• 9.379.408 stemmen

Geregisseerd door: Andy Fickman

Met onder meer: Amanda Bynes, Channing Tatum en Vinnie Jones

Releasedatum: 6 juli 2006

Plot She's the Man

"If you wanna chase your dream, sometimes you gotta break the rules."

Tiener Viola krijgt te horen dat haar meiden-voetbalteam wordt opgeheven. Zwaar teleurgesteld krijgt ze het plan zich voor te doen als haar tweelingbroer, die toch de stad uit is, en ze neemt zijn kamer in op diens high school. Ze wordt echter verliefd op kamergenoot Duke en een ander meisje valt weer voor haar, wat allerlei misverstanden oplevert.

Viola Hastings

Justin Drayton

Monique Valentine

avatar van indexs

indexs

Dit kan je niet menen.. zijn al deze reacties door een lokaal promotie burootje geplaatst.

ongeloofwaardig, voorspelbaar, niet grappig.... zucht.. ik doe niet eens verdere moeite...

avatar van ((love))

((love))

het is wel een beetje voorspelbaar maar wel een leuk film

en die kamer genoot is zooon lekker ding maar ik vodn het irritant op het laats want toen kwam ze niet hele tijd enso en zei ze niet tegen die jongen ik ben een meisje maar toen ze haar pruik af deed was cool maar ze zeiden dat ze nog een jongen was maar toen deed ze haar shirt omhoog dat was grappig en je kunt amanda bynes ook op nickelodeon zien programma de amanda show op zaterdag en zondag ongeveer 7 uuurr en meneer tatum heeft gespeeld in step up zoooon lekker ding

avatar van bih

bih

indexs schreef:

we zijn allemaal anders...niet iedreen heeft de zelfde smaak...maar gelukkig hebben nog sommige gevoel voor humor

avatar van indexs

indexs

bih schreef:

Okay,, ik heb hem af gekeken.. dat zegt iets.. En misschien (lees waarschijnlijk) kijk ik te veel door een vowassen bril.. Maar deze mate van ongeloofwaardig flauwe humor,, vergeleken hiermee is 'Saved by the bell' een diep ontroerend, goed geacteerde, oscar waardige, super komische en geniale high school serie... De filmis gewoon bagger....klaar..

ik blijf de discrepantie tussen mijn mening, en de bovenstaanden,, erg opvallend vinden... Met respect voor ieders voorkeur... en soms toch echt slechte smaak..

avatar van zephyr

zephyr

indexs schreef:

Ik denk dat jij echt geen flauw benul hebt van wat humor precies is, laat staan dat je over andermans gevoel voor humor kunt oordelen. Jij hebt gewoon geen gevoel voor humor als je hier niet om kan lachen.

otherfool schreef:

...de frisse Bynes, die haar gebrek aan komisch talent goed maakt met een fikse dosis charme.

Ik vind dat ze wel degelijk komisch talent heeft, anders had ik nooit om haar kunnen lachen. Erg knappe prestatie, ze draagt de film zo'n beetje en doet dat met verve. Zelfs de voorspelbare driehoeksverhouding was grappig en onbevangen gespeeld zodat ik ook daar nog om kon lachen. 4*

avatar van Ramsteen

Ramsteen

bih schreef:

Ik vond zijn reactie meer humor hebben dan de film

avatar van theresia

theresia

vond het een hele leuke film.. voor de jongen.. jammmmmieeeeee... verhaal vond ik goed in elkaar gezet.. vond haar heel acteren..

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

O mijn god, ik schaam me dood. Ik heb echt plezier gehad om deze film....

avatar van NO;

NO;

echt een gezellige film!

avatar van randysign

randysign

Leuke film om een keer te kijken .

avatar van JOHNNY DEPP(L)

JOHNNY DEPP(L)

ik vond het een leuke film!

heb hem laatst gezien.

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Film was leuk, verhaal was ingewikkeld leuk.

Ik vond dat Amanda Bynes overdreven acteerde, zoals ze dat niet anders kan.

De rest van de crew deed het wel voldoende.

Ik geef deze film een *3,0*

avatar van Clueless Dork

Clueless Dork

Erg goede high school komedie. Cast, soundtrack, regie en de rest van de aankleding was vrijwel perfect. Jammer dat de film iets te lang duurde. Humor zakt een beetje in halverwege en natuurlijk krijgen we de nodige cliches op het einde waar ze toch wel iets beters mee mogen doen. Leuke bijrol voor Emily Perkins (Unice Bait) en Vinny Jones in de rol van Hardman zoals iedereen van hem verwacht.

Grappig dat Amanda stukken beter te pruimen is als een dude dan als een chick.

4,0

avatar van mu$ic

mu$ic

Leuke film! Amanda Bynes is cuwl

En ik vind die meid met die beugel zo hilarisch! ,

But I made Breakfast Darlin!

avatar van soom

soom

mu$ic schreef:

Amanda Bynes is cuwl

Cuwl. Ja, ik vind mensen ook erg cuwl. En nu graag een vertaling van het woord 'cuwl..?'

avatar van BlueSword

BlueSword

lijkt op cool he?

avatar van Zeeleeuw

Zeeleeuw

Ik heb echt voortdurend moeten lachen om deze film.

Vind hem gewoon lekker luchtig en is juist leuk omdat ie zo voorspelbaar is. Kijkt lekker weg.

Heb hem dan ook al meerdere malen gezien...

Vind het juist erg sterk neergezet van Amanda Bynes.

Inderdaad, Unice was hylarisch!

Vond ik trouwens ook van 't hoofd van de school, met al die kleine details. Een jurk aantrekken, een kalend hoofd krijgen, en dan zijn gewouwel over mannelijk & vrouwelijk.

avatar van valerio2003

valerio2003

hahaha was echt een leuke film

leek een beetje op just one of the guys

avatar van ikkelaura

ikkelaura

dit vind ik zelf echt de leukste film hij is gewoon zo grappig hahah als ik er aan terug denk kan ik er weer op lachen en wat een lieverd is die channing toch hea

avatar van ...Kroelie...

...Kroelie...

Hij is echt zooo grappig!!! Ik heb hem met een vriendin in de bioscoop gezien en later nog vaker teruggekeken, omdat ik er geen genoeg van kreeg. 4*

avatar van sari94

sari94

ik vond hem echt heel grappig! Ik heb hem al 3 keer gezien en ik kan er nog om laggen! 4*

avatar van mikey

mikey

Voor een niet jaren 80 tiener comedy is dit best een leuke. Het verhaal is overbekend en zorgt voor veel onderbroekenlol dat trouwens erg keurig en netjes in beeld is gebracht. De hoofdrolspeelster is een soort van kruising tussen Jim Carrey en Kirsten Dunst.3

avatar van bimbel

bimbel

Een beetje flauwe humor soms.

Toch een redelijke film.

3,5 *

avatar van Smantt_x

Smantt_x

Dit is een hele leuke film! ik heb het 3x gezien en ik elke keer als ik nog kijk zit ik met een big smile te kijken, want het is echt gewoon een lachfilm en Romantisch met Channing Tatum.

avatar van Puye

Puye

Heerlijke chickflik, alles zit er in, leuke mannen, humor, romantiek, actie. Heb genoten met mijn vriendinnen.

Echt een meiden film.

avatar van Paul MT

Paul MT

Film net gezien. Ik stoorde me nogal aan het verdreven acteren van die Amanda, was nergens voor nodig en deed alleen maar afbreuk aan haar rol.

Leuke avondvullig, hilarisch? Nee, verre van.

avatar van Haen

Haen

bih schreef:

voor goede humor moet je geen romantische komedie kijken

avatar van ane19

ane19

'leuke film 5*

avatar van nightbreed

nightbreed

Nu al op TV?

Hmm, dan zal deze film financieel wel een fikse tegenvaller zijn geweest.

avatar van ILDIB

ILDIB

En volgens mij niet voor het eerst zelfs...