• 9.377.445 stemmen

Geregisseerd door: Andy Fickman

Met onder meer: Amanda Bynes, Channing Tatum en Vinnie Jones

Releasedatum: 6 juli 2006

Plot She's the Man

"If you wanna chase your dream, sometimes you gotta break the rules."

Tiener Viola krijgt te horen dat haar meiden-voetbalteam wordt opgeheven. Zwaar teleurgesteld krijgt ze het plan zich voor te doen als haar tweelingbroer, die toch de stad uit is, en ze neemt zijn kamer in op diens high school. Ze wordt echter verliefd op kamergenoot Duke en een ander meisje valt weer voor haar, wat allerlei misverstanden oplevert.

Viola Hastings

Justin Drayton

Monique Valentine

avatar van SOLLANGE

SOLLANGE

het is een leuke film ik heb hem al gezien en als je het ziet weet ik zeker dat jullie het een leuke film zullen vinden er zit ook grappige stukken in

avatar van edejong

edejong

ik heb zoooooo gelachen bij deze film aanrader voor een lekker avondje film zeker goed in z'n genre 4.0*

avatar van wimspeedy56

wimspeedy56

tsja, daar

zaten we dan als vijftigers in een zeer ongeloofwaardige puberfilm,die als sneak in Zevenaar op ons bordje kwam. Hebben tieners dan per definitie geen goede smaak ? Of kunnen lieden zoals wij geen film voor jongeren meer objectief beoordelen ?

In ieder geval voor ons niet meer dan 1,5 sterren

avatar van stan

stan

Het is inderdaad een puberfilm, maar mijn ouders vonden de film ook leuk dus misschien snapten jullie de grappen niet goed genoeg..

Maar ja ieder z'n mening

avatar van MrNiceGuy90

MrNiceGuy90

Tja wat zulen we hier eens van zeggen, de gegeven sterren vind ik wat aan de hoge kant, heb hem zelf vandaag gezien en vindt hem nogal....nep overkomen.

Zat soms wel op het punt om hem uit te zetten.

Verder wel leuke humor, wel voorspelbaar maar welke film is dat niet tegenwoordig

avatar van ERHA

ERHA

Een film.... 13 in een dozijn. Weinig lachwekkende situaties en vooral voorspelbaar.

avatar van Esteban

Esteban

Puberfilm … in de positieve zin. In de hoofdlijnen voorspelbaar, over-the-top en totaal ongeloofwaardig. Maar ik behoor niet tot het doelpubliek, want dit is –ook al stelt het weinig voor- ideaal materiaal voor jonge tieners. Vlot geschreven, geacteerd en gemonteerd. Bovendien heeft –vooral- Amanda Bynes wel wat in haar mars. Enfin, sympathiek en qua humor ver verwijderd van de American Pie’s.

avatar van nummervlinder

nummervlinder

Misschien niet geweldig, maar ik wil hem best wel zien. Amanda Bynes speelt hier in mee en de acteerprestaties die ze in What a Girl Wants heeft neergezet vond ik werkelijk formidabel (misschien komt dit ook wel door Colin Firth, maar ja) dus...

avatar van Fetcha

Fetcha

Ik vind het precies net zo'n film als "a cinderella story". Voorspelbaar maar zwijmelend einde en leuke spelers in het verhaal, channing tatum is zeker een pluspunt. En Amanda Bynes speelt erg leuk/grappig! Dit vind ik zo'n film die je over half jaar nog keer kunt kijken en gewoon zonder na te denken lekker kunt wegzwijmelen.

avatar van Alaniya

Alaniya

Geweldige film dit!! Hahha ik heb me kapot gelachen !!

Zeker een aanradertje

avatar van grid8400

grid8400

Amerikaans puberfilmpje, maar toch leuk hoofdrolspeelster is apart geval hahaha. Zitten best wel grappige stukjes in. Alles is erg voorspelbaar, maar blijft leuk. 3*

avatar van moviefreak1

moviefreak1

voor een film met amanda bynes erg goed , vond ze hiervoor erg overdreven , maar nu deze keer vond ik het een leuke film .

acteren ging haar ook beter af .

avatar van patrick17

patrick17

Leuke film,Amanda Bynes speelt een prima rol!!Het verhaal zelf is niet zo,de film is beste voorspelbaar maar toch is het wel een leuke film.

3 *

avatar van Gera

Gera

Echt een leuke film!... ik heb hem net gezien... en ik heb me dood gelachen.. amandy byrnes is erg goed en grappig! ok het is een standaard tiener movie, maar wel een hele leuke

avatar van smeagol

smeagol

Je hoeft niet perse een voetbal liefhebber te zijn om dit een leuke film te vinden.

avatar van linda1968

linda1968

hele leuke film vond ik en ja het is iets voor de jongeren maar vind ik ook leuk hoor

avatar van beunhaas

beunhaas

Pfff iets té amerikaanse en ongeloofwaardig. Ik hoor zelf tot de categorie 'jongeren' maar hij kon mij niet boeien. Ik heb hem speciaal gekeken doordat hij hier zo hoog beoordeeld was.

1 * Anders gaan nog meer mensen zoals mij de fout in.

avatar van Dubbel Frisss

Dubbel Frisss

Ik vond de film nog leuker als ik verwacht had

Ik en me vriendinnen lagen veel in een deuk in ieder geval!

En er zit ook nog eens een mooie jongen in: Channing Tatum

avatar van The_Game

The_Game

smeagol schreef:

Wat mij betreft 4 *

sorry maar voetbal liefhebber?? Dit gaat echt niet om de voetbal, maar om het gezwijmel. De film leek me al niet veel aan, maar we hebben hem met een grote groep gekeken op een zaterdag avond puur om Vinni Jones. Voor zo'n dag is dat best wel te doen, alleen moet je niet op het hoge "Disney" gehalte letten.

Al met al niet mijn soort film, maar net te doen.

avatar van Ice_Princess

Ice_Princess

Ik heb hem gisteren gezien, en vond hem best grappig.. tuurlijk weet je al hoe het afloopt, maar who cares? De helft van de films die gemaakt worden zijn voorspelbaar.. dan blijft er weinig over he

avatar van De Knip

De Knip

Erg ongeloofwaardig allemaal, maar toch ook wel redelijk vermaak:

***

avatar van iilSe

iilSe

Superfilm!

avatar van wilmau

wilmau

hij is wel vermakelijk maar ik vind het meer een vrouwen film.

Dat ze het allemaal niet door hebben is wel heel vreemd hoor.

avatar van Ridwannekuh

Ridwannekuh

van zulke films houd ik!!

avatar van X__Liesjj

X__Liesjj

Hele leuke en grappige film en die Channing Tatum mag er zeker wel wezen 5 Sterren

avatar van Marcellos

Marcellos

Mooie Lachfilm

Mooiste stuk vond ik nog wel dat ie in ong. 5 minuten 2 Bloedmooi meiden hem/haar vanalles goeds over hem/haar zeiden terwijl duke enzo er bij zaten en dat ie het uitmaakte met monique ( haat haar )

Mja een aanrader

4,0

avatar van dabbert

dabbert

Ik wist niet echt wat ik van deze film moest verwachten.

Maar de film was leuker dan ik als eerst dacht.

3,5

avatar van NannieJ

NannieJ

echt een superleuke film

zoiets kijk je echt op een meidenavond!!!

Die jongen is erg leuk!! ben ook erg benieuwd naar zijn nieuwe film Step Up!! kan niet w8e

avatar van Marcellos

Marcellos

smeagol schreef:

Wat mij betreft 4 *

Al met al niet mijn soort film, maar net te doen.

Euhhmm...

eigenlijk gaat de film zeker wel over voetbal :S

Ze verkleed zich voor in de voetbalcompititie zich eigen te bewijzen om met de jongens mee te voetballen dus dat is de reden hoe alles kwam en dat heeft alles met voetbal te maken dus... kijk de film maar eens meer dan 1 x

Zeg a.u.b. niks over anderen als je zelf niet weet wat je zegt..

word ik gwoon niet goed van -,-

avatar van wolter

wolter

Leuke film, soms erg voorspelbaar maar wel de moeite waard.

4.0 Sterren