• 9.373.270 stemmen

Geregisseerd door: David Zucker

Met onder meer: Anna Faris, Regina Hall en Craig Bierko

Releasedatum: 13 april 2006

Plot Scary Movie 4

"Bury the grudge. Burn the village. See the saw."

Wanneer de aarde wordt bestormd door gigantische tri-pods, is niemand meer veilig. Cindy Campbell probeert de aarde te redden, maar ze heeft meer aan haar hoofd. Ze is namelijk bezig te achterhalen wat er aan de hand is met een jongetje uit 'Grudge house' waar ze op moet passen. De problemen stapelen zich pas echt op wanneer ze slachtoffer wordt van zieke spelletjes van een moordenaar.

Anakin01

Was die Brenda niet dood?

BlueSword

die brenda was al in deel 1 dood, deel 3 ging ze ook al dood...dus ja, ze was dood.

avatar van Stanlytookie

Stanlytookie

Ja maar ze komt telkens weer terug. Ik vind dit super grappige films. Er wordt de spot gedreven met andere films en als je zit te kijken dan denk je van ow ja dat was die film. Je lacht je ziek.

BlueSword

ik ben blij dat brenda niet dood blijft, ze is geweldig!

avatar van donnie darko

donnie darko

BlueSword schreef:

ik ben blij dat brenda niet dood blijft, ze is geweldig!

Ik vind op zich de films wel slecht, maar inderdaad, brenda is echt wel grappig op momenten. Veel beter als de belachelijke Cindy alleszins.

donnie darko schreef:

Die Cindy is eigelijk wel grappig, ze is zo enorm naïef, is echt ongelofelijk. Brenda is meer de "grove"

Doet Shorty en Die homo, het lief van Brenda ofzo nog mee?

Anakin01 schreef:

Doet Shorty en Die homo, het lief van Brenda ofzo nog mee?

ik denk het niet, omdat ze ook al niet in deel 3 speelde.

helaas.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

The Wayans doen idd niet meer mee, daardoor vond ik 3 wel een beetje tegenvallen..

Scary Movie 1 en 2 zijn zelfs geregisseerd door Keenan Ivory Wayans, nu zij er niet meer zijn is de sfeer ook wat veranderd,

Maar ik wil deze zeker niet missen.

Turkeyloverz schreef:

Maar ik wil deze zeker niet missen.

Ook niet, maar vond de derde Scary Movie ook wel meevallen, en dat was dan al een andere regisseur, dus..De twijfel blijft

BlueSword schreef:

ik denk het niet, omdat ze ook al niet in deel 3 speelde.

helaas.

Ja, maar het is waarschijnlijk omdat de scary movie's elkaar niet vervolgen, 1 & 2 hebben niets met elkaar te maken en 3 & 2 enzo ook niet, vandaar denk ik dus.

avatar van Britty

Britty

ik kan niet wachten om hem te zien, kben een grote fan van de scary movie films :d

avatar van Big_bazznizz

Big_bazznizz

Ik snap niet dat mensen na de eerste film nog kijken naar de vervolgen. Het zijn niet meer dan geldvangers

avatar van J.S.

J.S.

Maar jij hebt ze toch ook gezien?

Turkeyloverz schreef:

the fourth (de 4e) of the trilogy (3 delen) , vat je hem?

ik heb zelfs ergens gelezen in een boekje,dat er al concrete plannen zijn voor scary movie 5,of dat waar is laat ik in het midden.

Big_bazznizz schreef:

geldvangers of niet, ik vind ze toch hilarisch.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

BlueSword schreef:

geldvangers of niet, ik vind ze toch hilarisch.

Hoeveel er nog komen maakt niet uit, als ze maar hilarisch blijven.

amazingmoi

Ik vond de derde zelfs beter dan de eerste!

avatar van Safri

Safri

Ik moet zeggen dat ik ieder deel toch trouw heb gekeken. Zelfs deel 2 vond ik ondanks de bedroevende humor toch wel de moeite.

avatar van BS

BS

de flauwheid gaat verder en ik vind het leuk.

Ook omdat ze meestal succesvol een parodie kunnen maken ( humoristisch of niet ) maar vooral omdat het een lekker leuke 'niet nuchter met vrienden kijken' film is.

Leuke trailer in ieder geval

amazingmoi

die tripod vind ik toch wat overdreven.

avatar van Remi

Remi

De trailer vind ik al leuk, eindelijk wordt Tom Cruise belachelijk gemaakt Ik kan niet wachten tot hij uitkomt

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Ik kan ook niet wachten om deze film te zien! Ik ben benieuwd naar de parodieën, vooral die op Saw natuurlijk.

avatar van Kaffeefiltjer

Kaffeefiltjer

Aangezien mijn kameraad Dr. Phil uit Texas meedoet,

moet dit wel goed zijn

avatar van Hanne

Hanne

Ik ben erg benieuwt. Ik vond de 1e en 3e echt geniaal. De 2e viel mij een beetje tegen laten we dus maar hopen dat hij net zo is als de 1e en de 3e.

avatar van Eftel-Freak

Eftel-Freak

Inderdaad, ben ik het helemaal mee eens. Het 2de deel was echt bagger. Ik verwacht van deze film weer dat hij net zo goed is als de 1ste en de 3de!

avatar van J.S.

J.S.

Eftel-Freak schreef:

En dan gewoon doodleuk een 5* geven he, ongeloofelijk .

Stem verwijderd.

avatar van Mug

Mug

Berichten aangaande 'pindakaas' weggehaald.

avatar van Werwolf

Werwolf

pfff, nog een deel?

avatar van johanm3

johanm3

Vond het 3e deel het minst. Aan de trailer te zien ( die voor het barslechte date movie zat ) zag het er allemaal wel grappig uit. Ben dus erg benieuwd naar deze film.