Genre: Komedie / Horror
Geregisseerd door: Keenen Ivory Wayans
Met onder meer: Anna Faris, Shawn Wayans en Marlon Wayans
Releasedatum: 9 augustus 2001
Plot Scary Movie 2
"No More Mercy. No More Shame. No More Sequels - Honest! - We Lied."
Cindy Campbell en de andere overlevenden uit de eerste film zijn verder gegaan met hun leven en proberen de gruwelijke gebeurtenissen te vergeten. Dan worden ze plotseling uitgenodigd door professor Oldman, die onderzoek doet naar Hell House, een groot spookhuis met een geheimzinnig verleden. De jongeren denken in eerste instantie dat het gaat om een onderzoek naar slapeloosheid, maar als de nacht begint, ontdekken ze de angstaanjagende waarheid.
Cindy Campbell
Alex Monday
Prof. Oldman
Henson
guylopez93
minder dan het eerste deel
het begin is grappig met dat kotsen en het begin in het huis maar het einde is echt veel en veel minder
Jeroen123
Als je de dvd bekijkt, kijk dan eens naar de scene waarin Cindy in de auto zit en meezingt met de radio. Op het einde van die scene kijkt Cindy naar een wegenplannetje. Zoom daar es ff in, je zal zien dat de wegen in de vorm van een doodskop zijn
Er staat ook een tekst op, onder het plannetje, lees dat ook even.
Berniertje
Minder dan deel 1, maar nog steeds echt een Scary Movie sfeertje. Een verhaal dat nergens over gaat en erg weer over sexiestische dingen gaat.
film_kaza
Scary Movie reeks vond ik vroeger helemaal geweldig. Nu deel 2 te hebben herzien is het gelijk al wat minder, en deel één hoef ik niet meer te zien. Er zaten zeker leuke momenten tussen maar de seksistische, vieze, scheld, poep of plas grappen waren niet echt leuk. Wat direct een heel groot deel van de film weghaald.
Geef me dan toch deel 3 en 4 waar deze grappen zijn vervangen door de "hoofdrol krijgt per ongeluk pijn"grappen.
damianodebeste
Ik vond deze ook best leuk eigenlijk ik ben een grote fan van de Scary Movie films deze is wel minder dan de andere maar ik vnd eze ook aardig vooral het begin dat stukje met The Exorcist. Maar bij scary Movie is het ook Scary Movie 1 en 2 hebben een heel ander soort humor dan 3 en 4 1 en 2 hebben vooral van die sexistische humor en 3 en 4 meer humor dat ook altijd zit in de films van Leslie Nielsen.
Leuk is ook dat stuk met butler Hanson dat ze net heel honger hebben en dat die butler dan lekker zijn hand in het poepgat van die kalkoen steekt en de kalkoen helemaal uitmest en het vervolgens lekker op tafel zet.
kortom dat is ook een aardig deel vind ik ik hou het op een 3,5
maerk
Weer een enorm flauw deel in de Scary Movie reeks. Maar ik betrapte me erop toch af en toe te kunnen lachen om deze flauwe poep en pies humor.
3*tjes.
Uncle_Junior
3*tjes.
Idem. Te flauw voor woorden maar je lacht toch af en toe.
"Take it to the head, take it to the head! Ah, you smoke like a bitch!"

brielen
Vunzige grappen. Niet zo scherp en soepel als deel 1.
Na 90 seconden de eerste piesscéne, anderhalve minuut later is poepgrap nummer één gepasseerd, vlak daarna is de eerste zaadlozing een feit en binnen de zes minuten is er al flink gekotst.
TE is teveel.1.
Phoebe318
Hoe flauwer, hoe beter!
Niet beter dan deel 1, maar vind hem erg leuk!
*3.5
B-daddy
Vunzige grappen. Niet zo scherp en soepel als deel 1.
TE is teveel.1.
Ben het volledig met je eens maar vond het toch een leuke film. Maar zoals in vele films is het sequel minder. Mijn rangschikking: 1, 4, 2, 3. Maar goeie film. 3***
MoviefreakRob
Het 2de deel is heel wat minder.
Bijna geen leuke grappen en helemaal geen mooi verhaal.
1.0
skipy05
nog belachelijker dan de 1ste. Hij was ook een heel stuk minder. gelukkig doet Anna Faris het niet slecht.
B-daddy
Leuke film, leuke cast, leuke effecten maar 1 minpuntje is: Brenda is in de eerste doodgestoken (cinema) en in de 2de is ze terug. In de 3de gaat ze dood (tabitha+tv) en in de 4de is ze back. Dat geldt ook voor Ray en Shorty.
planet_of_death
Het absolute diepte punt in de reeks. Deel 1 en drie zijn erg grappig, maar deze is echt heel erg slecht.
0,5
bennerd
Opnieuw beestig goede onderbroekenlol in deze film, die zeker kan concurreren met het eerste deel. Het niveau is ver te zoeken, de buikkrampen maken echter alles goed.
deReob
Erg slecht.. paar leuke momenten maar voor de rest gewoon flauw op een stomme manier.. Grootste deel van de 2 sterren voor de lekkere Theo!
MovieFreak1995
grappige momenten maar eigelijk gewoon te slecht voor woorden, maar omdat ik er zo hard om moest lachen toch een magere 3,5
lars-pixar
niet egt zoveel humor vondt ik,
het eerste deel is veel beter.

Scary Movie 5

The Simpsons Movie
Animatie / Komedie, 2007

Family Guy Presents Stewie Griffin: The Untold Story
Animatie / Komedie, 2005
seksexorcismespookhuisparodiespoofhorror spoofsecret doorgross out comedy college studentschool projecthaunted mansionhorror parody