Genre: Horror / Komedie
Geregisseerd door: Joe Lynch
Met onder meer: Henry Rollins, Erica Leerhsen en Texas Battle
Plot Wrong Turn 2: Dead End
"Evil Awaits."
Dale is presentator en producent van zijn eigen TV show 'The Apocalypse'. In de show worden zes deelnemers zes dagen lang in een woeste omgeving gedropt in de omgeving van West Virgina. De zes deelnemers aan de spelshow komen er al snel achter dat ze het moeten opnemen tegen een misvormde familie kannibalen.
Nina Papas
Amber
Jake Washington
Jonesy
movie*freak
Die eerste was al drie keer niks, komen ze met nog zo'n film aan.
Ja echt hea
Doom
Best aardige trailer. Er is in ieder geval genoeg gore te bespeuren. Dat is altijd positief!
M.ike
in die trailer zeggen ze : comming soon to dvd betekend dat , dat hij niet in de bios gaat maar gelijk op dvd komt ..??
Halcyon
Een echo van de film $la$hers.
Die dan weer een echo is van The Running Man. Kan niet wachten om deze te zien
Miss_movie
de eerste deel was super ben benieuwd naar deel 2 wil hem zo snel mogelijk kijken
turksoldier_61
jep hij komt meteen op dvd, het is ook niet het moeite waard om naar de bios te gaan voor zo'n film
Edie
Een onbekend "regisseurtje" en semi-cast, ik verwacht er echt niet veel van.
Deel een was nog redelijk spannend het eerste halfuur..
%%%%%%
Lijkt me een stuk minder als deel 1. En deel ik vond ik redelijk.
M.ike
Trailer 2 vind ik wel iets beter!
is de trailer vernieuwd ? Er was al een tralier maar deze is anders en ik vind hem er goed uit zien
D-ark
Henry Rollins
, zeker niet een slechte artiest maar om nu te aanbidden
Minority_Check
je kan al van de trailer zien
dat de camera werk erg slecht is
ik verwacht er niet veel van
het word weer nog een horror filmpje
bootylicious
ik vond hem wel oke!
hy was enger dan 1.
ze hebben er wat meer gruwelijkheden aan toe gevoegd.
Horror-Tijger
Gaaf! Ik zou die film wel een willen zien! Ik heb deel 1 al gezien van Wrong Turn...En nu nog deel 2 en mischien deel 3...Vet! Een Trilogie.Dat bij trailer 1 met die darmen was echt gaaf!Waneer komt hij in de Bioscoop of op DVD?! Ik kan niet wachten! Als hij op DVD is ga ik hem kopen!
Horror-Tijger
Ik wist hier dus niks van ik typ gewoon wrong turn 2 bij google in en toen kwam die tevoorschijn
Maar met die plaatjes op google van Wrong Turn 2...Dat zijn plaatjes van deel 1! Maar hij is ook nog niet in de bios of op dvd gekomen of geweet! Dus logisch dat er geen plaatjes van deel 2 zijn! Ik herken die plaatjes! Dat zijn duidelijk scenes uit deel 1.Ik heb deel 1 zelf 2x gezien!
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11915 berichten
Ik meen me te herinneren dat je 'm al had gezien? 'Het is echt een vette film hoor ik ben 11 en ik heb 'm al gezien!', ik citeer.
gebruiker_56935
Ben er wel benieuwd naar. Deel 1 vond ik wel vet.
rubenzzz
Vanaf deze week al op een aantal site in sublieme kwaliteit te downloaden...
xentos
Net gezien, vond het net als deel 1 een geslaagde horror, deel 1 toch iets beter. een 3.5
jacobine_rodijk
Tot mijn verrassing erg vermakelijk, en voor zover ik me het eerste deel kan herinneren was deze zelfs leuker, ondanks dat dit een DTV productie moest voorstellen. 3*
Lars Gijsen
net gezien
de dvd screener was zeer vermakend.
ik vond um beter dan deel 1. alleen jammer dat die presentator dacht dat die rambo was. verest goede acteurs en leuk in elkaar gezet. *4
Carlos Olivera
Zeer vermakelijke film die niet beter is dan deel 1. Het is minder spannend, soms wel voorspelbaar, maar wel met meer gore.
2.5*, maar omdat een van mijn helden, Henry Rollins, erin speeld krijgt deze film een extra ster!

Wrong Turn
2021