Genre: Komedie / Horror
Geregisseerd door: Keenen Ivory Wayans
Met onder meer: Anna Faris, Shawn Wayans en Marlon Wayans
Releasedatum: 9 augustus 2001
Plot Scary Movie 2
"No More Mercy. No More Shame. No More Sequels - Honest! - We Lied."
Cindy Campbell en de andere overlevenden uit de eerste film zijn verder gegaan met hun leven en proberen de gruwelijke gebeurtenissen te vergeten. Dan worden ze plotseling uitgenodigd door professor Oldman, die onderzoek doet naar Hell House, een groot spookhuis met een geheimzinnig verleden. De jongeren denken in eerste instantie dat het gaat om een onderzoek naar slapeloosheid, maar als de nacht begint, ontdekken ze de angstaanjagende waarheid.
Cindy Campbell
Alex Monday
Prof. Oldman
Henson
darkcity
Ik vond dit juist de leukste van de drie met deel 1, deel 1 was ook wel heel erg leuk, en ik denk dat ik deel 1 en dees de leukste vindt, maar deel 3 is echt ruk, die is ook van die regisseur van Naked Gun en wat is die flauw zeg, net als deel 3.

agent smith

jassonn
Als jullie er nou even wat bij zetten,begrijpt een ander het ook nog
Als jullie er nou even wat bij zetten,begrijpt een ander het ook nog
Dat lijkt me nogal overbodig eerlijk gezegd. Het verhaal van Darkcity is onleesbaar en onbegrijpelijk!Je kunt beter aan hem vragen om een verduidelijking!
M.a.w. dit
begrijp jij niet, maar de berg woorden van darkcity die samen een zin zouden moeten voorstellen, begrijp je wel? Ik heb het idee dat het niet aan mij ligt...
jassonn
Je moet gewoon even een beetje nadenken en dan zie je het ineens
John Doe
Die gast met zn horrelhandje vond ik het leukste maar meer dan een 2 kan deze film niet van me krijgen. Slechtste in de reeks.
Dat was zeker het leukste...en heb je James Woods erin herkent?
John Doe
Ik snap het meteen, maar het is warrig geschreven. Dat is ongehoord, foei darkcity!
BoordAppel
Dat was zeker het leukste...en heb je James Woods erin herkent?
Als je het over die persoon met zn horrelhandje hebt: nee. Maar dat is niet zo raar want die wordt door Chris Elliott gespeeld
V
Ik snap het ook wel, maar dat neemt niet weg dat darkcity een verschrikkelijke zin heeft geformuleerd. FX overdrijft misschien een beetje, maar een dergelijke zinsconstructie lees je niet voor je plezier...
. Ook te zien in There's Something About Mary.
Ach wie speelde James dan, hij zit in de film dus ik dacht dat moet 'm dan maar zijn...
BoordAppel
Het zou wel een enorm knappe prestatie zijn geweest van de make-up mensen als het echt zo was
. Woods speelt Father McFeely helemaal in het begin bij die Exorcist persiflage.
John Doe
Druk dan vooral op het uitroeptekentje. Maar ik lees nu dat de optie daar niet voor bedoeld is, jammer dan voor je plezier.
John Doe
Gemist dat begin, dat maakt mijn herkennigsfout ook iets begrijpelijker.
MarkFish
. Ook te zien in There's Something About Mary.
Ik vond die Chris Elliot totaal niet grappig met z'n hand. Ik zie de humor niet echt in van een walgelijk smerige hand waarmee die aan gezichten gaat zitten en alles wil doen met die hand. Verder best grappig.
MarkFish
In There .... Mary speelt die ook zo'n vieze gast. Dan zit ze hele gezicht onder de vlekken en puisten. (ook niet echt grappig) Meer smerig, ja dat is ook de bedoeling, maar dat vink dus niet grappig.
Classy_deppiedog
Vond hem het minst van de 3.
Het enige stukje waar ik echt niet meer bijkwam was die scene dat Shorty zijn wietplantje water geeft en dan word die later zowat opgerookt!
Heel leuk!
SOLDIERS89
dit is een een mislukking deel 1 heb ik me kapot gelachen maar bij deze zat totaal geen humor in en de grappen stelde ook niks voor.
deel 1 vond ik een 5* heb deel 1 ook op dvd.
maar deze hoef ik echt nooit meer te zien 1,5*
mikey
Te domme film met zgn. 'Airplane'-humor. Homograppen, tieten, konten, voedselgevechten. Ook erg, deel 1. Deze serie is te genant voor woorden. Mijn moeder liep gillend de kamer uit. Welke debiel financiert deze rotzooi? sleeeeeeecht!!!!!!!! 0.5
chucknorris
- 1905 stemmen
deze komt met stip binnen in m'n top 10 van slechtste films allertijden. Wat een platte, totaal muslukte humor zit er in deze film zeg.
Ik houd erg van flauwe films (peter sellers, naked gun), maar daar heeft dit helemaal niks mee te maken. Dit is duidelijk een film geschreven door mensen die zelf helemaal niet grappig zijn.
pijnlijk.
Bioscoopfilm
Vond deze wel minder dan deel 1, maar liet zich dan ook los op een totaal ander genre. Maar die papegaai was echt grappig. 3,5
sebas83
vergeleken bij 1 een soort pearl harbor (lachwekkend op onbedoelde momenten)
tess
Wat een achterlijke film, zeg! Echt dat 'gedwongen grappige'. Vrijwel alleen maar seksgrapjes en verder gewoon echt dikke onzin. Die kijk ik never weer!! Ik vond 1 al stom maar dit slaat werkelijk nergens meer op!!
Edie
Ik vond deze leuker als het eerste, ook mooier uitzien. 3.5 Sterren (schaam smyle)
Edie
Nieke
No mercy, No shame, No sequel (SM1)
Eigenlijk zou SM2 moeten zeggen; look, we lied!
Again, onnodige sequel. Sla deze over en ga meteen naar 3.

Scary Movie 5

The Simpsons Movie
Animatie / Komedie, 2007

Family Guy Presents Stewie Griffin: The Untold Story
Animatie / Komedie, 2005
seksexorcismespookhuisparodiespoofhorror spoofsecret doorgross out comedy college studentschool projecthaunted mansionhorror parody