• 9.379.413 stemmen

Geregisseerd door: David Zucker

Met onder meer: Anna Faris, Regina Hall en Craig Bierko

Releasedatum: 13 april 2006

Plot Scary Movie 4

"Bury the grudge. Burn the village. See the saw."

Wanneer de aarde wordt bestormd door gigantische tri-pods, is niemand meer veilig. Cindy Campbell probeert de aarde te redden, maar ze heeft meer aan haar hoofd. Ze is namelijk bezig te achterhalen wat er aan de hand is met een jongetje uit 'Grudge house' waar ze op moet passen. De problemen stapelen zich pas echt op wanneer ze slachtoffer wordt van zieke spelletjes van een moordenaar.

avatar van wentelteefje

wentelteefje

ik vind het een leuke film ook hoe ze the grudge en saw 1 & 2 erin verwerkt hebben. af en toe wat schrikeffecten ik geef hem een 5

avatar van daanos;

daanos;

ik vond 't echt een super coole film, echt heerlijk... leuke ideeën erin en netjes verwerkt allemaal...

een 3,5

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Een supermelige film die echt wel leuke scenes bevat.

Heb me in ieder geval een kleine 1,5 uur kostelijk vermaakt.

avatar van Roodkapje

Roodkapje

Net als de SM3 is dit weer echt amateurswerk. Ik moet toegeven dat het hier en daar grappig was; maar sommige "dialogen" duurden véél te lang en hingen echt mijn botten uit.

avatar van nYnus16

nYnus16

Scary movie 4 vond ik niet zo sterk kwa humor als scary movie 1 en 2..... Wel vind ik dat ze saw 1 en 2 er wel goed in verwerkt hebben.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

felix89 schreef:

je wordt een goeie ouder, jurrassic park...

er worden mensen op gruwelijke wijze vermoord en in deze films lachen ze daarmee en vinden de personages dat normaal, niets mis mee want het is een film alleen niet geschikt voor jongere kijkers, anders leer je hun dat zulk agressief gedrag goed word gekeurd, en nog maar te zwijgen over hoe het onderwerp sex word opgeblazen in deze films

Een normaal iemand kan daar wel tegen, als je door een dergelijke film wordt beínvloed ben je sowieso ver heen.

Denk je nu dat er mensen zijn die in een film waarin de ene grap na de andere wordt gemaakt, en aliens zich regelmatig laten zien, er iemand is die denkt dat dit allemaal echt gebeurt in deze samenleving en daardoor denkt, "he, laat ik die eens even lekker inelkaar timmeren?"

avatar van darkcity

darkcity

De grappen zijn ZO slecht, origineel en belachelijk dat het soms tenenkrommend is.

De film is wel vermakelijk en er zitten wel leuke stukjes in bijv Oprah maar van mij mochten ze na deel 2 al wel stoppen.

Toch is hij ook weer niet heel slecht, hij krijgt 3 sterren van mij!

En btw, wat doet King kong op de voorkant

avatar van MarkFish

MarkFish

Het einde was wel geniaal, met de Tom Cruise-scene bij Oprah. Verder vond ik em tegenvallen. Leslie Nielsen blijft toch altijd wel grappig, maar die poep-plashumor nid ik echt drie keer niks. Deleted scenes en interviews vond ik wel leuk om te zien.

avatar van ;suus*

;suus*

ik vind hem tegenvallen, want ik had er meer van verwacht. ik vind de grappen erg flauw. Deel 1,2 en 3 zijn toch veel beter.

avatar van MovieMeterGirl

MovieMeterGirl

leuke film, einde vooral super

avatar van KaniffNL

KaniffNL

Scary Movie 4 vond ik net als 3 niet grappig, niet vermaakvol en saai! Gevoel alsof je verplicht er naar zat te kijken. Nu 5 bekend is moeten ze wel heel wat goeds doen?

Misschien Pirates, Jackass e.d geen Horror/Thriller parodieen?

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Idd, want daar draait 'SCARY movie' uiteindelijk om: géén horrorfilms belachelijk maken.

avatar van stefkuh

stefkuh

Deze viel me wel goed mee. De grappen zijn zo zwak dat ze gewoon grappig zijn. Maar waarom zo'n verschrikkelijk einde?

avatar van Wassup !

Wassup !

Wil hem nog gaan kopen. Wordt hilarisch .

avatar van Evil Empire

Evil Empire

Gek genoeg viel deze film me nog wel mee. Lekker melig. En een superleuke parodie op Tom Cruise bij Oprah.

avatar van Mindreaver

Mindreaver

Schitterende film!

Enkel jammer dat er niet echt een verhaallijn in loopt over het algemeen.

avatar van felix89

felix89

tukkerstein schreef:

Wat kom jij nu zagen? ik heb het niet op een normaal iemand , ik heb het op een kind van jongere leeftijd, die imiteren alles waar mensen mee lachen en als je naar deze film kijkt met een 7-10jarige gaat die zien dat de mensen ermee lachen en dat het dus leuk is en dat men zo mag praten tegen elkaar, dat die moppen leuk zijn en op een familie-feestje komt dat kind opeens bij heel de familie even om aandacht vragen en roept zij iets vanuit de film die gezien werd vb. hee papa, weet je nog van die jongen dat met dat meisje sekste en daarna werd doodgemaakt met zijne eigen lowie. ( meegemaakt ja ) vind jij dat kinderen op zulke leeftijd dat mogen weten en zo daarover praten.

neen dus, ik heb het hier niet op een volwassen iemand maar op kinderen dus ik snap echt niet wat je probeerde te bereiken met je reactie...

avatar van tukkerstein

tukkerstein

@felix89

Nou erg zeg, ze gingen seksen, nounou, zo'n kind is nu voor zn leven lang getraumatiseerd. Ja en toen ging ie dood, nou gaat dat kind zijn beste vriendjes ook dood maken ja.

Ik begrijp niet helemaal wat jij wilt bereiken met je bericht.

avatar van Metalfist

Metalfist

Best wel grappige film en de special effects waren ook goed in orde de tri-pods zijn bijna beter dan in war of the worlds

avatar van Extra Nieuws

Extra Nieuws

waarom zou een kind getraumatiseerd worden als twee mensen vrijen en dan die doodgaat ???

gebeurd zo vaak in films ¬¬

maja, ik ga em binnekort kijken met een groep vrienden zal lekker lachen worden !

avatar van illogical

illogical

Laatst weer herzien met een paar vrienden.

Deze film is gewoon nérgens serieus.

Er gingen geen 5 minuten voorbij zonder dat er iemand lachte.

verhoogd naar 4,5*

avatar van Crazy~Dutchman

Crazy~Dutchman

Wat een uitgemolken koe.

Humor is van de jaren 80. Hot-shots en consorten waren toen nog leuk, maar om anno 2006 nog steeds een film te vullen met zulke duffe voor de hand liggende Andre van Duin grappen kan echt niet meer.

Goedkope humor van de bovenste plank.

0,5 *

avatar van Koekkoek

Koekkoek

Goede leuke vermakelijke film! Hoe ze het voor elkaar krijgen weer een deel uit te brengen met zoveel humor etc. Ik vind lang niet alle punten even sterk, maar de humor vind ik wel leuk. Lekker simpel en toch leuk! Er zitten echt geniale stukjes tussen maar die moet je zelf maar kijken. Erg leuke film en zeker het aanraden waard als je van scary movie houdt.

Niet een topper, maar wel een leuke film: 3*

avatar van williejjj

williejjj

weet je wat het is met de scary-movie reeks, als je alle grappen snapt zijn ze hilárisch, maar sommige mensen kijken naar deze films terwijl ze de op-de-hak-genomen-films níet gezien hebben, kijk dan vat je de film ook niet zo he.....ik vind de scarie-movies heel goed in elkaar steken en de parodieeen kun je op verschillende niveau`s bekijken, super! maar ik vond deel 3 leuker ..ik geef 4*

avatar van mikeh

mikeh

heb hem pas gezien en vondt hem weer geweldig.

niet beter dan de eerste 3 maar tog weer goed:P

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

ik vond deze net wel iets beter dan de 3e .

maar dat is ieder zijn eigen mening.

vooral die scenes met war of the worlds zijn erg goed.

avatar van Wassup !

Wassup !

Mindreaver schreef:

Schitterende film!

Enkel jammer dat er niet echt een verhaallijn in loopt.

Was ook zo bij 'Scary Movie 3' met de verhaallijn.

avatar van movie*freak

movie*freak

Deze vond ik de minste van de 4 movies.

2 en half sterren

Ik vind hem een top film!

Hij is het leukst van allemaal!

Een 5.0 krijgt ie van mij!

avatar van setsuna1987

setsuna1987

Deze film vond ik dus niks...Een paar lachmomenten, maar meestal gewoon flauw.

Enige reden waarom ik hem keek was om Dr.Phil

//cijfer: 1,5