• 9.379.030 stemmen

Saw III (2006)

Horror | 108 minuten / 113 minuten (unrated version) / 121 minuten (director's cut)

Genre: Horror

Speelduur: 108 minuten / 113 minuten (unrated version) / 121 minuten (director's cut)

Alternatieve titel: Saw 3

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Darren Lynn Bousman

Met onder meer: Tobin Bell, Shawnee Smith en Angus Macfadyen

Releasedatum: 4 januari 2007

Plot Saw III

"Suffering? You haven't seen anything yet..."

De gestoorde seriemoordenaar Jigsaw besluit zijn zieke spelletjes door te zetten. Deze keer heeft hij het gemunt op Lynn en Jeff. Lynn is een getrouwde moeder van in de dertig, die wordt gekidnapt door Jigsaw. Lynn heeft namelijk een paar donkere geheimen voor haar familie verborgen gehouden. En dan is er ook Jeff, een vader die nooit volledig hersteld is nadat zijn zoon stierf bij een ongeval. Beide worden slachtoffer van de zieke spelletjes van Jigsaw.

John Kramer / Jigsaw

avatar van 606

een erg gave trailer denk dat hij beter gaat zijn als 2 ben benieuwd

avatar van Horrordude

Horrordude

ik denk zeker dat ze hier wel iets speciaals van kunnen maken...

Ik vond Saw 2 ook niet slecht hoor !

avatar van Martin Van K

Martin Van K

Het was te verwachten hé dat er een derde deel ging komen: dat is nu éénmaal een ongeschreven regel bij horrorfilms: maak sequels zolang er ook maar een beetje interesse blijft. Zo zie ik het wel tot een Saw VII of Saw VIII komen, waarbij die laatste gewoon straight-to-video films worden...

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

knappe poster bovenaan.

saw 3 wordt een geweldige horror .

best wel vlug na de tweede .

maar dat is helemaal nie erg

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Haha, die poster is geweldig!

Jammer dat de films elkaar zo in rap tempo opvolgen. Moet eigenlijk iets speciaals blijven (want deel 1 was natuurlijk one of a kind). Nu wordt het zo'n uitgemolken horrorfilm. Maar goed, iedereen gaat 'm toch wel weer kijken, al is het maar uit nieuwsgierigheid.

avatar van IcU

IcU

jack-sparrow schreef:

knappe poster bovenaan.

LOTR-lover schreef:

Haha, die poster is geweldig!

Grappig, ik vind die poster zo amateuristisch er uit zien. Ik hoop niet dat dat wat over de film zelf voorspelt.

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

IcU schreef:

Dat 'amateuristische' vind ik eigenlijk juist de charme van de poster. Dit had je ook bij de poster van deel 1 en 2. Hoort een beetje bij de film, vind ik.

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

LOTR-lover schreef:

helemaal mee eens.

ik vind de poster ook wel iets hebben.

hij ziet er niet slecht uit .

avatar van SonnyxTH

SonnyxTH

Hij ziet er niet slecht uit

3 tanden aan een toutje hmm.. Vind het een beetje kinderachtig eigenlijk.

avatar van Ouassi

Ouassi

Ik ben benieuwd...

avatar van De Nederlander

De Nederlander

we zulle zien deel 1 was het best

avatar van ingmarz

ingmarz

er komt waarschijnlijk ook een deel 4, mij lijkt deze echt fantastisch, ik vind 1 en 2 even goed

avatar van Hilarious

Hilarious

Ja hopelijk komt er een deel 4. Laat maar komen lijkt mij heel leuk, zolang het derde deel maar goed is. De trailer van het derde deel ziet er al heel goed uit. Ik ben heel erg benieuwd.

avatar van M.ike

M.ike

we wachten maar af 1 vond ik slecht en saai maar 2 en straks ook 3 , moe tik nog zien

avatar van Requiem

Requiem

Voor degene die in de war zijn met het feit "Is Jigsaw nu doodgegaan in Saw II of niet?"

In Saw III ontvoerd hij een dokter die hem in leven moet houden tot hij zijn sadistisch spelletje heeft voltooid. Dit staat ook uitgebreid te lezen op Yahoo.

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Ik verbaas me alleen wel een beetje over de speelduur. 135 minuten! En dat terwijl Saw en Saw II rond de 100 minuten speelduur zaten. Nou, ja als hij net zo spannend is als de vorige 2 hoor je mij niet klagen...

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

De poster vind ik heel gaaf!

Ik ben echt benieuwd, en had ook niet gedacht dat de film zo lang gaat duren.

avatar van TimD

TimD

ReQuiem, ik dacht een spoiler van deel 2. Thanks for the info.

Not

avatar van Mister_Movie

Mister_Movie

Martin Van K schreef:

Is ook niets mis mee vind ik. Al maken ze't tot Saw 100, je kan nog steeds zelf beslissen of je kijkt of niet.

avatar van Janssen1987

Janssen1987

Waar maak je je druk om??? Al maken ze 10 delen!! als ieder deel net zo goed is als deel 1 of 2 dan maakt het toch niet uit?

avatar van Dead01

Dead01

• 1977 stemmen

Janssen1987 schreef:

Deel 1 vond ik zeer goed maar deel 2 al veel minder hoop nu dat deze beter is al deel 2 want niet iedereen vind ze even goed e.

avatar van M.ike

M.ike

Maar overigens vind ik de filmposter wel origineel. Maar bij saw 1 was een voet te zijn of op de dvd of de film poster en daar zaagde een man zijn voet af,bij saw 2 waren 2 vinger te zien ik gok .. werden daar 2 vingertjes of meerder afgehakt of ieder geval ze gingen eraf ..? en nu voorspel ik bij 3 dat er tandjes worden uitgetrokken ..

avatar van sangha

sangha

alleen is tandjes uittrekken niet zo pijnlijk/bloederig als een voet afzagen, dus ik hoop maar dat het op een spectaculaire manier gebeurt, als er iets met tanden aan de hand zou zijn

avatar van aawillemsen

aawillemsen

ik hoop dat deze leuk is, de vorige delen waren ook super!!!

avatar van ultra lord

ultra lord

kan niet wachten

avatar van Dr Samba

Dr Samba

sangha schreef:

Wat dacht je van een kakenklem alleen dan dat al het tandvlees eruit wordt gerukt .

Wel zieke film maar wel fun .

Saw 3 oogt mij heel spannend!

avatar van Hesticus

Hesticus

Wat is de release?

avatar van gotti

Staat boven de poster...

avatar van max4-ever

max4-ever

Saw 1 en 2 zijn toppers..........

Hoe zou deze film zijn????