• 9.378.153 stemmen

Horror | 94 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: Eli Roth

Met onder meer: Jay Hernandez, Derek Richardson en Eythor Gudjonsson

Gesproken taal: Spaans, Engels, Tsjechisch, Japans, IJslands, Nederlands, Russisch, Slowaaks en Duits

Releasedatum: 2 maart 2006

Plot Hostel

"Welcome to your worst nightmare."

Drie jongens, twee Amerikanen en een IJslander, trekken door Europa. Tijdens hun reis wordt hen verteld over de hemel op aarde voor de Amerikaanse backpackers: Een "Hostel" in Slowakije waar het krioelt van de gewillige Oost-Europese dames. Wanneer ze op de plaats van hun bestemming aangekomen zijn, maken de jongens binnen de kortste keren kennis met aantrekkelijke dames uit Slowakije. Dus het feest kan losbarsten. Langzaam maar zeker komen de jongens erachter dat er méér aan de hand is dan zij denken.

slecht geacteerd...slechte cast..etc..etc..etc..

de ranzigheid maakt het nog een beetje goed

maar viel erg tegen, metname die ontsnapping...tsssss.

avatar van squash2002

squash2002

de beste film ....de slechtste film etc etc ..ga hem maar even zelf kijken haha!

avatar van jurriaan15

jurriaan15

erg veel overbodige scene's, heel erg saai begin ook ze waren zogenaamd in nederland, maar iedereen sprak duits?
toch wordt de film, na een hele saaie tijd dus, een goede thriller. met een wat raar einde, waar ik soms met m'n ogen dicht zat, of keihard zat te juichen hehe..

3,5 * (jammer van de vulgaire scène's)

avatar van dirk1978

dirk1978

mijn 2 favoriete horrorfilms zijn toch wel seven en op de tweede plaats saw...maar na het zien van hostel mag ik deze 2 films niet met hostel vergelijken...daarvoor is hostel toch echt te slecht.

Het verhaal op zich is vrij aardig, al had er veel meer ingezeten...het eerste half uur slaat gewoon nergens op..zo zwak. Daarnaast wordt er vrij slecht geacteerd (later in de film wordt het wel beter) en de dialogen zijn de gehelen film gewoon dramatisch.

En toch is de film het waard om te bekijken... het laatste halfuur maken wel wat goed.. al is het alleen al om de akelige sfeer en de toch wel aanwezige spanning.

ik geef hem 3 sterren en dat is misschien wel iets meer als de film eigenlijk verdient... 3*

avatar van Remi

Remi

wel een leuke horrorfilm. Cool dat Slowakije ook in beeld kwam, want ik kom daar elk jaar

Ik heb me wel vermaakt

avatar van pjutter

pjutter

had zoals eerder vermeld niet veel verwacht van deze film.
maar dat viel alles mee, ik vond het zelfs een goede film, met een leuk verhaal en er werd WEL goed in geacteerd.

de martel scenes zijn echt goed gemaakt, en er zitten ook nog wel wat grappige scenes in:
als hij bijvoorbeeld die 2 vrouwen en die gast over de motorkap laat vliegen, en met die kinderen die deuken slaan in die man zijn hoofd,
Ik kan ook snappen dat mensen die daarvan daan komen licht gekwetst zijn omdat hun land afgeschilderd wordt als een crimineel land, met alleen maar hoeren en criminelen.

avatar van mikoz

mikoz

pjutter schreef:

WEL goed in geacteerd.

NIET goed in geacteerd.

avatar van mitch3ll

mitch3ll

veel overbodige stukken in de film heb me wel kostelijk vermaakt

avatar van evelknevel

evelknevel

net gezien en vond dit wel een goeie film

avatar van nickey

nickey

vond het een goeie film, maar had er eigenlijk wel meer van verwacht.

avatar van pampie

pampie

even reageren grid8400. die ontsnapping was juist het mooiste aan de film man. echt een lekker einde beter als van saw?? beetje twijfelachtig, het is in ieder geval een leuke film, met een goed verzonnen horror einde.

avatar van kakstoel

kakstoel

mikoz schreef:

NIET goed in geacteerd.

nee nee , niet goed geacteerd, maar el een goede film.

avatar van Sonny Black

Sonny Black

Valt het ook op dat hier al verschrikkeling veel spoilers worden weggeven.. ben ik blij dat ik de film eerst ben gaan kijken nadat ik op de moviemeter site heb gekeken. Vond de film goed, en de spanningsopbouw vond ik vrij apart.. Ik kon de manier van filmen ook goed waarderen en heb me prima vermaakt tijdens dit filmpje. 3,5*

avatar van Sonny Black

Sonny Black

B.t.w. Nederland wordt altijd met een duits accent geaccentueerd...

pampie schreef:

Was zo simpel vond ik. 30 van die bodybuilders voor de deur, en hij kan ongezien twee keer naar die auto kruipen. En dan op dat station, niemand die ze ziet etc... Het kwam mij een beetje te B-film achtig over. Ik heb het dus niet zozeer over de ontsnapping uit de folterkamer, want dat was uiteraard wat je WIL zien in zo'n film!! Uitglibberend over afgesneden vingers, een sadist die in zijn eigen kettingzaag ligt te rollen hehehe dat was wel sterk ja lekker ranzig.

Sonny Black schreef:

B.t.w. Nederland wordt altijd met een duits accent geaccentueerd...

Net als blowen en hoeren hahahaha

avatar van dennisloquet

dennisloquet

goede film, wel veel minder gore te zien gekregen dan de trailers doen vermoeden en geen enkel schrikmoment gezien

avatar van Royo

Royo

Toch na die negatieve reacties een mooie film. In het begin van de film humor en een goede thriller/horror in het vervolg van de film. Een 3.5!

avatar van krabat

krabat

grid8400 schreef:

Net als blowen en hoeren hahahaha

volgens mij snap je het commentaar niet helemaal, haha

avatar van pampie

pampie

lekker geil eerste 45 minuten, geef daarom een 4

avatar van perry83

perry83

deze film is wel goed vooral het einde maar ook hier had ik meer van verwacht maar il heb hem toch 3,5 sterren gegeven

avatar van morreke

morreke

De film begon pas te boeien op het moment dat duidelijk werd waar hostel voor diende ! Alles daarvoor, crap:
2* Alles daarna, heerlijk gortig op sommige momenten (die oog man ) 4*

leuk idee ook dat er plaatsen bestaan waar je voor geld wat mensen kan martelen

Alles tesamen wil ik er nog wel een 3.5 voor geven !

avatar van The_basser

The_basser

Een hoog punt kun je hem moeilijk geven, maar lachen en ziek was hij wel

avatar van elsterno

elsterno

Sjees, wat slecht, eerste gedeelte was net een mislukte American Pie film. Er zat totaal geen goed verhaal in, het acteerwerk was zwaar prut en het sloeg werkelijk nergens op.

Was ook gewoon zo'n gore horror alá The Dentist, ipv een enge.

avatar van Davito

Davito

hallo heb vandaag Hostel gezien werd toch wel erg nieuwsgierig nadat die met Saw vergeleken werd maar helaas een grote terleurstelling hoe is het mogelijk om deze super B film met een beetje jaren 80 gevoel en een nep amsterdam waar ze duits praten te vergelijken met Saw.

Ik vond het tien keer niks echt zonde van mijn tijd. Saw echter vond ik een geweldige low budget film met leuke verassingen maar Hostel sloeg helemaal nergens op.

avatar van paramount

paramount

Deed me veel denken aan Wolf Creek die toch net wat beter was. Desalnietemin een fantastische film! Een must see. 3,5*.

avatar van jimbo79

jimbo79

ik vond hem echt goed, heel spannende effectieve horror met lekkere goor scénes. op sommige momenten zelfs inventief.

straalt ook dat b-jaren70horrorsfeertje uit en dat is lang geleden gezien. ook de verwijzingen naar andere films waren geslaagd je ziet ook aan een aantal dingen dat hij een fan is van tarantino. ok het begin was wat flauw maar vanaf in slowakije is het genieten geblazen. ben benieuwd naar wat roth nog gaat maken

avatar van barca87

barca87

Hele slechte film. Je weet de hele film al dat ze gemarteld gaan worden en je zit er eigenlijk alleen maar op te wachten. Erg voorspelbaar allemaal en een zeer matig verhaal! Trailer ziet er veelbelovend uit maar film valt dus zwaar tegen!

1,5 *

avatar van (m)oovi

(m)oovi

Vermakelijke film, zoals een ‘horror’ mag zijn. Martelscenes redelijk bruut en ziek, daardoor niet voor elke maag geschikt.

Zoals velen al zeiden, Saw is een ander categorie film. Hier zat je met open mond van de martelscènes, bij Saw vanwege het verrassende eind.

Geniaal is de film dus niet, ook gezien het acteren/verhaal en foutjes (zoals een Duits Amsterdam )

een sterretje of 3

avatar van merijn82

merijn82

• 1931 berichten

Wat een waardeloze film dit.

Matig acteerwerk, Amsterdam dat Amsterdam niet is en waar ze Duits praten. Ongelooflijk saaie opening; hebben ze deze soms gevuld met deleted scenes? En dan denk je dat het gaat beginnen, nou goed dan zit er af en toe nog wel eens een aardige martelscene bij, maar over het algemeen draait de camera toch te vaak weg op het moment supreme. Hier komt nog eens bij dat er totaal geen verhaal inzit en de film dan ook nergens de diepte ingaat. Niet dat ik dat verwacht had van deze film, maar denk wel dat het er voor kan zorgen dat het geheel wat beter/boeiender wordt.