Genre: Horror / Komedie
Geregisseerd door: Joe Lynch
Met onder meer: Henry Rollins, Erica Leerhsen en Texas Battle
Plot Wrong Turn 2: Dead End
"Evil Awaits."
Dale is presentator en producent van zijn eigen TV show 'The Apocalypse'. In de show worden zes deelnemers zes dagen lang in een woeste omgeving gedropt in de omgeving van West Virgina. De zes deelnemers aan de spelshow komen er al snel achter dat ze het moeten opnemen tegen een misvormde familie kannibalen.
Nina Papas
Amber
Jake Washington
Jonesy
Justice4All
Volgens mij is deze poster een fan-art, ik wilde dit nl ook toevoegen.
Doom
Waarschijnlijk, maar laat maar gewoon staan.
Ik kijk in ieder geval enorm uit naar deze film, ook al is de kans op een flop te groot voor woorden.
mikey
Is het ook de bedoeling van dat spelshow dat de deelnemers moeten knokken met de kannibalen?
Doom
"het moeten opnemen tegen een misvormde familie kannibalen."
Dit klinkt als een enorme afknapper.
Wederom zo'n gevecht aangaan en waarbij sommige (vooraf te raden) personages het overleven. Afschuwelijk.
stan
. Ben hier dus helemaal niet blij mee.
Ik wist hier dus niks van ik typ gewoon wrong turn 2 bij google in en toen kwam die tevoorschijn
Kijk maar
Over de film: Ik heb er echt zin in, de 1e film was gewoon goed en ik hoop dat dat ook voor deze film geldt.
BlueSword
hier wacht ik dus op, deel 1 vond ik erg goed en spannend, jammer dat de cast mij niks zegt.
poster ziet er inderdaad erg nep uit.
mikey
Henry Rollins was vroeger een rock/punk zanger die zong Liar en nog wat:
En iemand heet texas battle??? Is dat zon worstelfiguur of zo? (Net als Roddy Piper
Doom
Bij horror films moet de cast juist onbekend zijn. Ik heb een hekel aan horrors met bekende sterren, of ik vind ze over het algemeen in ieder geval minder. Horrors met grote beroemdheden uit de filmwereld zijn meteen altijd zo soft qua gore. Denk maar aan een Fallen, Frankenstein, The Ring, From Hell etc.
Onbekende cast is voor de horror liefhebber dus alleen maar positief!
Werwolf
Hmm, de eerste wrong turn wist me verrassend genoeg te vermaken. Maar ik vrees dat dit weer een begin wordt van een lange, saaie slasher reeks. Het zal wel zijn gebruikelijke aanhang vergaren, maar daar zal ik niet bijzitten.
maxcomthrilla
Wrong turn was een leuke slasher movie. Maar het plot hierboven doet mij vrezen voor het ergste. Het klinkt wel heel erg triest in mijn oren. Maar ik zal hem toch wel gaan zien.
mikey
Het klinkt een stuk leuker dan de 'originele' Wrong Turn. Dat was een flauwe film..
In deze zit tenminste (zoals wel vaker) kritiek op het amerikaanse 'geweld op tv verslaving'. En dat gecombineerd met kannibalen.. wat wil een mens nog meer (misschien nog wat onnodig naakt).
Die Romantic
Wrong Turn vond ik één van de betere horror films van de afgelopen jaren maar het verhaal van de sequel ziet er echt wel slecht uit.
Jammer trouwens dat Eliza Dushku niet meer meedoet.
Spartaan1986
Hier is ie dan
Het wordt idd een Direct to video film maar goed wie weet kan hij het publiek nog redelijk entertainen.
Wel opvallend dat Erika Leerhsen na The Texas Chainsaw Massacre 2003 opnieuw in een film zit waarin ze moet overleven met als vijanden kannibalen.
Overigens zitten zoals al eerder vermeld Eliza Dushku en ook Desmond Harrington niet in dit deel.
Achilles
The running man versus the cannibals...persoonlijk vind ik dit een beetje jammer...ik verwacht dat ze hier de plank volledig mis gaan slaan..
deel 1 komen ze pe rongeluk terecht nu worden ze neer gedropt.
dat is jammer.
we wachten af.
Mister DiablO
waarom heet het nog steeds "wrong turn" als ze er gewoon worden neer gedropt
M.ike
lijkt me wel weer goede film maar wel minder dan deel 1 ,, ik wacht maar af
D-ark
;)
Onbekende cast is voor de horror liefhebber dus alleen maar positief!
Henry Rollins onbekent de man is zeer groot in the states met zijn rock en in Nederland heeft hij ook een redelijke fanbase
Doom
Ik beweer toch nergens dat deze beste man onbekend is? Ik geef alleen aan dat ik liever een onbekende cast heb bij een horror film.
D-ark
Ok
Linn
Die eerste was al drie keer niks, komen ze met nog zo'n film aan. Mja na het einde van deel 1 was het te verwachten natuurlijk. Geef mij maar Aja's The hills have eyes...

Wrong Turn
2021