• 9.376.964 stemmen

Rocky Balboa (2006)

Drama / Sport | 102 minuten / 116 minuten (director's cut)

Genre: Drama / Sport

Speelduur: 102 minuten / 116 minuten (director's cut)

Geregisseerd door: Sylvester Stallone

Met onder meer: Sylvester Stallone, Burt Young en Antonio Tarver

Gesproken taal: Engels, Spaans en Georgisch

Releasedatum: 18 januari 2007

Plot Rocky Balboa

"It ain't over 'til it's over."

Rocky Balboa, één van de grootste bokskampioenen in de geschiedenis, heeft al jaren niet meer gebokst, The Italian Stallion, die bekend stond om zijn stalen kaak en zijn wilskracht om te winnen. Zijn vrouw Adrian is inmiddels overleden en zijn zoon en hij zijn inmiddels uit elkaar gegroeid. Rocky woont weer in de straten van Philadelphia waarin hij een restaurant runt. Wanneer ESPN een virtuele match toont tussen hem en de huidige wereldkampioen, Mason Dixon, en belachelijk wordt gemaakt op tv, begint Rocky na te denken. Uiteindelijk wordt hij door de manager van Dixon overgehaald om nog één keer de ring in te gaan...

Robert 'Rocky' Balboa

Paulie Pennino

Mason 'The Line' Dixon

Robert 'Rocky' Balboa Jr.

Tony 'Duke' Evers

Lou DiBella

Mike Tyson

avatar van by_the_way

by_the_way

jawel hoor kijk maar naar de titel

avatar van basketballerke

basketballerke

Bij de trailer dacht ik van, Kan wel wat worden. Maar hij is inmiddels al zo oud

avatar van mysterio

mysterio

rocky is en blijft my champion

dus lijkt me wel mooi om um te zien.

Dit is precies de reden waarom Stallone nooit een Rocky VI wilde maken:

iedereen heeft een mening van hoe de film eruit moet zien. De een zegt dat zijn zoon moet gaan vechten, de ander ziet Adrian het liefst levend teug en weer anderen zouden willen zien dat Rocky in dit deel overlijdt in de ring....

Het zegt wel genoeg over de film.... iedereen voelt zich ermee verbonden...

Ik wel in ieder geval

Salto schreef:

en weer anderen zouden willen zien dat Rocky in dit deel overlijdt in de ring..

Dat zou misschien wel een mooi eind van de reeks kunnen zijn

Salto

waar kan ik de trailer zien?

avatar van mvdw89

mvdw89

Salto schreef:

waar kan ik de trailer zien?

Neem eens een kijkje op IMDB

lowhusky

Geen goed idee, maar ik wil hem wel zien

avatar van kijkert

kijkert

Geen *goed* idee, ik hoef hem niet te zien, maar verder zal het mij worst wezen al maken ze nog 30 Rocky's.

Salto

Heb de trailer gezien en als grote Rocky-fan was ik zelf ook een beetje pessimistisch vooraf moet ik eerlijk zeggen.

Toen ik de trailer bekeek was ik meteen weer verkocht en ik kreeg weer dat gevoel.... kippevel!!!

He's the greatest fighter that never existed.....

Salto

En ik ga de film NIET van tevoren downloaden!!!!

Ook al krijg ik er geld voor.....

Ik wil hem zien in de bioscoop... met met vrienden die hetzelfde voelen voor de Rockyfilms als ik.

Nu is mijn rocky dvd box trouwens ook niet meer compleet... damn

Hey Salto , eindelijk iemand die er net zo over denkt als mij, ik kan de film ook wel voor dat hij hier uit is downloaden maar dat doe ik dus ook niet.

Ik wil deze voor de 1ste keer op het witte doek zien, dit zal mij 3e Rocky film worden die ik op het witte doek zie, en dat is toch voor mij altijd iets speciaals.

Tja..als deze Rocky uitkomt zal er weer wel een box uitkomen.....ach daar ben je verzamelaar voor toch?

Stallion75 schreef:

Heej jongens, ik denk er ook net zo over als jullie. Ik moet hem in de bios zien gewoon. En stallion75, je derde rocky op het witte doek al?

Hoi Lowusky,

Ja dit wordt mijn derde deel die ik in de bios zie, Ik heb Rocky IV en Rocky V in de bios gezien, de delen 1,2 en 3 heb ik op vhs grijs gedraaid.

Ik ben al dus geruime tijd Stallone fan, en dat zal ook altijd zo blijven.

Een Rocky film op het witte doek kijken is voor mij dus nog steeds wat speciaals en zeker omdat dit echt de laatste is in de serie.

Ik vind het alleen jammer dat wij zo lang op de film moeten wachten in vergelijking met America, ik bedoel 4 maanden is wel erg lang maar nogmaals ik ga hem ook niet downloaden voor die tijd.

avatar van fritsy

fritsy

film info klinkt wel cliché.

avatar van soboer

soboer

De film heeft echt een leuk uitgangspunt; iedereen zou weleens willen weten wie de beste sporter aller tijden is in een sport. Stel je voor dat een computer kon simuleren wie beter zou zijn Sampras of Federer, Tyson of Mohammed Ali.

Wat ik dan jammer vind aan de film Rocky Balboa is dat Rocky als winnaar wordt genoemd. Ik had liever dat hij de verliezer was van de computer simulatie. Dan had je weer een heerlijke underdog story. Rocky gaat de ring in om te laten zien dat hij de beste bokser is aller tijden.

avatar van jazzy

jazzy

ze moesten gewoon iron mike tyson casten voor die rol en geen antonio tarver.

dat zou een goeie gevecht zijn , balboa tegen tyson

avatar van jovi

jovi

kan niet wachten om deze te zien!

er klopt geen flikker meer van want in rocky 5 bokste die niet mee want hij had zwaar hersenletsel

Let op dit wordt denk ik echt zo'n film waar stallone nog gauw wat geld mee gaat verdienen en er niet veel in terugstopt

Stallion75

Ik bekeek zojuist de releasedates voor Rocky balboa en voor Nederland zou het eerst begin maart zijn dat wij Rocky Balboa terug in de ring zouden kunnen zien.

Maar tot mijn verbazing is het nu 25 Januari geworden!!! Ik hoop dat dit zo blijft want bij IMDB weet je dat maar nooit.

Tot nu toe dus goed nieuws voor iedereen en speciaal de Rocky/Sly fans onder ons!

Hier de officiele trailer in HD en 5.1

avatar van D-ark

D-ark

Nee, ik hou echt neit van de rocky films

avatar van basketballerke

basketballerke

Absoluut geen goed idee. Een vent van 80 jaar die nog een keer gaat boxen, nee.

avatar van Remi

Remi

Absoluut geen goed idee... Rocky zelf was opzich wel een goede film, maar na deel II en III kwam het mij al de oren uit. Al die vervolgen, daar heb ik sowieso niks mee..

Stallion75 schreef:

Wat zeg je me nou.... dat is GEWELDIG nieuws....

relaxxxxxed!!!

Salto

Die trailer blijft goed en het kippevel is niet aan te slepen!!!

maar ik ga er niet meer teveel aandacht aan besteden.... straks wordt het hetzelfde verhaal als Borat....

Dat je zoveel stukjes gezien hebt van de film.... Dat je em eigenlijk al gezien hebt......

Wacht lekker tot ie is gereleased.... veel kijkplezier!!!

avatar van rvoormanns

rvoormanns

Ik heb even op de website van Pathe gekeken en inderdaad hij komt 25 januari uit.

Geweldig nieuws!!!!!!

Stallion75

Ja ik zag net ook dat PATHE de releasedatum ook had aangepast aan die van imdb.com.

Het lijkt er dus erg sterk op dat wij hem toch in Januari gaan zien!!! Dat is toch een stuk beter dan April;)

Ja heb de trailer nu ook al super vaak gezien en elke keer weer kippevel zeker die HD trailer, beeld en geluid is gewoon TOP!

Ja ik hoop dat we niet nog een trailer krijgen , en wat Salto zegt: Ik wil hem gewoon nu zien op het witte doek.

avatar van mr,x

mr,x

lijkt me best en leuke film.

alleen is dit de laatste stallone film die er komt.

en dan stopt hij ermee.

regiseren doet hij dan nog wel.maar op het witte doek komt hij niet meer.helaas.al zeg ik het zelf.

hopen dat dit een goeie afsluiter wordt.