Genre: Romantiek / Drama
Gesproken taal: Frans en Engels
Releasedatum: 10 juni 1999
Bekijk via Videoland
Plot Cruel Intentions
"In the game of seduction, there is only one rule: Never fall in love."
Kathryn sluit een weddenschap met haar stiefbroer Sebastian. Zij zegt dat het hem niet zal lukken om Annette (een maagd, die met seks wil wachten tot na het huwelijk) het bed in te krijgen. Als hij verliest krijgt Kathryn zijn Jaguar, als hij wint krijgt hij Kathryn.
- Trailer (YouTube)
- Les Liaisons Dangereuses (BoekMeter)
- Cruel Intentions (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
Ronald Clifford
Dr. Regina Greenbaum
Bunny Caldwell
iwillneverbe
goede, beroemde cast en en een goed verhaal, persoonlijk vond ik het boek wel beter, het liedje in het begin van de film vind ik wel super
*3,5
xCretin
Goed verhaal, goed script, grappige momenten, maar ook trieste momenten, zeer goede cast....niks meer aan toe tevoegen dan WATCH THIS MOVIE!!
Fran
- 1953 berichten
Deze film is heel erg goed, maar even iets anders .... ik ben vrouw en hetero maar wat is Sarah Michelle Gellar lekker in deze film zeg !
lowhusky
Ik vond Witherspoon "lekkerder" dan Gellar
Fran
- 1953 berichten
Witherspoon is zeker een mooie vrouw maar heeft in deze rol niet zo veel sexapeal. Naar mijn mening dan.
BlueSword
vind witherspoon helemaal niet zo super, geef mij maar gellar, of anders tara reid.
Marcellos
1 woord om deze film te beschrijven: GEIL!!
Te sexy fiilm 100% Verleiding..
Toch een mooi verhaal ingemaakt en natuurlijk 2 topspelers: Sarah Michelle Gellar en Witherspoon
Voor deze film, 4,0
Marcellos
Tara Reid he ??
Als je die toch wel goed wil zien raad ik je american pie 1,2 aan
Gr. Marcellos
Joe-K
Goede film! Goede cast en mooie muziek (Vooral Bittersweet Symphony op het einde) Sarah is en blijft gewoon knap en Meneer Philippe speelt ook zeer leuk in deze film, leuk filmpje en geen moment verveeld. 4.0*
Kisje
Deze film kan ik blijven kijken, heb ik al zoveel keer gezien en toch..
4 *
miepke
een erg leuk verhaal, met prachtige muziek. Het einde had ik ook niet aan zien komen, en daardoor maakt het verhaal zich toch apart. Leuk taaltje van ryan en sarah speelt ook erg leuk. Reese witherspoon perfect als blond meisje dat graag maagd wilt blijven tot het huwelijk. Helemaal goed!
Thomaske
Tara Reid he ??
Als je die toch wel goed wil zien raad ik je american pie 1,2 aan
Gr. Marcellos
of Van Wilder!
Ik vond het een prachtige film!!! zeker de moeite waard!
betekenis
Ik heb gister dangerous liasions gezien. De plot van die film heeft wel erg veel weg van deze film. Ofwel Cruel intensions lijkt een remake te zijn, maar dan in de moderne tijd.
Maar ja dat doet natuurlijk niets af van kwaliteit als je dan zo'n fenomenale film neerzet met geweldige soundtracks van o.a. Placebo!
Het is en blijft een topper!
solarex
Een geniale film..
Heb hem sinds vandaag kunnen bemachtigen maar heb hem al 3 keer gezien. Mooi verhaal, onverwachte wendingen erin..
zeker een 5
Tha Flow
Aardige film. Weinig geloofwaardig maar aardig geacteeerd. Niet boeiend tot het eind maar wel erg goede muziek eronder. Een paar aardige grappen en nog meer flauwe. Het einde vond ik stom. Ach, hollywood.
Gang_Star
Zeer interessante, maar vooral broeierige film... elke keer als ik deze film kijk, laat het einde me niet meer los.
M.lanie
geweldige film! laatst weer bekeken.. mooi verhaal en heel sterk acteerwerk, al vont ik selma blair soms irritant(behalve op het eind) vooral de laatste scene is prachtig!het mooiste stuk van de film..samen met de scene dat Phillipe aan witherspoon ''opbiecht'' dat het een weddenschap was egt topfilm!
Unpredictable
Verschrikkelijke slechte film!
Heb me voornamelijk veel geirriteerd aan de rol van Sarah Michelle Gellar.
1 ster voor de moeite.
tuureluur
deze ga ik dan binnekort huren als iedereen er zo positief over is.
Spring 04
Heel leuke film waarbij ik de de gehele anderhalf uur geboeid naar heb kunnen kijken
movielau
wat een evil film:D echt gaaf sfeertje, de hele film door.
Leuk plot ook:P
3,5
Koompje
deze ga ik dan binnekort huren als iedereen er zo positief over is.
Wacht nog 2 dagen, dan komt ie op tv,
pietjuh
zeer goede film en deze staat zeker weer op mijn lijstje voor vanavond
Goede acteurs en actrices en blijft erg 'spannend' tot je tot de eindconclusie komt. Ik geef er eens 4,5 * voor.
prometida
Pff, wat een vervelende film
De eerste keer dat ik hem keek ging het nog wel, maar nu voor de tweede keer gezien en ik vond er niets aan.
Komt natuurlijk omdat ik heel het verhaal al kende maar toch, ik ergerde me aan veel dingen.
VZR
Ik heb de film net gezien. Ik dacht in eerste instantie aan een voorspelbare tienerfilm, maar ik betrapte mezelf regelmatig op verkeerde inschattingen over wat er zou gaan gebeuren. Daarom blijft deze film de hele 97 minuten leuk en spannend om te kijken. Ik vond het acteerwerk ook niet slecht en ik ga zeker het tweede deel van deze film bekijken binnenkort.
Ik vind het toch wel een aanrader....
Een sterretje of 3,5 vind ik wel terecht
Zonderling
Ik heb hem ook gekeken en hij blijft leuk ( zou het door Ryan komen?) Hoe dan ook, hij trekt altijd weer mijn aandacht.
@VZR
2e deel raad ik je toch niet aan en de 3e al helemaal niet. Maar goed.

Cruel Intentions 3
2004

Cruel Intentions 2
2000

In de ban van 'Saltburn'?: Ook deze vijf dramafilms zijn waarschijnlijk iets voor jou

Kongen av Bastøy
Drama, 2010