• 9.373.086 stemmen

Geregisseerd door: Keenen Ivory Wayans

Met onder meer: Anna Faris, Shawn Wayans en Marlon Wayans

Releasedatum: 9 augustus 2001

Plot Scary Movie 2

"No More Mercy. No More Shame. No More Sequels - Honest! - We Lied."

Cindy Campbell en de andere overlevenden uit de eerste film zijn verder gegaan met hun leven en proberen de gruwelijke gebeurtenissen te vergeten. Dan worden ze plotseling uitgenodigd door professor Oldman, die onderzoek doet naar Hell House, een groot spookhuis met een geheimzinnig verleden. De jongeren denken in eerste instantie dat het gaat om een onderzoek naar slapeloosheid, maar als de nacht begint, ontdekken ze de angstaanjagende waarheid.

avatar van Johan van Ee

Johan van Ee

Saai en niet grappig. 1 ster.

avatar van darkcity

darkcity

Ik vond dit juist de leukste van de drie met deel 1, deel 1 was ook wel heel erg leuk, en ik denk dat ik deel 1 en dees de leukste vindt, maar deel 3 is echt ruk, die is ook van die regisseur van Naked Gun en wat is die flauw zeg, net als deel 3.

darkcity schreef:

avatar van agent smith

agent smith

darkcity schreef:

Als jullie er nou even wat bij zetten,begrijpt een ander het ook nog

jassonn schreef:

Als jullie er nou even wat bij zetten,begrijpt een ander het ook nog

Dat lijkt me nogal overbodig eerlijk gezegd. Het verhaal van Darkcity is onleesbaar en onbegrijpelijk!Je kunt beter aan hem vragen om een verduidelijking!

jassonn

Ik kan het gewoon lezen hoor,misschien ligt het wel aan jou.

FX

M.a.w. dit begrijp jij niet, maar de berg woorden van darkcity die samen een zin zouden moeten voorstellen, begrijp je wel? Ik heb het idee dat het niet aan mij ligt...

jassonn

Je moet gewoon even een beetje nadenken en dan zie je het ineens

FX

Vind je het erg dat ik dat voor 1x laat zitten?

BoordAppel schreef:

Die gast met zn horrelhandje vond ik het leukste maar meer dan een 2 kan deze film niet van me krijgen. Slechtste in de reeks.

Dat was zeker het leukste...en heb je James Woods erin herkent?

FX schreef:

Ik snap het meteen, maar het is warrig geschreven. Dat is ongehoord, foei darkcity!

avatar van BoordAppel

BoordAppel

John Doe schreef:

Dat was zeker het leukste...en heb je James Woods erin herkent?

Als je het over die persoon met zn horrelhandje hebt: nee. Maar dat is niet zo raar want die wordt door Chris Elliott gespeeld . Ook te zien in There's Something About Mary.

avatar van V

V

Ik snap het ook wel, maar dat neemt niet weg dat darkcity een verschrikkelijke zin heeft geformuleerd. FX overdrijft misschien een beetje, maar een dergelijke zinsconstructie lees je niet voor je plezier...

BoordAppel schreef:

Ach wie speelde James dan, hij zit in de film dus ik dacht dat moet 'm dan maar zijn...

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Het zou wel een enorm knappe prestatie zijn geweest van de make-up mensen als het echt zo was . Woods speelt Father McFeely helemaal in het begin bij die Exorcist persiflage.

V schreef:

Druk dan vooral op het uitroeptekentje. Maar ik lees nu dat de optie daar niet voor bedoeld is, jammer dan voor je plezier.

BoordAppel schreef:

Gemist dat begin, dat maakt mijn herkennigsfout ook iets begrijpelijker.

avatar van MarkFish

MarkFish

BoordAppel schreef:

Ik vond die Chris Elliot totaal niet grappig met z'n hand. Ik zie de humor niet echt in van een walgelijk smerige hand waarmee die aan gezichten gaat zitten en alles wil doen met die hand. Verder best grappig.

avatar van MarkFish

MarkFish

In There .... Mary speelt die ook zo'n vieze gast. Dan zit ze hele gezicht onder de vlekken en puisten. (ook niet echt grappig) Meer smerig, ja dat is ook de bedoeling, maar dat vink dus niet grappig.

avatar van Classy_deppiedog

Classy_deppiedog

Vond hem het minst van de 3.
Het enige stukje waar ik echt niet meer bijkwam was die scene dat Shorty zijn wietplantje water geeft en dan word die later zowat opgerookt!
Heel leuk!

avatar van SOLDIERS89

SOLDIERS89

dit is een een mislukking deel 1 heb ik me kapot gelachen maar bij deze zat totaal geen humor in en de grappen stelde ook niks voor.

deel 1 vond ik een 5* heb deel 1 ook op dvd.

maar deze hoef ik echt nooit meer te zien 1,5*

avatar van mikey

mikey

Te domme film met zgn. 'Airplane'-humor. Homograppen, tieten, konten, voedselgevechten. Ook erg, deel 1. Deze serie is te genant voor woorden. Mijn moeder liep gillend de kamer uit. Welke debiel financiert deze rotzooi? sleeeeeeecht!!!!!!!! 0.5

avatar van stan

stan

de 1e blijft toch leuker

avatar van chucknorris

chucknorris

• 1905 stemmen

deze komt met stip binnen in m'n top 10 van slechtste films allertijden. Wat een platte, totaal muslukte humor zit er in deze film zeg.

Ik houd erg van flauwe films (peter sellers, naked gun), maar daar heeft dit helemaal niks mee te maken. Dit is duidelijk een film geschreven door mensen die zelf helemaal niet grappig zijn.

pijnlijk.

avatar van Bioscoopfilm

Bioscoopfilm

Vond deze wel minder dan deel 1, maar liet zich dan ook los op een totaal ander genre. Maar die papegaai was echt grappig. 3,5

avatar van sebas83

sebas83

vergeleken bij 1 een soort pearl harbor (lachwekkend op onbedoelde momenten)

avatar van tess

tess

Wat een achterlijke film, zeg! Echt dat 'gedwongen grappige'. Vrijwel alleen maar seksgrapjes en verder gewoon echt dikke onzin. Die kijk ik never weer!! Ik vond 1 al stom maar dit slaat werkelijk nergens meer op!!

avatar van Edie

Edie

Ik vond deze leuker als het eerste, ook mooier uitzien. 3.5 Sterren (schaam smyle)

Edie

avatar van Nieke

Nieke

No mercy, No shame, No sequel (SM1)

Eigenlijk zou SM2 moeten zeggen; look, we lied!

Again, onnodige sequel. Sla deze over en ga meteen naar 3.