• 9.378.486 stemmen

Jackass Number Two (2006)

Komedie / Documentaire | 92 minuten

Genre: Komedie / Documentaire

Alternatieve titel: Jackass 2

Geregisseerd door: Jeff Tremaine

Met onder meer: Johnny Knoxville, Bam Margera en Steve-O

Releasedatum: 5 oktober 2006

Plot Jackass Number Two

"Guess who just made number two?"

In deze tweede speelfilm halen Jackass- leden als Chris Pontius, Johnny Knoxville, Steve-O, Bam Margera, Wee Man en Ryan Dunn weer opnieuw de meest bizarre en idiote stunts en grappen uit, die de kijker vooral niet zelf thuis moet uitproberen. Van stierenvechten met een blinddoek om tot het loslaten van bloedzuigers op je oogbol; niets is de heren van Jackass te gek.

avatar van €vi£ D@d

€vi£ D@d

Ik vond alleen de scène met die opa en zijn kleinzoon leuk, de rest vond ik vooral dom en smerig.

avatar van Yphygenia

Yphygenia

Leedvermaak is het beste vermaak. Ik kijk uit naar de film, en maar hopen dat ze hun kloten flink stoten.

avatar van Chavez

Chavez

Damn, ik kan niet wachten tot vanavond. Ik heb elke tv-aflevering gezien en de 1e film heb ik ook vaak gezien en eindelijk is deel 2 er dan

Wat ik van de film vond zal ik morgen even schrijven

avatar van Edie

Edie

Verhoging, toch een stukje leuker dan deel 1... En dan het einde, aparte musical!

[edit]Zo moet het kloppen, en wie de film gezien heeft snapt dat "aparte musical" toch wel?

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Edie schreef:

Verhoging, toch een stukje leuker dan deel 2... En dan het einde, aparte musical!

Zit je misschien bij de verkeerde film Edie ?

avatar van XTREEM|RAGE

XTREEM|RAGE

Nee deze is niks voor mij, zelfs de scary movie reeks achter elkaar kijken is een kleeeeeeiiiiiiin beetje beter.

avatar van Spil

Spil

Wat een bagger zeg.. Vond de eerste nog wel grappig maar dit ging nergens meer over.. Heb nagenoeg niet gelachen en zou haast hopen dat deze lui eens iets overkomt waardoor ze erachter komen dat ze hier beter niet mee verder gaan. Veel te veel "onderbroekenlol" naar mijn smaak..

Verder vond ik het verhaal slecht uitgewerkt en het plot ging helemaal nergens over... Ik vond het boek beter..

toch een 0,5* voor de grap met de arabieren in de taxi, de raket en de stier met de wip...

avatar van L0sT_R3B3L

L0sT_R3B3L

Stel babys zijn het

avatar van Knisper

Knisper

moviefreak#1 schreef:

Zit je misschien bij de verkeerde film Edie ?

Dan zou de film toch anders zijn dan ik had verwacht inderdaad.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Spil schreef:

Ik vond het boek beter..

Uier schreef:

Verdomd, misschien had ik de film wel begrepen als ik die eerst gelezen had!

Maar ik ga er vanavond toch naar toe

avatar van Spil

Spil

Uier schreef:

avatar van Sam_Bracke

Sam_Bracke

Gisteravond gezien en ik heb echt moeten huilen van het lachen!!

GEWELDIG deze film, véél beter dan de 1ste

avatar van scaby

scaby

Ik kon me persoonlijk weer prima vermaken met deze nieuwe jackass film!

van mij 3*

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

ik snap echt niet waarom ze hier een film van maken.

dit is gewoon erg harde tijdverspilling.

zonde van je tijd om hem te gaan bekijken.

ik geef hem 0.5 want lager gaat niet

avatar van aphexfreak

aphexfreak

Jawel, ze zijn er weer! Vanavond in de bios in mijn broek gepist van het lachen want het was weer ouderwets Jackass!

Heerlijk toch al die ongein, poep en plas humor, kots en harde valpartijen.

Heel de zaal lag in een deuk, werkelijk fan-tas-tisch gewoon! Van mij mogen ze er elk jaar 1 uitbrengen...

Een dikke welverdiende 5*

avatar van Bone*Thugs

Bone*Thugs

Ik heb van de week op tv deel 1 weer eens gezien en die was ook al super leuk maar deze wil ik zeker weten ook zien!!

Ik lach me altijd suf om die gasten!!

L0sT_R3B3L schreef:

Stel babys zijn het

Laat jij je maar eens aanvallen door een wilde stier kijken hoe je reageert

avatar van fabbyke

fabbyke

Dit kan je niet echt onder een film plaatsen vind ik het zijn gewoon verschillende grappige scenes en er zit geen verhaal in maar jackass blijft gewoon super.

avatar van danijel

danijel

heb heel erg genoten van jackass2 !!!

wie een jackass is vind 'm top! 4*

avatar van Chavez

Chavez

Gister avond gelijk heen geweest, en ik heb weer vreselijk gelachen, meer kan ik niet zeggen. Ik vond het NIET beter als jackass 1 maar hij was toch nog héél grappig.

avatar van DarkDuuvel

DarkDuuvel

lijkt me wreed ga hem straks kijken...

avatar van Mexm

Mexm

Ik lag gevouwen mensen, prachtig

• 11917 berichten

Prima film waar ik me uitstekend mee vermaakt heb. In deze tijd van oorlog en geweld all over the world is het goed dat er een film is die mensen weer écht aan het lachen maakt, iets wat de halfzachte andere Amerikaanse komedies van tegenwoordig niet meer kunnen.

Het leuke van deze film is: ze doen het zich allemaal zichzelf aan, en zo lang zij het zelf leuk vinden, waarom niet? Het aantal dieren dat ze in deze film gebruikten had wel iets minder gemogen, op het begin met die slang en die muis na dan De scene met de paarden was in ieder geval het dieptepunt van de film. Jammer.

Voor de rest genoten. Dubbel gelegen om de scenes met Bam zijn ouders, de cobraslang, en de bokshandschoen! Pure kunst: de scene waar volgens mij Chris Pontius zich in een duivelspak laat afschieten om argeloze voorbijgangers zich rot te laten schrikken!

En natuurlijk de Bad Grandpa! Geweldig! 4*

L. luchtloper

Mmmm, ik heb mijn twijfels over de film, ik heb een aantal keren toch wel moeten lachen, maar de film vond ik vaak heel erg ranzig in vergelijking met de vorige film, ik vond dat met dat paard te ranzig bijvoorbeeld. De duivel daar en tegen vond ik een van de leukste dingen in de film.
2,5 ster

TimD

Dat paardenstuk was goor, maar er zat een balkje voor he.

• 11917 berichten

Op imdb.com kan je lezen waarom.

Waar?

• 11917 berichten

Uuh...volgens mij bij de Trivia.

TimD schreef:
Dat paardenstuk was goor, maar er zat een balkje voor he.
Van het idee al kreeg ik kotsneigingen en je zag het daarna volgens mij uit zijn bek vallen, en ik was de enige die kotsneigingen kreeg. Ze hadden voor mij die hele scène weg kunnen laten. Het vreemde vind ik dat je in de trailer een scène ziet waar ze iemand zijn tand gaan weghalen met behulp van een auto en Steve-O met een kreeft aan zijn tong hangen.