• 9.373.541 stemmen

Rocky Balboa (2006)

Drama / Sport | 102 minuten / 116 minuten (director's cut)

Genre: Drama / Sport

Speelduur: 102 minuten / 116 minuten (director's cut)

Geregisseerd door: Sylvester Stallone

Met onder meer: Sylvester Stallone, Burt Young en Antonio Tarver

Gesproken taal: Engels, Spaans en Georgisch

Releasedatum: 18 januari 2007

Plot Rocky Balboa

"It ain't over 'til it's over."

Rocky Balboa, één van de grootste bokskampioenen in de geschiedenis, heeft al jaren niet meer gebokst, The Italian Stallion, die bekend stond om zijn stalen kaak en zijn wilskracht om te winnen. Zijn vrouw Adrian is inmiddels overleden en zijn zoon en hij zijn inmiddels uit elkaar gegroeid. Rocky woont weer in de straten van Philadelphia waarin hij een restaurant runt. Wanneer ESPN een virtuele match toont tussen hem en de huidige wereldkampioen, Mason Dixon, en belachelijk wordt gemaakt op tv, begint Rocky na te denken. Uiteindelijk wordt hij door de manager van Dixon overgehaald om nog één keer de ring in te gaan...

Robert 'Rocky' Balboa

Paulie Pennino

Mason 'The Line' Dixon

Robert 'Rocky' Balboa Jr.

Tony 'Duke' Evers

Lou DiBella

Mike Tyson

avatar van remie leeuwke

remie leeuwke

Mij lijkt deze film niet echt meer leuk deel 1 en deel 2 dat vind ik de mooiste maar dan word het telkens minder ik heb een trailer van deze film gezien.

Maar ik wil hem natuurlijk wel niet missen ik ben ook een "Rocky" fan.

avatar van snakevega

snakevega

Komt er nu nog een rocky film???

Komaan zeg!

ze hadden al moeten afsluiten na de 5e film.

avatar van Zavo

Zavo

Na de eerste film bedoel je.

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

snakevega schreef:

Komt er nu nog een rocky film???

Komaan zeg!

ze hadden al moeten afsluiten na de 5e film.

Als er 5 films van een reeks zijn kan er ook nog wel een 6e bij. Ik denk dat deze me wel kan bekoren...

avatar van ellie

ellie

Zo twee nieuwe films (Rocky) en (Rambo) van stallone met zijn eigen regie je zou bijna denken dat ie in geld problemen zit

avatar van metaledje

metaledje

burt young speelt er tenminste nog steeds in die gozer is grappig

avatar van KaniffNL

KaniffNL

ben het deels met Salto eens ook hebben de Rocky films in mijn leven een groot deel gekregen... Er zit gewoon een boodschap in en dat goed. Ben zelf bokser en de verhalen trekken me erg.. Oke ze zijn voorspelbaar, maar zoals in deel 3 tegen Mr.T dat Mick overlijd en Apollo, Rocko gaat trainen gewoon geweldig

Rocky hoort gewoon in je Must See lijstje al is het je Genre niet... Het is gewoon mooi om te zien hoeveel hij om de sport geeft, Om z'n vrouw en een vechtersmentaliteit bezit.. Kijk er naar uit ik ga er minder van verwachten want Stallone is zeker niet meer de jongste... Maar hij gaat er met de volle 100%. Voor Sly is Rambo, Sly is Rocko...

avatar van metaledje

metaledje

hij heeft onherstelbare hersenletsel opgelopen, een paar raken klappen op de verkeerde plaats kan hem gehandicapt maken, werd er gezegd in deel 5, hoe kan dit nou dan??

avatar van gotti

Een paar rauwe eieren schijnen wonderen te doen...

lowhusky

deze film komt niet in de bios, of wel?

avatar van remie leeuwke

remie leeuwke

metaledje schreef:

ja daar dacht ik ook al aan

lowhusky schreef:

deze film komt niet in de bios, of wel?

Wel dus.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Maar waarom pas in april 2007, what de fuck. Het ding is al klaar volgens IMDB.

avatar van gotti

Completed wil volgens mij zeggen dat ze net klaar zijn met filmen. Post productie volgt dan nog. Zal dan zeker nog enkele maanden duren voordat ie echt klaar is...

gotti schreef:

Wel dus.

meteen op dvd toch?

avatar van gotti

Lijkt me niet. Zal vast wel belangstelling naar zijn...

avatar van Stallion

Stallion

Ik heb gehoord dat hij eind december dit jaar nog uitkomt.

avatar van Mug

Mug

In december gaat hij in premiere in de VS... Bios-release in Nederland staat voor alsnog op april 2007.

avatar van happie

happie

Rocky 6: Boksen met rollators.

Het is wel te hopen dat ie zijn kunstgebit uitdoet tijdens de gevechten.

avatar van Skar

Skar

hier wacht ik echt op! dit ga ik zeker weten kijken!

avatar van shawny1

shawny1

Ik heb zelf de boeken gelezen en ben benieuwd naar de filmen!!! En heb ze gezien!! Kan niet wachten wanneer deze uit komt!! dik een 5,0 waard echt wel

Bwt Ben geen boekenwurm hoor had toevallig deze gekocht ze leken me wel leuk

lowhusky

Ik vrees eigenlijk dat het een flop wordt, maar ik ben fan van de rocky-films dus ik ben niet té streng

avatar van Stallion

Stallion

Ik had ook gelezen dat hij in december uitkomt in Amerika. Is het dan niet een beetje lang als die bij ons pas in April uitkomt.

Stallion75

Ik ben al jaren een groot van Sylvester Stallone en ik heb zojuist een paar stukjes kunnen zien van de trailer die vandaag online zal komen en deze nieuwe Rocky wordt een hit! mark my words

Voor diegene die de video ook willen zien: http://www.movienewz.com/vid/Rocky_Balboa_trailer.wmv

Sly ziet er voor een 60 jarige enorm goed uit, en ik teken voor zo'n lichaam op mijn 60ste.

De film komt hier in Nederland op 5 April in de bios en in Amerika 22 december dit jaar.

Zodara de trailer op het net te vinden is, dan zal ik deze hier posten.

lowhusky

Ik heb hem al gevonden, Stallion . De trailer ziet er inderdaad erg interessant uit!

avatar van newG

newG

It's not over till it's over.

kijk eigenlijk uit naar deze film, weet niet waarom maar deze lijkt mij een zeer leuke underdog film...

avatar van streeter

streeter

Volgens mij zou het in het begin van 2007 uitkomen in de VS, maar het is naar December veranderd. Ik ben vrijwel zeker dat die kort daarna in NL uit is en dat de April datum Januari wordt.

lowhusky schreef:

Dat is dezelfde video wat ik gepost heb, als je mijn link had bekeken dan had je dat kunnen zien.

Di zijn dus beelden/fragementen van de trailer, is niet compleet dus, de echt trailer duurt zo'n 2 minuten lang.

De echte full trailer komt als het goed is vandaag online en daar zit ik nu op te wachten....

Stallion75

Eindelijk!!! de full trailer is er!

En hij is geweldig!!

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Als deze film ineens naar December gaat in de V.S. zou het best eens kunnen zijn dat ze gokken op de Oscars