Genre: Drama / Sport
Speelduur: 102 minuten / 116 minuten (director's cut)
Geregisseerd door: Sylvester Stallone
Met onder meer: Sylvester Stallone, Burt Young en Antonio Tarver
Gesproken taal: Engels, Spaans en Georgisch
Releasedatum: 18 januari 2007
Bekijk via Videoland
Plot Rocky Balboa
"It ain't over 'til it's over."
Rocky Balboa, één van de grootste bokskampioenen in de geschiedenis, heeft al jaren niet meer gebokst, The Italian Stallion, die bekend stond om zijn stalen kaak en zijn wilskracht om te winnen. Zijn vrouw Adrian is inmiddels overleden en zijn zoon en hij zijn inmiddels uit elkaar gegroeid. Rocky woont weer in de straten van Philadelphia waarin hij een restaurant runt. Wanneer ESPN een virtuele match toont tussen hem en de huidige wereldkampioen, Mason Dixon, en belachelijk wordt gemaakt op tv, begint Rocky na te denken. Uiteindelijk wordt hij door de manager van Dixon overgehaald om nog één keer de ring in te gaan...
- Trailer (YouTube)
- Kijk op Videoland
Robert 'Rocky' Balboa
Paulie Pennino
Mason 'The Line' Dixon
Marie
Robert 'Rocky' Balboa Jr.
Tony 'Duke' Evers
L.C.
Steps
Lou DiBella
Mike Tyson
remie leeuwke
kan niet wachten tot die in de bios is

Moet deze film gewoon zien, ik denk dat dit een van de beste van de serie wordt
GO ROCKY

nee dat weet ik zeker van niet. deel 1 en 2 blijven de mooiste het zal vast wel een leuek film worden
lowhusky
Rocky ziet er echt heel oud uit in de trailer.. pff.
Hij ziet er jong uit voor iemand van 60 hoor
Stallion75
Daar komt bij dat er heel weinig mensen zijn die op hun 60ste zo'n lichaam hebben.
Ik denk dat Sly de wereld laat schrikken wanneer ze de film zien, er zijn heel veel mensen die Sly al hebben afgeschreven......die nemen hun woorden nog wel terug.
Stallion75
De critici hebben Stallone al afgeschreven vanaf Rocky V, en in Amerika is hij nooit meer de superstar geweest als daarvoor.
In Europa is Stallone nog steed inmens populair en overal waar hij komt wemelt het van de fans.
Ik denk dat met deze film de critici toch wel wat woorden teruggaan nemen.
Waarom? Denk je dat het een goede film wordt? heeft Stallone ooit iets goeds geregisseerd?
HAHAHAHAHA!
Gek he dat de critici Stallone va Rocky V hebben afgeschreven?! Ben daar destijds ook naar toegeweest en die film was echt zo bagger dat ik me had voorgenomen nooit meer naar een film met Stallone te gaan.
Stallones enige goede film is nog Cliffhanger geweest, maar die is ook al weer zo'n 15 jaar oud.
Als regisseur heeft hij toch voornamenlijk films in videoclipstijl afgeleverd (Rocky 3 en 4, Cobra, nu niet bepaald filmische hoogstandjes).
Deze serie is zo uitgekouwd. Ik kon het gewoon niet geloven dat er nog een deel nu kwam, maar het is nog waar ook. Wie trapt daar nou nog in?
Leno
Ik vind deze film niet meer uitgekouwd dan de vele remakes of andere vervolgen etc. uit Hollywood afkomstig. Alles draait daar om geld maken, ze zien hier blijkbaar geld in. Ik snap niet daar zoveel mensen hierover vallen, dan moet je dat bij bijna alles uit Hollywood doen.
lowhusky
Stallones enige goede film is nog Cliffhanger geweest
Hoe zit het met Rocky I & II, Copland, First Blood...??
HAHAHAHA!
Thunderball leuk dat je reageerd maar je moet wel je huiswerk beter doen.
Cobra heeft hij niet geregiseerd dat was "George P. Cosmatos".
Om te zeggen dat Cliffhanger zijn enige goede film is geweest vind ik wel erg kortzichtig, maar goed als dat jouw mening is.....
Film zoals Rocky, First Blood , Copland etc.. zijn nou niet echt slechte films.
Komt ook nog bij dat de Rocky en Rambo films erg veel geld hebben opgebracht, dus zo gek is hiet niet dat ze uiteindelijk toch nog een deel willen maken.
Komtbij dat de Rocky merchandise het ook altijd goed doet bij de Rockyverzamelaars, daarom komt er eind dit jaar ook een Rockyfigure lijn, http://rockyfigs.com/
Wat Leno zegt ben ik het ook mee eens,er zijn zoveel Hollywood films uitgemolken en het wordt nog steeds gedaan, dus waarom ze hier nou speciaal over vallen vind ik ook raar.
Het is altijd wel grappig om te zien , de mensen die nu Sly en de nieuwe Rocky film af lopen te kraken die zitten straks netjes vooraan in de bios om de film toch te zien.[/quote]
En Wouter het antwoord is JA, ik denk dat dit een goede film wordt.
lowhusky
HAHAHA! Goede laatste opmerking Stallion, ik ben geen afkraker maar ik ga de film in de bios zien.
jazzy
ik snap er geen bal van hij mocht vanaf rocky 5 niet meer boxen vanwege een hersenbeschadeging dus hij zou geen boxlicentie meer krijgen.
En als hij zou gaan boxen dan zou hij verlamd raken of dood gaan heb ik begrepen uit rocky 5 of mis ik iets.
lowhusky
Klopt, in deel II had hij iets met z'n oog en in deel V iets met de hersenen...
Stallion
Je moet ook even nadenken. In Rocky 6 wil hij dus weer lokaal gaan vechten. Daar heb je volgens mij geen licentie. Setting is een achterbuurt, geen villa zoals in Rocky 3 en 4.
Enige minpunt van de film lijkt me dat hij in de film 55 is. Hij had er beter 45 van kunnen maken, want 55 is iets onrealistisch.
remie leeuwke
juist wel realistisch iedereen wordt oud ik vind het zo wel mooi alleen ik weet zeker dat het geen topper wordt
alleen als je leest waar het over gaat lijkt het wel op deel 1
kArIzMa_TuRk
Rocky ziet er echt heel oud uit in de trailer.. pff.
Hij ziet er jong uit voor iemand van 60 hoor
kArIzMa_TuRk
jeffreyh
ik kan niet wachten tot deze uitkomt!!heb alle 5 de rocky films al heel vaak gezien en ze blijven geweldig!ik ben zeer benieuwd hoe de film zal worden, ik denk toch dat het een goede wordt!
Joone
ik kan niet wachten tot deze uitkomt!!heb alle 5 de rocky films al heel vaak gezien en ze blijven geweldig!ik ben zeer benieuwd hoe de film zal worden, ik denk toch dat het een goede word!
haha ik heb hem al
master film....
thunderball
eerst goed lezen wat ik schreef:
NA Rocky 5 is alleen Cliffhanger nog ok geweest!!
Verder zit echt, behalve een handje vol fans, niemand te wachten op nog een nieuwe Rocky of Rambofilm van een uitgerangeerde acteur, wiens films de laatste jaren strait to video verschijnen.
Die films waren 20,30 jaar geleden leuk, maar daar kun je echt niet meer tegenwoordig mee aankomen.
thunderball
nou ik bedoelde het wel.
er staat duidelijk: enige goede film is NOG geweest...
NOG in de betekenis van: daarna
Stallion75
Okay Thunderball je hebt gelijk , ik heb het verkeerd gelezen, sorry for that.
Maar... om te zeggen dat er alleen een handje vol fans op de film zitten te wachten is echt niet waar.
Sinds de officiele trailer online is , is er een ware BUZZ rondgegaan op internet. De trailer stond dagen lang op nummer 1 , meest bekeken trailer en verschillende critici die normaal Sly lopen te bashen voor zijn acteerprestaties en films zeggen nu opeens dat de film wel potentie heeft.
Ook al ben je geen groot Sly fan de Rocky serie doet veel mensen wel wat en is in mijn ogen meer dan gewoon een film, het geeft mensen inspiratie en het verhaal van de Underdog blijft gewoon werken.
Daarom ben ik ook van mening dat de mensen die nu zo sceptische zijn en nu bij voorbaat de film geen kans geven toch in de bios zitten om de film te zien alleen al om de nieuwsgierigheid of Sly nog 1 keer het karakter goed neer kan zetten.
Als je de trailer goed bekijkt dan zie dat het niet een film is als Rocky V, en dat hij terug gaat naar de basis , the roots waar het allemaal begon en dit samen met een ander verloop van het verhaal, nieuwe karakters, en daardoor een nieuwe kijk op de serie , lijkt mij dat de film wel eens hoge ogen kan gooien in de Boxoffice.
Charles Manson
yeah right, hahaha
SAMMEY
'T leek mij veel leukere film als zijn zoon ging boxen en niet sly zelf. Hij heeft niet meer het lichaam er voor
En wel een beetje laat om na al die jaren pas weer een vervolg de maken .. maar al om al ik zou hem wel willen zien
weslinho
Ben zeer benieuwd naar het resultaat. Hopen dat het weer een succes wordt. Ik heb me best vermaakt met eerdere delen.

Rocky V

Any Day Now
Drama, 2012

First Blood
Actie / Thriller, 1982
philadelphia, pennsylvaniatransporterstrijdliefde voor iemands levenpublicityboksergravetombstone tv stationboxing matchcomebackopleidingrestaurant ownerworld championchallengervirtual fight defeatvictorykankerover-the-hill fighter boksen