Genre: Komedie / Horror
Geregisseerd door: Keenen Ivory Wayans
Met onder meer: Anna Faris, Shawn Wayans en Marlon Wayans
Releasedatum: 9 augustus 2001
Plot Scary Movie 2
"No More Mercy. No More Shame. No More Sequels - Honest! - We Lied."
Cindy Campbell en de andere overlevenden uit de eerste film zijn verder gegaan met hun leven en proberen de gruwelijke gebeurtenissen te vergeten. Dan worden ze plotseling uitgenodigd door professor Oldman, die onderzoek doet naar Hell House, een groot spookhuis met een geheimzinnig verleden. De jongeren denken in eerste instantie dat het gaat om een onderzoek naar slapeloosheid, maar als de nacht begint, ontdekken ze de angstaanjagende waarheid.
Cindy Campbell
Alex Monday
Prof. Oldman
Henson
finitio
Er zijn wel een paar glimlachen bij gevallen maar daar houdt het dan ook bij op. 2*
Chattingforum
Af en toe lach je je echt zo dood, dat je niet meer kan stoppen xD Maar voor de rest is het gewoon een te grote rip off van andere films xD Maar agh xD Kwaliteit mag je niet verwachten xD (Al kank niet wachten tot ooit meer komt xD)
Mr. Chiel
Misschien een keer geen 4,5 of een 5 geven?
jeroenkw
Misschien een keer geen 4,5 of een 5 geven?
Je kan het hem niet kwadelijk nemen, bekijk ze top 10 eens.
maxo922
Zwakste van het kwartet.
De grappen zij te irritant en waren al niet meer leuk in de eerste. Alleen de scene met het gekke poesje was aardig lachwekkend.
Dus hier zou ik zeggen stoppen.
Blij dat ik dat niet heb gedaan want de derde is in mijn ogen een grote verbetering.
* 1,5 voor de te overdreven Komedie.
charmed one
ik vond dit deel het minste van alle vier de delen. hij was nog wel grappig . maar de anderen waren grappiger. maar ik heb nog wel in een deuk gelegen. dus een 3.5 .
TragieStar.*
Best wel vermakelijk en grappig.
Vond het niet slechter of leuker dan deel 1.
Ook dit deel heb ik al vaak gezien maar minder dan deel 1.
Meer kan ik er niet over zeggen dan dat ik 2,5* geef.
» Jøekie·ß ;
Leuke film:)
De Scenè(s) met het skelet vond ik het grappigst, met name door de hele ''stoere'' zwarte vrouw.
gukker
Verreweg de slechtste film die ik ooit heb gezien. Niet grappig, niet spannend, te langdradig en sommige stukken leken wel uit een andere film te komen. Zoals de scène waarin ze gaan basketballen. Het is niet grappig, voegt niks toe en past niet eens in het verhaal. Daarnaast waren de grappen ook totaal niet grappig, heb hooguit 1 keer geglimlacht, maar dat was het dan ook.
Heb nog nooit zo'n inspiratieloze film gezien en heb hem daarom maar na een minuut of 50 uitgezet.
planet_of_death
Leuke film:)
Kom op zeg, het niveau is toch gewoon vreselijk laag?
TragieStar.*
Kom op zeg, het niveau is toch gewoon vreselijk laag?
Het kan toch nog wel grappig zijn! Ik bedoel met een heel laag niveau kan het nog leuk zijn hoor.
Ik vond het ook geen geweldige film maar er zaten best grappige stukken tussen.
Ieder zijn mening toch.?!
planet_of_death
Een laag niveau van humor betekend bij mij niet grappig. Maar zoals je zeg ieder zijn mening.
movie acteurs
Er zaten een paar grappige scene's in. Zoals het wietplantje en het op de hak nemen van Charlie's Angels. En het einde vond ik toch wel grappig. Maar niet zo grappig als vroeger. 2,5.
SouthParkHero
Ach, voor een uberslechte film zaten er toch een paar leuke grappen in. Als je veel horrorfilms hebt gezien, zul je hem best wel leuk vinden, maar ken je geen horror, dan slaat deze film echt helemaal nergens op. Vond wel leuk hoe ze Nightmare on Elmstreet (wijf vliegt tegen het plavond terwijl ze een geest aan het F*cken is) nadeden, maar andere delen zijn beter. *2.0
Vinokourov
Geen idee waarom ik dit keek
. Het aantal sterren is er naar.
Ju-On 1990
Minder dan deel 1.
Ook jammer dat het grootste deel van de film zich op 1 locatie afspeelt.
KILLERBEE99
Stukken minder dan deel 1, maar kon er toch nog wel met plezier na kijken... Zo heel slecht was het nauw ook weer niet,,,
JustMike
"Right, left, right, left, kick. I like your jacket, give it to me, KnOw WhAt I MeAn!?!?!?
Elineloves

'' Cindy, this is a skeleton, this is bones! Would you run from Callista Flockheart? ''

Vanwege dit soort grappen kijk ik deze films dus. Ik vind het echt humor.
Om maar te zwijgen over die vogel: '' Fuck off, four eyes! '' Ik snap goed dat sommige mensen dit flauw vinden en er niet om kunnen lachen, maar als je hier lekker nuchter instapt kun je het wel waarderen. Nadeel van Scary Movie 2 is een beetje dat films die ik niet zo leuk vind, hier in voorkomen. Maar dat mag de pret niet drukken natuurlijk, want ondanks dat is het een zeer vermakelijk filmpje. Al kreeg ik af en toe wel de bibbers van Hanson.
dinhus
Tegenvallertje. Al helemaal als je de desbetreffende films niet hebt gezien.
MyOwnStyle
Erg slechte film, geen één keer moeten lachen... Nog erger dan het eerste deel
Humor was van erg laag niveau.
thijssie14
een vermakelijke film die je natuurlijk niet al te serieus moet kijken gewoon je verstand op nul zetten en gezellig met je vrienden gaan kijken!
het verhaal enz zijn natuurlijk slecht maar opmdat het erg flauw is en ik wel veel heb gelachen
jorn2611
ik weet niet waarom de meeste hem zo slecht vinden deze staat op de 2 de plaats van top 3 scary movies (bij mij dan)
1. scary movie 3

The Simpsons Movie
Animatie / Komedie, 2007

Family Guy Presents Stewie Griffin: The Untold Story
Animatie / Komedie, 2005
seksexorcismespookhuisparodiespoofhorror spoofsecret doorgross out comedy college studentschool projecthaunted mansionhorror parody