Genre: Horror / Komedie
Geregisseerd door: Joe Lynch
Met onder meer: Henry Rollins, Erica Leerhsen en Texas Battle
Plot Wrong Turn 2: Dead End
"Evil Awaits."
Dale is presentator en producent van zijn eigen TV show 'The Apocalypse'. In de show worden zes deelnemers zes dagen lang in een woeste omgeving gedropt in de omgeving van West Virgina. De zes deelnemers aan de spelshow komen er al snel achter dat ze het moeten opnemen tegen een misvormde familie kannibalen.
Nina Papas
Amber
Jake Washington
Jonesy
Vinco
Gewoon een heerlijke,gore,brute.zieke horror film!
Als je van dit genre hou is er absoluut helemaal niks mis mee!
Enigste minpunt vond ik het acteer werk van sommige spelers.
rayman
Waardeloze film.
Ik vond deel 1 veel beter...
Antonio19
dit deel is nog heftiger dan die vorige deel, ik vind het een goeie horror film, een toppertjuh!
monaldo
Deel 1 vond ik echt super en keek ernaar uit wanneer deel 2 zou komen. Nu ik deel 2 heb gezien heb ik spijt dat ik ooit had gehoopt op een deel 2. Dit is werkelijk een van de slechtste films die ik ook heb gezien. Ik weet niet of er een categorie C films bestaat maar anders zit deze film daar zeker bij. Een waardeloos verhaal maar dat is niet eens het ergste. Al deze acteurs kunnen beter een acteeropleiding volgen want het acteren in deze film is dramatisch. Heel de film door erger je je op het feit dat de film zo slecht is en het wordt alleen maar erger.
Ik weet dat iedereen een eigen smaak heeft maar wie deze film goed vindt heeft totaal geen smaak en heeft echt geen idee van wat een film inhoudt.
monaldo
hahaha zo te zien aan de tijd van je bericht heb je hopelijk heel de film door doorgeslapen.
Materny
Eerste was beter op alle vlakken.
Maar het scheelt dat ook deze wel vermakelijk was, en daar gaat het uiteindelijk om.
Diesel
De kannibalen zien er niet eng uit en gedragen zich als een stel slappelingen. Weg sfeer, weg spanning. Waardeloze cast ook, die uit hobby acteurs bestaat. Tuurlijk kun je van dit soort films niet verwachten dat het acteerwerk goed is, maar zo slecht?! Enige pluspunt is die Rambo achtige veertiger die doordraait, grappig ventje. 1,5*
Materny
Vertel het ons eens dan Morpheus.
En hou ondertussen in je achterhoofd dat je Norbit de volle 5 sterren gaf. Als Eddy Murphy de ware inhoud van film is volgens jou dan bespaar jezelf de moeite hierop te reageren.
bubba01
SUPER film. Een echte horror...lekker goor. Je moet idd niet op het acteren letten maar moet dat ooit met horror??????????? Daar gaat het toch niet om bij dit soort film.
Alleen jammer idd van die rambo achtige figuur maar ik heb me ZEER zitten vermaken met deze film. DIKKE 4.
Diesel
Je moet idd niet op het acteren letten maar moet dat ooit met horror???????????.
Tuurlijk moet dat. Angst en andere gevoelens die de personages voelen moeten wel geloofwaardig overkomen, toch?
jorkie
vond het een beetje overdreven alemaal, deel 1 was tog wel stukken beter!
Debra
weet iemand wanneer deze film in de bioscoop komt? Of wanneer deze in de videotheek komt?? [België]
wim-film
Film is lachen slaat nergens op maar je blijft wel kijken omdat het allemaal zo smerig is, het is nog net geen comedy.
Joe-K
net gekeken en ik vond deel 1 toch beter.
nu ging het echt alleen maar om het moorden en ik vond die 'kannibalen' ook lang niet meer zo angstaanjagend. Mjah, gewoon lekker veel gore en dat was gewoon het punt van de film. Voor de rest niet veel speciaals. Die Dale was toch wel beetje de held van de film. En heb ook moeten lachen toen een paar kannibalen echt opgewonden werden Wist niet dat ze gevoelens hadden. 2,5*
darkcity
Haha, hartstikke leuke film, dit is nou echt mijn film...
Lekker goor, spannend, er gebeurd een hoop en horrorqueen Erica Leerhsen mag er weer wezen, kortom, lekker hersenloos vermaak dat nergens over gaat! Heerlijk!
Vond hem zeker net zo leuk als deel 1! 3.5*
The_Game
...euh en waarom maakt het acteren niets uit in een horror? Juist...
Ik vond de film dus niet zoveel aan. Het verhaal is slap, acteerwerk is bagger en de schikmomenten zijn ze ook vergeten. Goor was hij soms een beetje, maar ik heb alles al veel beter gezien. Erica Leerhsen (Nina), is wel leuk om te zien.
Mayaggi
Heb eigenlijk meer gelachen om deze film.Slap verhaal had er meer van verwacht.Horror/thriller zeggen ze kunnen er beter een comedy/horror van maken
DeeZLe
Deze film is zoals alle andere horrors gewoon weg lekker smerig.
En ik zal hieraan niet meer geven als een 2,5 maar kijk ze wel omdat ik alle films kijk.
Phil1972
Goede film die spannend blijft tot het einde, en vergelijkbaar met "The Texas Chainsaw Masscre".
Toch goede acteerprestaties van de vroegere punkrocker Henry Rollins.
Deze film heeft mij goed kunnen vermaken.
Stem --> 3.5
raza1
Dacht eerst dat het een standaard flauwe zombie film werd maar dat viel me reuze mee! Lachwekkende horror stukjes hielden de film behoorlijk overeind. 3*
blisteringdude
Stuk minder dan zijn voorganger, die ik een 4 gaf. Matig acteerwerk, veel minder spannend, en niet zo heel origineel(blair witch e.d.) Maar toch verveelde het niet. 3*
RodneyS
Matige film, de vatsige en soms humoristische beelden maakten het nog wel het kijken waard. Naarmate de film vorderd werd het wel steeds leuker om naar te kijken. Wat een ranzigheid...
Duikboot
Vond de film wel het kijken waard, maar waarom het zaakje Wrong Turn heet terwijl er bijna geen vergelijking is met het vorige deel is me niet duidelijk.
Waar sloeg die neukscene op van die kannibaaltjes?
mitch3ll
wel een leuke film af entoe een te veel van het goeie maar al met al wel geinig
Halcyon
Met Saw, The Hills Have Eyes, Hostel en Wrong Turn werd de voorbije jaren geschiedenis geschreven op het vlak van gore. In volle bioscoopzalen ontstak niet zelden een bulderlach bij het aanschouwen van al deze blood&guts en behalve spanning leek ook humor z'n weg terug te vinden naar de moderne horrorfilm. Het moet ongeveer 15 jaar geleden zijn (Braindead) dat over-the-top gore zo'n groot publiek bereikt en vervolgens steevast als sleutel tot succes wordt uitgespeeld. Sequels op eerder genoemde horrorfilms doen er telkens een schepje bovenop en ook onderling trachten de regisseurs elkaar de loef af te stekken. Wrong Turn 2 moet tot op heden zowat de winnaar zijn. Qua verhaal en personages erg standaard, maar op het gebied van effecten revolutionair en tot op heden onovertroffen door de grote studioproducties.
De openingsscène zet meteen de toon en anticipeert op poteniële misverstanden: een blonde babe met meer verpakking dan inhoud wordt weinig subtiel opgevoerd en vervolgens op spectaculaire wijze tot slachtvee gereduceerd door enkele gedegenereerde mutanten die, vergeleken met rechtstreekse concurrent The Hills Have Eyes, minder creatieve make-up ondergingen. De special effects daarentegen kennen hun gelijke niet in de hedendaagse cinema. Originele kills vergezeld van massa's bloed en ingewanden kleuren het verdere verloop van de film.
Schokkende openingsscènes als eyecatcher zijn in (zie bijvoorbeeld de extreem absurde openingskill in Reeker), maar Wrong Turn 2 slaagt erin het publiek ook daadwerkelijk te geven wat het met deze schitterende teaser belooft.
Mochten de filmmakers in het vervolg ook eens de tijd nemen om hun personages van een meer geloofwaardige metamorfose te voorzien in plaats van ze louter op te voeren als gehakt in wording, dan zouden we wellicht terug van meesterwerken kunnen spreken. Helaas zijn het voorlopig enkel diehard horrorfans die het magistrale van dit soort films kunnen inzien.
meer gore dan deel 1 maar zeker niet slechter.
heb me zeer vermaakt op naar deel 3 zou ik denken met een open einde.
malkoen
weet je dat ook een nederlander aan meedoet , die rambo achtige acteur in het film is bas rutten een professionele mma vechter hij is inmiddels gestopt, is nu acteur geworden.

Wrong Turn
2021