Genre: Horror / Komedie
Geregisseerd door: Joe Lynch
Met onder meer: Henry Rollins, Erica Leerhsen en Texas Battle
Plot Wrong Turn 2: Dead End
"Evil Awaits."
Dale is presentator en producent van zijn eigen TV show 'The Apocalypse'. In de show worden zes deelnemers zes dagen lang in een woeste omgeving gedropt in de omgeving van West Virgina. De zes deelnemers aan de spelshow komen er al snel achter dat ze het moeten opnemen tegen een misvormde familie kannibalen.
Nina Papas
Kimberly
Amber
Jake Washington
Jonesy
Mooie film, en doet zeker niet onder voor deel 1. Inmiddels wel een beetje cliché en voorspelbaar, maar dat mag de pret niet drukken. Lekker goor en ziek allemaal. Ik vond de effects beter dan in deel 1. Snap niet dat sommigen het acteerwerk zo slecht vinden want ikzelf vond het redelijk realistisch overkomen. En bij dit soort films is het verhaal het belangrijkste niet toch? Wel jammer dat er zo snel al doden vallen, al voordat er enige spanning is opgebouwd.
Ook leuk dat er een stukje geschiedenis werd verteld over het ontstaan van die kannibalen. Kortom: zeer vermakelijk!
Don_Mat
Was te verwachten. Altijd goed eerste deel spannend. Toch vond ik de actie met die marinier wel leuk om naar te kijken. En laten we eerlijk zijn. Er zijn wel slechtere vervolgen geweest. 3.5 *
M.ike
YES bekend waarneer hij op dvd komt! Ik ben erg benieuwd naar deze film.
Ruudjes
Op en top een horror.
Slecht acteren en veel gore, heerlijk.
Ik heb genoten
fluppe
ik vond het een slap begin maar hoe langer de film duurt hoe meer ik kan genieten van de goede gore scénes en het toch nog niet zo'n oninteressant verhaal. Hij heeft natuurlijk veel weg van Texas Chainsaw en Hills have eyes maar is dat altijd slecht?
ik geeft het toch een 3,5!
megaman
Ik vond deze toch een heel stuk beter dan Wrong Turn 1. En dat kwam door meerdere aspecten. Sowieso het hele survival element waarin een aantal jongeren (en die toffe marinier) hun opdrachten proberen te voltooien en niet weten wat er nog meer huist in het bos. Deel 1 keek ik meer met de gedachte dat het een slecht aftreksel was van Texas Chainsaw Massacre en Hills have Eyes. Alleen dan knulliger en verre van eng. Vooral die ene meid in deel 1 kwam niet helemaal serieus over. Any way, Wrong Turn 2 vond ik heel erg meevallen. Originele ideën en leuke personages.
PS: Toen ik die Erica Leerhsen zag moest ik gelijk denken aan Tanja Roberts. Vooral met die make-up (Zie rol van Stacy in de James Bond film A View To A Kill).
Waku
De film moet het vooral hebben van de ranzigheid en de uitermate gore scenes. En toegegeven die zijn er genoeg. Verder is het allemaal niet bijzonder. Met name het acteerwerk is van bedroevend niveau. In het begin zelfs storend. Uiteindelijk naar mate deze horror vordert wordt het hak en snijwerk heftiger en wordt er nauwelijks(goddank) nog gesproken.Dankzij de horror elementen blijft Wrong Turn 2 nog redelijk te verteren.
Hele kleine voldoende , 3 min bestaat niet dus bij deze een
Daanv
Ik vond het een vermakelijke film, inderdaad veel ranzige stukken er in. Jammer alleen dat de kannibalen er nep uitzagen, ook al was dat de bedoeling. Maar wel een goed verhaal!
Hectometerpaal
Wat een hopeloos slechte film.....slap en voorspelbaar verhaal, slechte acteurs en een echt typische personage-selectie....hmmm, een donkere, een blonde, een blanke, een aziaat, en een hele slechte Henry Rollins
Horrordude
Is dit een vervolg op 1, of niet?
uhh..Wrong turn 2.. ja lijkt me wel
krc 4ever
uh, weet iemand wanneer die uitkomt of is uitgekomen in belgie????
Blood Duster
Oh oh oh wat een drama deze film...... maar misschien maakt dat hem juist aardig om te zien!?!?!? Ik vondt het wel amusing, maar dat was ook alles.....
*2.5*
L0sT_R3B3L
Wat een gore film lol,maar wel een echte horror.
leuk om te kijken met een zak chips gheheh
.Marjo.
een lekker smerige horror, met de nodige gruwelmomenten om ff een vies gezicht bij te trekken. ik vind hem beter dan deel 1.
4 sterren.
rogierws
Typisch amerikaans slachtfestijn, erg voorspelbaar. Men weet moeilijk de spanning op te bouwen en er wordt slecht geacteerd. Doordat alles in klaar daglicht is opgenomen zorgen de af en toe gruwlijke scenes eerder voor een komisch effect dan dat ze hun doel bereiken.
Deel 1 laat ik maar aan me voorbij gaan na het zien van deze film.
M.ike
Waneer komt hij in de Bios?
Komt ergens in januari op dvd. Is dat ook goed?
FilmFreakDimi
Een voorspelbare film maar wel met heerlijke horror en slachtingen, mijn verwachtingen waren ook niet al te hoog voor deze film en het is deze ook nagekomen.
Inderdaad een zeer voorspelbare film en er zat ook totaal niets origineels in. De acteer prestaties waren zeer slecht en het verhaal had weinig wol. Er zat wel soms grof geweld in maar dat heeft deze film niet kunnen redden. Spannend was deze film al zeker niet, op een gegeven moment begon hij me zelfs te irriteren. Snel vergeten deze film.
INCTRL
Deze film kan absoluut niet tippen aan deel 1!! Deze film is veel simpeler minder eng opgebouwd, duidelijk minder budget!!
INCTRL
Deel 1 laat ik maar aan me voorbij gaan na het zien van deze film.
Nou geloof me! Deel 1 zal je verassen!
Banjo
- 2036 berichten
aa henry rollins.. alleen hij maakt het de moeite waard om hem te huren!
Markvo
Vond hem zwaar tegenvallen... Deel 1 vond ik erg vermakkelijk en de gemuteerde gasten bleven iets mysterieus over zich houden, waar weinig van overbleef in dit deel..
otherfool
Compromisloos hak- en zaagfestijn dat het slachtvee op soms bijzonder originele wijze afserveert (de scene met de bijl door het hoofd is zelfs erg sterk). Rollins schmiert erop los in een bijzonder amusante rol en de rest laat zich willoos maar overtuigend naar de slachtbank leiden.
Deel 1 vond ik eigenlijk al verrassend goed, deel 2 krijgt nog een halfje hoger: 3,5*.

Wrong Turn
2021