• 9.375.067 stemmen

Muppets from Space (1999)

Familie / Komedie | 87 minuten

Genre: Familie / Komedie

Geregisseerd door: Tim Hill

Met onder meer: Dave Goelz, Steve Whitmire en Bill Barretta

Plot Muppets from Space

"Space. It's not as deep as you think."

Gonzo voelt zich eenzaam zonder familie en gaat op zoek naar zijn verleden. Via zijn ontbijtgranen ontvangt hij vreemde berichten. Zo ontdekt hij dat zijn familieleden ruimtewezens van een verre planeet zijn. In Miss Piggy's talkshow "UFOmania" vertelt Gonzo dat hij het levende bewijs is dat we niet alleen zijn in dit universum. Deze boodschap is voldoende om een team van paranoïde overheidsmensen achter zich aan te krijgen, met K. Edgar Singer op kop. Uiteindelijk moet Gonzo niet alleen zien te ontkomen aan Singer, hij moet ook een belangrijke keuze maken: vervoegt hij zijn familieleden die hij nog nooit heeft gezien, of blijft hij bij zijn vrienden die hij al zijn hele leven lang kent en liefheeft?

Gonzo / Dr. Bunsen Honeydew / Waldorf / The Birdman (stemrol)

Kermit the Frog / Rizzo the Rat / Beaker / Cosmic Fish #1 / Rainbow / Miss Piggy (assistant) (stemrol)

Pepe the Prawn / Bobo as Rentro / Johnny Fiama / Bubba the Rat / Cosmic Fish #2 (stemrol)

Robin / Statler / Ubergonzo (stemrol)

Dr. Phil Van Neuter / Sal Minella (stemrol)

Clifford (stemrol)

Miss Piggy / Fozzie Bear / Animal / Sam the Eagle (stemrol)

K. Edgar Singer

TV Producer

avatar van You_bastard

You_bastard

Tegenvaller vergeleken met de andere Muppetsfilm.

avatar van Moviestar

Moviestar

Ja leuk, wel weer de gewoonlijke oude muppet-formule maar daar ben ik nog zeker niet op uitgekeken.

avatar van kees

kees

Ik heb me kostelijk vermaakt met deze film.

Erg veel leuke vondsten. Kermit was wat slapjes maar de rat was in grote vorm en ook de beer vond ik heel leuk, vooral toen hij zijn baas op de schouder tikte en er nog wat gesmolten kaas aan zijn vingers zat...

avatar van Sjan

Sjan

Leuker dan ik verwacht had deze muppetfilm. Paar keer hard moeten lachen, vooral om die garnaal (ik wist niet dat het een garnaal was, totdat ze hem zo noemde) en de beer was idd erg grappig vooral wanneer hij de deur binnen moet gaan met dat oogherkenningssysteem . 3*

avatar van Phooze

Phooze

Ja, die garnaal is echt geweldig ! Ik ga 'm binnenkort nog maar een keer kijken.

avatar van Gizzmann

Gizzmann

Je moet er maar van houden... ik houd ervan!

avatar van De GeuS

De GeuS

Muppets blijven leuk om naar te kijken; 3*

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Humor is toppie! Erg leuke film, Muppets blijven cool... 3

avatar van neo

neo

De opening waarin Gonzo een droom heeft is trouwens erg dubbel op. F. Murray Abraham speelt Noah (van die Ark ja) die in hetzelfde jaar deze rol ook serieus speelde in Noah's Ark. Voor de rest een erg leuke film met de gebruikelijke Muppets humor. 3.5 sterren

avatar van Knarf Kenobi

Knarf Kenobi

Leuke film, typische muppet humor. Vind hem in ieder geval beter als the muppets take Manhattan. Maar ik heb Muppets from space ,vanwege een muppets liefhebbend broertje, iets te vaak gezien, zodat hij minder leuk wordt. Maar toch 3,0*

avatar van Purmerend

Purmerend

Al komen die 2 oudjes er wat te weinig in voor toch nog een hele leuke film. Een van de beste scene's vond ik dat die ene rat gevangen werd en tussen al die andere laboratorium ratten kwam te zitten.3,5*

avatar van guulbert

guulbert

Is mijn eerste film die ik zie van de muppets en moet zeggen dat ik redelijk was verrast. Goede humor, maar ook leuke personages vooral de rat, beer en de garnaal.

Heb me toch af en toe op betrapt dat ik zat te lachen met de domste dingen!! maar soit.

Heb me geamuseerd

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11909 berichten

Joey en Pacey!

avatar van murtcelP

murtcelP

Heel erg grappig! Als je hier niet om kan lachen heb je echt een serieus probleem!! ***1/2

avatar van JurassicPark

JurassicPark

een 4,0. ook een erg leuke muppet film. erg vermaakt

avatar van BS

BS

gewoon een leuke muppets-film !

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Vroeger eens gezien, ik vond hem destijds helemaal geweldig. De Muppets is echt geweldig voor kinderen en eerlijk gezegd zou het me niks verbazen dat als ik hem nog eens uit de kast zou trekken en bekijken dat ik me soms dood zou lachen. Die rat en die kikker waren toen echt leuk. Maar ja, ik denk toch dat als ik hem nog eens zou bekijken dat ik (ondanks dat ik me soms zou doodlachen) teveel op details ga letten, dus zal ik dat niet zo snel doen, ik houd het voorlopig toch nog even bij de leuke herinneringen van vroeger .

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

leuker dan ik verwacht had. Miss Piggy was weer geinig en ik vond het erg leuk dat Hulk Hogan meedeed.

Toppie!

avatar van Dk2008

Dk2008

Tegenvallende Muppet-film. Het verhaal is slecht en er valt weinig te lachen. Het begin gaat nog wel met Gonzo en daarna de toestanden met alle Muppets in het huis. Maar verder toch niet veel aan. 2.0.

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

Ben toch al snel gecharmeerd van de Muppets, de typetjes werken wat mij betreft erg goed en weten de meest dubieuze verhalen entertainend te houden. Zo ook deze film, het hele gegeven van de thuisplaneet is natuurlijk verre van interessant maar toch heb ik een aantal keren echt moeten lachen, en lachen om een komedie doe ik niet snel. Muppets from Space vond ik een zeer degelijke komedie

avatar van TheLionKingFan

TheLionKingFan

Dit is mijn 2de Muppets film die ik gezien heb (na The Wizard of Ozz)

Deze was minder maar nog steeds leuk. Heb hem helaas in het Nederlands moeten bekijken.

avatar van mrwhite

mrwhite

" you will go where no Muppet has gone before "

Leuk filmtje die bij momenten echt grappig was. De grote held van de film was voor mij toch Rizzo die was echt hilarisch.

De volgende die ik ga zien is Muppets Take Manhattan, The (1984). Ik heb gehoord dat die beter is dan deze dus ik kijk er wel naar uit.

2'5*

avatar van PEN15

PEN15

Ik kan er nooit aan wennen om hier films van te zien. De geniale humor van de shows wordt nooit gehaald, maar okay de films heten dan ook geen Muppet-show meer. Hier hebben we een Muppets in space, maar het is niks vergelijkbaars met Pigs in Space wat ik zou verwachten. Het gekke is, het verhaaltje is soms leuker dan de humor..als ik het dat kan noemen. Leuk dat er geprobeerd is alle Muppets tegelijk in beeld te brengen, wat echt een zware klus geweest moet zijn om ze allemaal tegelijkertijd te bedienen. De muziek van James Brown past er lekker bij als Gonzo zo op die grasmaaier zit. Ook weer een hoop leuke referenties waaronder een aan 12 monkeys. Ik vroeg me af of ik wat gemist had trouwens, ik dacht die Gonzo altijd al een vogeltje was. GONZO!!! GONZO!!!

avatar van pieterTk

pieterTk

Leuke film, vooral de hilarische opmerkingen tussendoor maken het een echt kijkplezier

avatar van Samhain

Samhain

The Muppets From Space is, om eerlijk te zijn, de allereerste film die ik op de big screen in de bioscoopzaal zag als kind. Maar ik ben ook een beetje opgegroeid met de muppets en heb vroeger ook de televisieserie gekeken als kind. Dus ja, ik vind het altijd wel leuk om die films te bekijken. Maar met name deze vind ik erg goed en heeft diep in mijn hart wel een speciaal plaatstje. Leuke karakters, heerlijke muziek en gewoon alles aan deze film! Kom op jongens, dit is gewoon leuk. Ook eens wat anders buiten mijn horror shotjes om.

avatar van Film Pegasus

Toch een tegenvaller tegenover de oudere Muppetfilms (vooral Muppet Movie en Muppets Take Manhattan). De figuren van Muppets Tonight eisen nu ook hun plek op en dat gaat ten koste van figuren als Rowlf The Dog en The Electric Mayhem die plaats ruimen voor nieuwkomers als Pepe de garnaal, Rizzo (die nu een grotere rol krijgt dan die van keukenhulpje in Muppets Take Manhattan) en ook Bobo de beer. Floyd Pepper, presentator van Muppets Tonight krijgt ook veel schermtijd naast Kermit.

Je mist wel wat charme van de figuren en de muziek is helemaal geen Muppets meer. Waar is de kwaliteit van Rainbow Connection, Movin' Right Along of Together Again. Af en toe is er nog wel leuke humor, maar toch haalt dit zeker niet het niveau van de betere Muppetfilms, een neerwaardse spiraal die in de jaren '90 al bezig was. Benieuwd of de nieuwe film The Muppets terug de goeie kant op gaat.

Stuk beter dan de recente Muppets films.

Het verhaaltje blijft wat idioot en kinderachtig, maar gelukkig zijn de hoofdrollen hier uitsluitend weggelegd voor Muppets. De echte mensen worden verbannen tot cameos, zo hoort het naar mijn mening ook.

Best wel grappig op momenten (Pepe dan vooral), andere figuurtjes zijn af en toe borderline vervelend (die rat). Favoriet blijft toch wel Animal, jammer dat hij weer zo weinig te doen heeft.

Uiteindelijk had het wel iets korter gemogen. Naar het einde toe eist het verhaaltje weer iets teveel aandacht waardoor de laatste twintig minuten wat tegenvallen. 60-70 minuten volstaan eigenlijk voor films als deze.

avatar van The Oceanic Six

[Miss Piggy runs by]

Statler: Is breakfast over?

Waldorf: No, why?

Statler: 'Cause I think the bacon just ran out.

Muppets from Space begon sterk, maar kakte daarna helaas in. Gelukkig was het slot wel weer de moeite. Jammer dat de serie een wisselend niveau kent. Mij wist het space-verhaal me niet erg te boeien. Gelukkig zijn een hoop Muppets wel weer grappig, waardoor het nooit echt teleurstellend wordt. Maar ik vond de 85 minuten film nog wel wat lang duren. Het had een kwartiertje minder gekund.

avatar van MauriceMankes

MauriceMankes

Er moet veel misgaan eer de muppets saai worden; het was echt een aardige film; maar vergeleken met de andere films van dit gezelschap matig.

avatar van TheLionKingFan

TheLionKingFan

TheLionKingFan schreef:

Dit is mijn 2de Muppets film die ik gezien heb (na The Wizard of Ozz)

En daar zat de fout. In de Nickelodeon versie van toen is haast alles wat maar een beetje in de buurt van 'misschien niet voor kinderen' zat is eruit geknipt. De originele is hilarisch. 3.7.