Scary Movie 4 (2006)
Geregisseerd door: David Zucker
Met onder meer: Anna Faris, Regina Hall en Craig Bierko
Releasedatum: 13 april 2006
Plot Scary Movie 4
"Bury the grudge. Burn the village. See the saw."
Wanneer de aarde wordt bestormd door gigantische tri-pods, is niemand meer veilig. Cindy Campbell probeert de aarde te redden, maar ze heeft meer aan haar hoofd. Ze is namelijk bezig te achterhalen wat er aan de hand is met een jongetje uit 'Grudge house' waar ze op moet passen. De problemen stapelen zich pas echt op wanneer ze slachtoffer wordt van zieke spelletjes van een moordenaar.
Cindy
Oliver
Ezekiel
Holly
Bartel
Hier info over King Kong! komt dus niet in de film voor!!
Despite King Kong being in the poster, the 2005 film is not parodied in Scary Movie 4. Craig Mazin stated: "I don't know why King Kong is on the poster. We do not spoof King Kong in the movie. Marketing trick, I guess." (King Kong is spoofed in Date Movie)
marketing truuk dus
patricia-tepest
geen wonder dat je king kong niet in de film zag,ik dacht dat ik hem over m,n hoofd zag
M.ike
de zoveelste scary movie .... al vind ik deze wel beter dan de voorgaande scary movies al vond ik 3 nog wel goed maar 1 en 2 zijn na 1 keertje kijken ook al niet meer zo grappig ..
Altijdklagen
als je de films gezien hebt die scary movie 4 parodieert, is ie wel komisch...
2,5* omdat ie stiekem best goed inmekaar steekt al is het meerendeel erg flauw
Jessu123
het valt me op dat er dezelfde kleren voorkomen. in war of the worlds draagt Conchita Campbell (rachel) dezelfde kleren zoals in war of the worlds. en anna faris draagt dezelfde wollen trui als die bij the grudge iemand opgevallen? overigens is de film erg leuk maar 1 fout king kong in de poster
FlesB
een hele flauwe maar ook saaie film. ik vond er niks aan, zat de hele tijd te gapen en had hem normaal gesproken niet uitgekeken. hij boeide me geen moment. deze film is wat mij betreft geen 1 ster waard.
jasha
Die arme Leslie Nielsen wordt echt een dagje ouder. Toch is hij de enige die er nog voor kan zorgen dat die film geen 0.5 krijgt. Eindscene is een beetje grappig, de rest valt tegen.
Bulle
Ik vind deze film wel heel leuk en grappig maar de scary movie-films worden nu toch wat meer gemaakt om andere films af te zeiken. Daar is scary movie in eerste instantie ook voor bedoelt natuurlijk alleen er zit nog amper verhaal in de film.
*2,5
Maroquinho
Topper in zijn genre.... de beste parodiefilm....de scene met Oprah Winfrey is goed man hahaha...
jack-sparrow
ik vind deze film erg goed .
leuke remakes van de originele films : saw , war of the worlds , the grudge en the village .
erg knap.
beste van de 4.
leuke remakes en geweldige film.
Sagittarius
de andere delen vond ik toch iets leuker. als die stukjes van andere films steeds er niet tussen had gezeten, dan had ik er geen zak aangevonden. toch nog een 2,5 ervoor.
D-K
slecht, voorspelbaar, volgens mij is de scary movie hype nu wel over, jammer
pompoen
Prachtig, enkele zeer geslaagde stukken in de film.
Zeer grappig, ik kijk uit naar deel 5.
jack-sparrow
Prachtig, enkele zeer geslaagde stukken in de film.
Zeer grappig, ik kijk uit naar deel 5.
ik ook.
ik ben benieuwd welke films ze nu weer gaan gebruiken.
ik hoop snakes on a plane en dawn of the dead.
" die america !!!! ".
en dan werk die ontsteking voor die bom niet meer.
er grappig.
super grappige film.
jeanai
de eerste 3 films waren nog wel te doen, hoewel de kwaliteit en humor per film afnam...
maar dit deel deed me echt niks.
de enige leuke grap was die met de mega i-pod
tukkerstein
Deel 3 vond ik niet echt al te goed. Deel 4 vind ik echter stukken grappiger. Het is flauwe humor, maar het barst wel van de humor. Erg leuke opening. 3,5*
somebody
heeft iemand king kong in deze film gezien???????
jack-sparrow
Hier info over King Kong! komt dus niet in de film voor!!
marketing truuk dus
wel jammer dat king kong niet meedeed.
dat zou best leuk zijn geweest.
met al de acteurs op skull island en kin kong in new york.
en deze film is super goed.
sartbeau
Erg grappige film, 4*. Absoluut geen slappe sequel. Ik vind de delen eigenlijk in oplopende kwaliteit, maar ook deze heb ik toch 4* gegeven, net als die andere 3. Veel gelachen, lekker melig, vooral als je de films kent waarop dit een parodie is.
film_kaza
wel jammer dat king kong niet meedeed.
dat zou best leuk zijn geweest.
met al de acteurs op skull island en kin kong in new york.
en deze film is super goed.
Het is gewoon een grapje van de makers om je op een dwaalspoor te brengen.
kArIzMa_TuRk
HOERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yes! Yes! Yes!
Nr. 5 komt eraan
Nummer 6 in 2010?
jack-sparrow
Het is gewoon een grapje van de makers om je op een dwaalspoor te brengen.
ja , dat weet ik ook wel

JurassicPark
waar zeiken mensen nou over elk kind van elke leeftijd kan scary movie wel zien elk deel het is helemaal niet erg
felix89
je wordt een goeie ouder, jurrassic park...
er worden mensen op gruwelijke wijze vermoord en in deze films lachen ze daarmee en vinden de personages dat normaal, niets mis mee want het is een film alleen niet geschikt voor jongere kijkers, anders leer je hun dat zulk agressief gedrag goed word gekeurd, en nog maar te zwijgen over hoe het onderwerp sex word opgeblazen in deze films

Scary Movie 5

American Reunion
Komedie, 2012

Long Khong
Horror, 2005
spookhuisalien life-formriesen-ipod parodiecrude humorspookachtigspoofconflicthorror spoofbuitenaardse invasiefamiliehorror parody dumb blonde