• 9.373.532 stemmen

Geregisseerd door: David Zucker

Met onder meer: Anna Faris, Regina Hall en Craig Bierko

Releasedatum: 13 april 2006

Plot Scary Movie 4

"Bury the grudge. Burn the village. See the saw."

Wanneer de aarde wordt bestormd door gigantische tri-pods, is niemand meer veilig. Cindy Campbell probeert de aarde te redden, maar ze heeft meer aan haar hoofd. Ze is namelijk bezig te achterhalen wat er aan de hand is met een jongetje uit 'Grudge house' waar ze op moet passen. De problemen stapelen zich pas echt op wanneer ze slachtoffer wordt van zieke spelletjes van een moordenaar.

avatar van Doom

Doom

Haha, erg leuke trailer. Goede keuze qua films en het ziet er allemaal weer erg flauw uit zoals we gewend zijn van Scary Movie. Hopelijk wordt deze net zo goed als het eerste en derde deel.

Altijd leuk een beetje te flauwe humor

avatar van janssen16

janssen16

ik verwacht echt veel van deze film, de trailer zag er namelijk veel belovend uit:)

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

Ik vind alle Parodie's altijd wel lachen dus dan zal deze er ook wel bij komen.

En ook leuk dat er dit jaar nog 2 parodie's te verwachten zijn Date Movie en Superhero!

avatar van V

V

nickvanzutphen schreef:

lagge

avatar van Samedi

Samedi

Hmm.. laten we niet vergeten wat voor een slechte film deel 3 was in opzichte met 1 en 2...

Deel 4 daarintegen lijkt me een zeer vernieuwende film..

Zoals op de trailer te zien is, wordt het echt up to date gemaakt...

Kijk er zeker naar uit..

Angrod_Pallanén

Ja, maar wel met dezelfde cast en regisseur..

avatar van IcU

IcU

Dit is wel de eerste scary movie waarmee en niets anders is bij de titel. Bij deel 1 is er iets bij de A en bij deel 2 + 3 is de O vervangen. Hier niets. Ik dacht, ik zeg het effe...

avatar van BlueSword

BlueSword

ik had juist niet gewild dat er een andere cast en regiseur kwam.

Angrod_Pallanén

Ik wel, vond de humor van de Wayne brothers veel beter.

Raoula

Ik vind neit dat de scary movie serie uitmelkerij is. Het gaat (bij mij iig) neit vervelen omdat ik steeds benieuwd ben hoe ze die film weer voor gek gaan zetten en ik kan daar altijd erg om lachen. Ik heb speciaal nog even The village bekeken voor scary movie 4

ben heel erg benieuwd.

Angrod_Pallanén

De 'Scary Movie' reeks kan ook niet echt uitmelkerij genoemd worden, het is namelijk geen verhaal dat constant wordt herhaalt. Het zijn gewoon opzichzelfstaande films met hetzelfde concept en Cindy Campbell. En met het concept doel ik dus horrorfilms belachelijk maken. Zolang er horrorfilms worden gemaakt zal de Scary Movie reeks ook gewoon doorgaan. Alhoewel; Cindy heeft al erg veel meegemaakt in haar leventje En zolang Brenda dood kan gaan en Cindy de creeps kan verslaan kunnen we nog wel een paar Scary Movies verwachten. Helaas zonder de Wayne Brothers die , zo blijkt bij deel 3, toch verantwoordelijk waren voor de leuke grappen. Want bij zowel deel 1 en 2 lag ik dubbel en dat was niet bij deel 3. Jammer, want waarschijnlijk komen de geestelijk vaders van deze humorfilms niet meer terug .

avatar van BlueSword

BlueSword

shorty was geweldig! zeker jammer dat hij en die ray (?) er niet meer in zitten.

gelukkig dat brenda er nog wel in zit want haar vind ik toch de leukste.

Turkeyloverz

Wanneer zijn ze klaar met filmen?

avatar van Leno

Leno

Turkeyloverz schreef:

Wanneer zijn ze klaar met filmen?

Dat soort info is te vinden op IMDB, maar ik heb even voor je gekeken: 11 december 2005.

Bedankt Leno.

avatar van Materny

Materny

Samedi schreef:

Kijk er zeker naar uit..

Deel 2 was zware klote...........

avatar van Materny

Materny

Na 2 misbaksels van vervolgen heb ik toch de hoop dat deze beter wordt.

Trailer ziet er voor te beginnen leuk uit.....

Maar k koester niet al teveel hoop.

avatar van Bone*Thugs

Bone*Thugs

oww please....niet nog een deel

avatar van Anakin01

Anakin01

Is toch een mega trailer. Haha, dat van de Grudge en van The Village is megagoed:p

Wil ik zéker zien

Raoula

ow gasten ik zie ineens iets heel treurigs op de dvd box : the fourth and final chapther of the trilogy.

Ofja ik vind het treurig maar misschien vinden andere het weer een opluchting. Maar ik geniet wel altijd van die parodie's op recente (en klassieke) films.

avatar van gotti

Raoula schreef:

Je snapt het echt niet volgens mij...

Angrod_Pallanén

Scary Movie 1 zei ook: No sequel....

gotti schreef:

Je snapt het echt niet volgens mij...

nee volgens mij ook niet leg uit....

Turkeyloverz

the fourth (de 4e) of the trilogy (3 delen) , vat je hem?

avatar van Bugssje

Bugssje

Echt een heel grappige trailer! Kan niet wachten op de film. Maar weet iemand hoe dat liedje heet dat je hoort?

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

Culture Club - Karma Chameleon , volgens mij met die travestiet

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Waaaaarooooooooooooooom komt deze film uit? Proberen ze een plaatsje in de flop 100 te bemachtigen ofzo?

Nicolage Rico schreef:

Omdat er nog mensen zijn als ik, ik kan namelijk niet wachten

Ik vond ze alledrie leuk, en weet al bijna zeker (trailer gezien), dat deze ook leuk gaat worden.

avatar van D-ark

D-ark

Turkeyloverz schreef:

Omdat er nog mensen zijn als ik, ik kan namelijk niet wachten

Hopelijk maken ze er iets moois van

avatar van Tweaker02

Tweaker02

haha, grappige trailer!

Wordt zker wel leuke film om met vrienden te gaan zien