• 9.376.374 stemmen

Wrong Turn 2: Dead End (2007)

Horror / Komedie | 97 minuten

Genre: Horror / Komedie

Alternatieve titel: Wrong Turn 2

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Joe Lynch

Met onder meer: Henry Rollins, Erica Leerhsen en Texas Battle

Plot Wrong Turn 2: Dead End

"Evil Awaits."

Dale is presentator en producent van zijn eigen TV show 'The Apocalypse'. In de show worden zes deelnemers zes dagen lang in een woeste omgeving gedropt in de omgeving van West Virgina. De zes deelnemers aan de spelshow komen er al snel achter dat ze het moeten opnemen tegen een misvormde familie kannibalen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Justice4All

Justice4All

Volgens mij is deze poster een fan-art, ik wilde dit nl ook toevoegen.

...fanmade.htm

Doom

Waarschijnlijk, maar laat maar gewoon staan.

Ik kijk in ieder geval enorm uit naar deze film, ook al is de kans op een flop te groot voor woorden.

. Ben hier dus helemaal niet blij mee.

mikey

Is het ook de bedoeling van dat spelshow dat de deelnemers moeten knokken met de kannibalen?

Doom

"het moeten opnemen tegen een misvormde familie kannibalen."

Dit klinkt als een enorme afknapper.

Wederom zo'n gevecht aangaan en waarbij sommige (vooraf te raden) personages het overleven. Afschuwelijk.

avatar van FillumGek

FillumGek

Geen Elisha Dushku

avatar van stan

stan

kos schreef:

. Ben hier dus helemaal niet blij mee.

Ik wist hier dus niks van ik typ gewoon wrong turn 2 bij google in en toen kwam die tevoorschijn

Kijk maar

Over de film: Ik heb er echt zin in, de 1e film was gewoon goed en ik hoop dat dat ook voor deze film geldt.

avatar van BlueSword

BlueSword

hier wacht ik dus op, deel 1 vond ik erg goed en spannend, jammer dat de cast mij niks zegt.

poster ziet er inderdaad erg nep uit.

Dit wordt gewoon een straight-to-video misbaksel.

mikey

jammer dat de cast mij niks zegt.

Henry Rollins was vroeger een rock/punk zanger die zong Liar en nog wat:

En iemand heet texas battle??? Is dat zon worstelfiguur of zo? (Net als Roddy Piper )

avatar van ToNe

ToNe

Een echo van de film $la$hers.

Doom

Bij horror films moet de cast juist onbekend zijn. Ik heb een hekel aan horrors met bekende sterren, of ik vind ze over het algemeen in ieder geval minder. Horrors met grote beroemdheden uit de filmwereld zijn meteen altijd zo soft qua gore. Denk maar aan een Fallen, Frankenstein, The Ring, From Hell etc.

Onbekende cast is voor de horror liefhebber dus alleen maar positief!

avatar van Werwolf

Werwolf

Hmm, de eerste wrong turn wist me verrassend genoeg te vermaken. Maar ik vrees dat dit weer een begin wordt van een lange, saaie slasher reeks. Het zal wel zijn gebruikelijke aanhang vergaren, maar daar zal ik niet bijzitten.

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Wrong turn was een leuke slasher movie. Maar het plot hierboven doet mij vrezen voor het ergste. Het klinkt wel heel erg triest in mijn oren. Maar ik zal hem toch wel gaan zien.

mikey

Het klinkt een stuk leuker dan de 'originele' Wrong Turn. Dat was een flauwe film..

In deze zit tenminste (zoals wel vaker) kritiek op het amerikaanse 'geweld op tv verslaving'. En dat gecombineerd met kannibalen.. wat wil een mens nog meer (misschien nog wat onnodig naakt).

avatar van Die Romantic

Die Romantic

Wrong Turn vond ik één van de betere horror films van de afgelopen jaren maar het verhaal van de sequel ziet er echt wel slecht uit.

Jammer trouwens dat Eliza Dushku niet meer meedoet.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Hier is ie dan

Het wordt idd een Direct to video film maar goed wie weet kan hij het publiek nog redelijk entertainen.

Wel opvallend dat Erika Leerhsen na The Texas Chainsaw Massacre 2003 opnieuw in een film zit waarin ze moet overleven met als vijanden kannibalen.

Overigens zitten zoals al eerder vermeld Eliza Dushku en ook Desmond Harrington niet in dit deel.

avatar van Achilles

Achilles

The running man versus the cannibals...persoonlijk vind ik dit een beetje jammer...ik verwacht dat ze hier de plank volledig mis gaan slaan..

avatar van 606

deel 1 komen ze pe rongeluk terecht nu worden ze neer gedropt.

dat is jammer.

we wachten af.

avatar van Mister DiablO

Mister DiablO

waarom heet het nog steeds "wrong turn" als ze er gewoon worden neer gedropt

lijkt me wel weer goede film maar wel minder dan deel 1 ,, ik wacht maar af

avatar van D-ark

D-ark

;)

Doom schreef:

Onbekende cast is voor de horror liefhebber dus alleen maar positief!

Henry Rollins onbekent de man is zeer groot in the states met zijn rock en in Nederland heeft hij ook een redelijke fanbase

Doom

Ik beweer toch nergens dat deze beste man onbekend is? Ik geef alleen aan dat ik liever een onbekende cast heb bij een horror film.

avatar van D-ark

D-ark

Doom schreef:

Ok

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Henry Rollins

M.ike

nog niet bekend waarneer hij uitkomt

avatar van Linn

Linn

Die eerste was al drie keer niks, komen ze met nog zo'n film aan. Mja na het einde van deel 1 was het te verwachten natuurlijk. Geef mij maar Aja's The hills have eyes...