Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Andy Fickman
Met onder meer: Amanda Bynes, Channing Tatum en Vinnie Jones
Releasedatum: 6 juli 2006
Plot She's the Man
"If you wanna chase your dream, sometimes you gotta break the rules."
Tiener Viola krijgt te horen dat haar meiden-voetbalteam wordt opgeheven. Zwaar teleurgesteld krijgt ze het plan zich voor te doen als haar tweelingbroer, die toch de stad uit is, en ze neemt zijn kamer in op diens high school. Ze wordt echter verliefd op kamergenoot Duke en een ander meisje valt weer voor haar, wat allerlei misverstanden oplevert.
Viola Hastings
Monique Valentine
Paul Antonio
Kia
Andrea99
Beetje flauw en heel voorspelbaar, redelijk geacteerd. Maar een hele leuke FeelGoodMovie *4,0
Riiann
Deze film ga ik morgen kijken. Is het de moeite waard? Hij lijkt me erg leuk!
Riiann
Owh ik zie dat meneer Tatum er ook in speelt!! Dan MOET deze film wel goed zijn..
Riiann
Ooh wat was dit een lekkere film. Echt leuk gewoon! Amanda Bynes heeftg echt super geacteerd hierin! Ze trekt echt coole gezichten!
Een 5 geef ik daarom! Geweldig dit!
thomassi
ik heb deze film een maand terug gezien ongeveer, en ik snap echt niet dat deze film zo hoog krijgt. Dit is in mijn ogen 1 echt een beroerd slechte film. Het zogenaamde jongens accent van dat meisje alleen al, dit is zo super slecht dat is gewoon niet in woorden uit te drukken. Als dit grappig bedoelt is, dat accent, is het bij mij in ieder geval niet gelukt. Ik irriteerde me dood aan deze film, bah bah bah 1*
Diamantje06
Al met al hadden ze deze film leuker kunnen maken. Maar Channing Tatum maakt een hele hoop goed! Zucht..!!!
movielau
erg leuke film. Supercool geacteerd door amanda bynes! Dat gezicht van haar!!:P
Nogal cliche onderwerp, maar toch leuk uitgewerkt. maarre...wat doen al die vage flikflaks, radslagen en handstandoverslagen erin? vooral die keer dat chaning tatum een bal ingooit en daarbij een handstandoverslag doet, nogal belachelijk, verder niet echt minpunten.
3.5
otherfool
Een even vermakelijke als voorspelbare film rond de frisse Bynes, die haar gebrek aan komisch talent goed maakt met een fikse dosis charme. Leuke grappen en typetjes, waarbij Cross als alleskunnende rector (geweldige running gag dat) de show steelt. Inderdaad een aanrader.
3,5*.
_Kirsten_
Echt super film! ik heb hem net zitten kijken, lag telkens in een deuk! Amanda bynes is heel grappig en channing tatum natuurlijk heel lekker
5*!
VS60*
Hoe kan het dat iedereen deze film zo een hoge score geeft met als gevolg een veel te hoge gemiddelde score-stand? Van mij krijgt hij niet hoger dan een 2*
Zoveelste typische feel-good tiener film, met ook weer het "typische" einde waarin iedereen op elkaar verliefd wordt, vrienden is en ik kotsend boven de WC hang. Het acteerwerk zou regelrecht door Hilary Duff gedaan kunnen zijn zoals ze dat in de kinder-serie 'Lizzy McGuire' deed. In deze film met name door Amanda Bynes.
Echt een lachfilm is het niet. Zo waren er maar enkele scénes waarbij m'n mondhoeken iets optrokken... meer ook niet.
Al om al een film die makkelijk wegkijkt, maar verder niets speciaals te bieden heeft. Verveel je je? Dan zou je kunnen overwegen deze film op te zetten, maar zelfs dan zou ik iedereen aanraden een andere film te kiezen.
Doom
She's the Man is zo'n film die ik altijd moeilijk kan beoordelen. Dit komt voornamelijk doordat het een onorigineel product is. We hebben het allemaal al eens eerder gezien. Maakt dit She's the Man nu meteen slecht? Ik denk het niet. Het blijft namelijk een heerlijke romantische komedie met goede muziek en erg leuke momenten. Het is gewoon een heerlijke feelgood movie. De tijd vliegt voorbij ...
Silvio Dante
Eén van de allerslechtste onnozele romantische komedies voor hopeloze tienermeisjes die ik ooit heb gezien.
Geen logica, geen humor, geen punten.
Jaleesa
Ik vond deze film wel heel erg leuk wel een beetje voorspelbaar maar er zat ook wel droge humor in en ik vind Channing Tatum zo leuk
resona
leuke komedie, leuker dan ik van tevoren gedacht had!!! genoeg gelachen
mu$ic
Leuke film, Viola trok grappige gezichten, erg leuke film moest vooral lachen om dat meisje met die beugel
3,5
dulcinea
Tienerkomedies zijn altijd voorspelbaar, ik verwachtte hier niks van en was heel aangenaam verrast. Ok hij was voorspelbaar maar ik heb met bepaalde scènes echt goed kunnen lachen, voor mij dus toch een komedie die boven de middelmaat zit en je met een goed gevoel achterlaat
@ VS60 Amanda Bynes is hier gewoon goed en grappig, Hilary Duff is altijd irritant dus die vergelijking vind ik helemaal niet opgaan
Voor mij 3,5*
bih
ik moet eerlijk zijn, dit is een typische amerikaanse tieners comedy film, maar slecht is hij niet, integendeel deze film is hilarisch! als je van een goede portie van lachen en janken tegelijk houdt, dan is deze film helemaal de goede voor jou! hij is het huren zeker waard! ik heb deze film op een meidenavond gezien en we kwamen niet bij!!! echt een aanrader!!!!!! een 4!
Jolienepien
Echt heel erg grappig! wordt ik echt vrolijk van, lekker romantisch en lekker lachen. She's the man = the perfecte feel-goodmovie voor mij!

'Outlander'-spin off 'Blood of my Blood' doet het ontzettend goed op HBO Max

The Ultimate Gift
Drama, 2006

Joulutarina
Familie / Drama, 2007
kamergenoottwin sisterfake identitysportkostschooltwin brothergay interestverkeerde identiteitvoetbaltienerteen comedytomboyfake identitydisguised voice the big gamewoman disguised as man homo