• 9.376.657 stemmen

Rocky Balboa (2006)

Drama / Sport | 102 minuten / 116 minuten (director's cut)

Genre: Drama / Sport

Speelduur: 102 minuten / 116 minuten (director's cut)

Geregisseerd door: Sylvester Stallone

Met onder meer: Sylvester Stallone, Burt Young en Antonio Tarver

Gesproken taal: Engels, Spaans en Georgisch

Releasedatum: 18 januari 2007

Plot Rocky Balboa

"It ain't over 'til it's over."

Rocky Balboa, één van de grootste bokskampioenen in de geschiedenis, heeft al jaren niet meer gebokst, The Italian Stallion, die bekend stond om zijn stalen kaak en zijn wilskracht om te winnen. Zijn vrouw Adrian is inmiddels overleden en zijn zoon en hij zijn inmiddels uit elkaar gegroeid. Rocky woont weer in de straten van Philadelphia waarin hij een restaurant runt. Wanneer ESPN een virtuele match toont tussen hem en de huidige wereldkampioen, Mason Dixon, en belachelijk wordt gemaakt op tv, begint Rocky na te denken. Uiteindelijk wordt hij door de manager van Dixon overgehaald om nog één keer de ring in te gaan...

Robert 'Rocky' Balboa

Paulie Pennino

Mason 'The Line' Dixon

Robert 'Rocky' Balboa Jr.

Tony 'Duke' Evers

Lou DiBella

Mike Tyson

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Tja same formula , ziet er weer erg vermakelijk uit. Al is Stallone's spraakgebrek er niet op verbetered.

Dit is makkelijker kijken

avatar van Quentin

Quentin

Trailer ziet er vrij slecht uit hoor.

Stallion

Paulie ziet er minder oud uit dan ik had gedacht. Ook Stallone ziet er goed uit. Jammer dat hij zo laat uitkomt hier.

lowhusky

Make-up doet wonderen! De trailer laat zien dat die Tarver behoorlijk kan acteren..

lowhusky schreef:

Dit is makkelijker kijken

Die link van mij is van betere kwaliteit daarom had ik deze gepost en hij werkt hier wel gewoon

Quentin, okay jij vind de trailer slecht maar waarom dan? Ik vind de trailer heel goed in mekaar zitten en vooral het stuk nadat Duke is geweest is SUPER! lekker snel gemonteerd en de muziek en geluidsffecten alles klopt gewoon

lowhusky

Bij mij laadde het niet dus vandaar mijn link

avatar van streeter

streeter

Geen idee wat ik van die trailer moet denken. Rocky lijkt me niet dom genoeg.

lowhusky

weet er iemand hoe oud die tony burton is? ik kan het echt nergens vinden!

avatar van predator

predator

• 1952 stemmen

Pfffff, Rocky 6, wie zit daar nu op te wachten???

avatar van Doom

Doom

predator schreef:

Pfffff, Rocky 6, wie zit daar nu op te wachten???

De Rocky liefhebbers misschien ?

Stallion

Ik denk dat die Tony best wel oud is, je ziet het niet echt aan hem, maar ik hoorde het wel aan zijn stem in de trailer.

avatar van remie leeuwke

remie leeuwke

ik zit er tenminste op te wachten

avatar van KaniffNL

KaniffNL

Dit lijkt mij een perfecte afsluiter voor de reeks en in de trailer zie je gewoon een jonge vent als je Sly vergelijkt met in het echt (Rimpels etc) en Rocky is in deel 6 tegen de 50? Dus geloofwaardig nog zeker wel... En uitgemolken nee tis naar mijn verwachting een prima afsluiter en ik ga hem zeker zien... Rocky is voor vele denk een echt jeugdsentiment prima verhaal, leuke dialogen... En Sly is gewoon Rocky niemand die dat ooit zou kunnen veranderen

in deel 6 is rocky over de 50

Stallion75

Klopt, in de film is Rocky 50 en zo ziet hij er ook uit vind ik , Sly ziet er in het dagelijks leven ook jonger uit dan hij is.

Deze Rocky zal veel elementen uit deel 1 bevatten, meatpuching,the steps, en nog een aantal en ik vind het goed om terug naar de roots te gaan , terug naar basic waar het begon.

Rocky zal dit laatste gevecht nog 1 keer doen, al is het maar voor zijn overleden Adrian, die zal in de film verder niet meer voorkomen , hooguit een paar flashbacks maar het meest op fotos in Rocky's restaurant.

Ik zie er erg naar uit, niet alleen omdat ik een groot Stallone fan ben maar gewoon om dat de Rocky films mij altijd heeft geinspireerd en geboeid.

Wij moeten alleen tot april wachten.....:(

Stallion

Je kunt Rocky ook aanzien voor iemand van 45 ofzo. Ik zat de finale van het WK te kijken en zag Lippi voorbij komen die 58 is en Sly 60, zit groot verschil tussen.

Rocky ziet er in de trailer uit als iemand van 45-50 inderdaad

avatar van Dolphfan

Dolphfan

Lijkt me echt gruwelijke film. Echt beter dat ze een vervolg op de oude rocky's maken. Nu nog een Rambo vervolg en een Over the Top vervolg en ik ben een tevreden mens.

avatar van newG

newG

Stiekem hoop je toch dat die rocky 110 min de ziel uit zijn lijf traint en dan wanneer het gevecht begint met 1 klap K.O geslagen wordt Gooi tijdens zijn training wat beelden van die jonge kerel die aan het vechten is zodat het publiek wat sympatie krijgt voor hem en klaar is kees.

Zou het alleszins erg origineel vinden

avatar van Bert1

Bert1

Hihi, deze kan erg leuk worden.

avatar van nuzjan

nuzjan

kan niet wachten tot die in de bios is

Moet deze film gewoon zien, ik denk dat dit een van de beste van de serie wordt

GO ROCKY

avatar van nuzjan

nuzjan

Vanaf 5 april 2007 in de bioscoop

Duurt mij veel te lang wil hem nu al zien

Stallion

Film komt hier veel te laat uit. Waarom komt hij hier niet gewoon een week na de release in Amerika? Hier krijg je alleen maar minder bezoekers in de Bios omdat men hem al heeft gedownload.

Stallion75

Ja vind het ook jammer dat wij zolang moeten wachten, verschil is wel erg groot met Amerika.

Downloaden wil ik liever niet , wil hem graag de 1ste keer op het grote doek zien.

Stallion

Ja, ik het liefst ook, maar zo lok je andere mensen wel uit tot downloaden. NIet iedereen heeft zin om er dan nog 4 maanden op te moeten wachten.

avatar van Capo

Capo

Ik vind het virtual match idee erg leuk. Lijkt op de computermatch tussen Rocky Marciano (inclusief haarstukje) en Muhammad Ali!

avatar van Mineworker

Mineworker

Vèèèèèèèèt! Zeer vet!

Eindelijk zal ik 'n Rocky film meemaken in een bios!

Maar hij komt hier idd te laat uit, in 2007 komt 'n nieuwe Rambo film uit, weer geschreven etc. etc. door the man himself!

Ik ben blij!

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

Rocky ziet er echt heel oud uit in de trailer.. pff.

Vette Poster