik nog wel genieten, en het horror genre ligt me wel. maar van deze film kon ik gewoon weg echt niet genieten. Weinig spanning. Voor mij zelfs niet eens leuk voor een saai avondje.
medansavamhel
Weinig spanning... wat verwacht je...
Het is een horror, geen thriller. Voor spanning moet je thrillers kijken. Dit gaat enkel om het breinloze moorden en dat doet men goed. Ik vond het wel een amusante film.
mikey
Kompleet absurde film dat eerder een komedie is in alle gorigheid en wansmaak dan horror. De effecten en het camerawerk waren best redelijk. Wel jammer van dat suffe geren in niemandsland terwijl dat in het origineel heel wat beter werd verteld, waardoor de film logischer overkwam.
Doom
Helaas. Helaas. Helaas. Beschamend slechte film van regisseur Joe Lynch. De eerste moord is om te beginnen lachwekkend slecht en onrealistisch in beeld gebracht. De toon werd dus vanaf het begin al gezet. Het plot is vervolgens matig en totaal niet serieus te nemen. De personages zijn slap, ongeinspireerd en zeer slecht uitgevoerd door de acteurs. Ik als horror liefhebber kon eigenlijk alleen nog maar genieten van het gore. Helaas was dit zo'n beetje het enige positieve punt.
Rudeo
Schrok op het begin een beetje van het camera werk, vond het er een beetje amateuristisch uit zien, maar ik moet zeggen dat ik me daar later minder aan ging ergeren, het leek wel of ze beter begonnen te filmen naarmate de film vorderde. Ik had vrij weinig verwachtingen bij deze film en moet toch zeggen dat de film me best wist te verassen, vond die kannibalen best wreed, verhaal was dan niet al te bijzonder, vond er toch wel leuke bloederige momenten inzitten. Daarom heb ik me toch best vermaakt met deze film, alleen jammer dat het einde niet zo origineel is, want dat had ik al eens eerder gezien.
Banjo
- 2038 berichten
het verhaal er om heen is meestal niet al te goed maar ik heb me best vermaakt met deze film beter dat deel 1!.
het bloed en gore vliegt je om de oren.
meestal kan ik daar gewoon naar kijken maar nu had ik het even moeilijk. =)
3 1/2 ster
Debra
Ik heb meer met m'n ogen dicht gekeken dan wat anders.
K'vond deel één toch beter dan dit.
Spookje
Het keek leuk weg met een paar goeie gore-scenes. Niet heel bijzonder
teuk
Wat een onverwachte meevaller!!! Ondanks dat het hier een voor betaalTV gemaakt produkt betreft wordt het niveau van de eerste Wrong Turn benadert. De hele MTV generatie wordt hier op de korrel genomen door filmmakers die maar al te goed door hebben dat ze geen Oscar voer in handen hebben. Gewoon prententieloos kijkvoer met her en der een dikke sneer naar de media van tegenwoordig. Henry Rollins doet natuurlijk niet voor niets mee als een hyperactieve Rambo.
extasis
goeie gore maar beetje uitgemolken stuff, mjah goed tegen een verveelavond
deckard1001
Vond dit een leuke B-Film alles mooi in beeld gebracht qua gore en bloed, verhaal is flinterdun maar dat weet je op voorhand bij zo een films. Aanrader voor horrorfans die houden van veel gore
tukkerstein
Vermakelijke, pretentieloze horrorfilm die totaal anders is dan deel 1. Waar deel 1 veel serieuzer is en bij vlagen spannend is, gooit deze film het over een andere boeg. Veel bloed en gruwelijke moorden, en de mismaakte mensen worden in dit deel veel explicieter in beeld gebracht. De film neemt zich echter totaal niet serieus en dat is maar goed ook, omdat de nieuwigheid er na het eerste deel af wel af is. Die seksscène met die misvormde mensen is absurd, net als nog een aantal andere lachwekkende scènes. Mooi was ook dat personages die alles zouden overleven plotseling stierven (denk inderdaad aan die scène waarin twee personages ondersteboven aan een bom hangen, en de jongen aan een cliché lulverhaal wil beginnen voor zijn einde nadert en ze een pijl door hun hoofd geboord krijgen)
Hilarische ongein, bijzonder slecht geakteerd maar overtuigend smerig in beeld gebracht. Alleen Henry Rollins treft de juiste toon en lijkt zich als enige te realiseren in wat voor belachelijke film hij zich bevindt. Saai wordt het gelukkig nergens, en voor liefhebbers van bloederige make-up effecten is het een waar feest. Niet beter of slechter dan het eerste deel, dus een middelmatige 3 sterren.
robbie23borger
waaah zit wel wat jatwerk in deze film ...vooral die scene dat ze aan tafel zitten te eten ( texas chainsaw massacre)
Verder een middelmatige film met het nodige geweld en martelingen ......
Hannibal !! Eat your heart out ...
Hoodini
Goeie en spannende film. Eindelijk eens een opvolger van waardig niveau. Alleen blijft ook hier deel 1 in mijn ogen toch nog een stuk beter. Ook altijd leuk om Henry Rollins in een film tegen te komen. Mensen die van het echte gore werk houden komen hier redelijk goed aan hun trekken.
Die Hard,Willis
Weinig spanning... wat verwacht je...
Daar zit je fout,horror gaat niet alleen om 'breinloze moorden'.Thriller is inderdaad een genre met spanning maar horror is eigenlijk om angst op te roepen.En mensen echt bang te maken.
otherfool
Hannibal !! Eat your heart out ...
With a nice Chianti?
vanillaice
Nee ik vond deel 2 beter in jaren niet zo'n goede horror gezien, lekker spannend tot het eind, en een leuk verhaal.
horrorjp
hahaha die eerste moord al
geweldig grappige film. heb eindelijk weer eens genoten van een nieuw horror film.

Wrong Turn
2021