Genre: Romantiek / Drama
Releasedatum: 10 juni 1999
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Plot Cruel Intentions
"In the game of seduction, there is only one rule: Never fall in love."
Kathryn sluit een weddenschap met haar stiefbroer Sebastian. Zij zegt dat het hem niet zal lukken om Annette (een maagd, die met seks wil wachten tot na het huwelijk) het bed in te krijgen. Als hij verliest krijgt Kathryn zijn Jaguar, als hij wint krijgt hij Kathryn.
- Trailer (YouTube)
- Les Liaisons Dangereuses (BoekMeter)
- Cruel Intentions (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
Ronald Clifford
Dr. Regina Greenbaum
Bunny Caldwell
Jordy
Zeer vermakelijke film. De jonge cast doet het leuk (al haalt Gellar het niveau van Buffy nergens), het verhaal is boeiend en er zitten een paar zeer.. ehm... "leuke" scenes in. 3 en een halve ster.
Menni
Walgelijk puberale verkrachting van Les Liaisons Dangereuses, maar dat zal in z'n oorspronkelijke variant wel te lastig zijn voor de doorsnee tiener uit de jaren 90. Broeierige sex en flitsende one-liners lokken het jonge publiek. Triest.
(Intentions is met een 't' trouwens, terzijde)
Thomas
Ieder zijn eigen smaak, ik vond het één van de leukere tienerfilms van de laatste jaren.
Het genre moet je wel liggen. Heerlijk nummer van de Verve trouwens waar de film mee eindigd.
aburefan
af en toe wel vermakelijk vooral door die cecile (Selma Blair) maar het blijft toch erg standaard tienervermaak met standaard dialogen en de laatste 20 minuten vond ik erg matig, 2 sterren.
vic
was gisteren op t.v. heb genoten.
Ik had hem al in de bioscoop gezien en vond hem toen goed maar niet meer dan dat. Maar na hem gisteren voor de tweede keer te hebben gezien vind ik hem een stuk beter halve ster erbij *3.5
Goodfella
Vermakelijk kijkvoer met een lekker "Wild Things-achtig" sfeertje...
Obiwannes
Matig verhaaltje, met af en toe degelijk acteerwerk.
De film kon me maar zeer matig amuseren. Meer weet ik er niet over te zeggen.
Me_333
keb veel slechte reacties gelezen.. maar dat beinvloed mijn eigen mening niet! ik vond het ne vre goeie film, twas ne keer iets anders, en zo ziej ne ke wa er allemaal gebeurt.. 4 en nen halve ster!
Me_333

Eef
Kvond hem wel grappig maar er zaten ook scenes tussen die echt nergens op sloegen. Toch 3.5 ster
Tigger
Goeie film met leuke (jonge) cast. Lekker 'onbezorgd' kijken zonder veel na te denken... met toch een paar lichte 'overdenkingen' zo hier en daar. 3,5*
Snap de logica hierin ook niet helemaal, maar volgens mij bedoeld onze RealMovieFan hier het cijfer 4 en geen 4 sterren.
Mik
Kortom:Deze film sucks!!!
Volgens mij houdt **** hier gewoon een censuur in .. zoals bijvoorbeeld @##$# ofz..
Het is een #%@%# film. Dat wordt bedoelt, al ben ik het hier niet helemaal mee eens, ik vond em best vermakelijk.
OW, hehe. Nou zie ik het ook. Ik dacht dat ie hier de sterren mee bedoelde, omdat die vaak met sterren worden aangegeven.
Mik
Kortom:Deze film sucks!!!
Dit is echt een Saaie film .. Mag je van mij best zeggen hoor. U can put it anywhere! (edit: Niet bij mij natuurlijk he..)
narva77 (crew films)
Aardige film met hetzelfde scenario als 'Dangerous Liaisons'.
Maar bovenal 1 van de tofste nummers aan het begin van een film (als Phillippe in zijn cabrio op de snelweg richting New York rijdt).
Volgens mij is dit een van die Brit-pop bands, maar weet iemand welke?
narva77 (crew films)
Nee toch? De Counting Crowes maken toch niet zulke 'hippe' muziek? Het klonk echt als Engelse Britpop, toch?
neo
met 100 procent zekerheid is het het nummer every you every me van placebo
narva77 (crew films)
Placebo! Dat dacht ik al (nee, echt), dat is dus toch Britpop, toch?
Thanx voor de research!
Tonyvdb
ik moet echt niets hebben van die hyper-commerciële fake "perfect uitziende mensen" Amerikaanse teen-toestanden ...
*' 1,5 op 5 *'

Cruel Intentions 3
2004

Cruel Intentions 2
2000

In de ban van 'Saltburn'?: Ook deze vijf dramafilms zijn waarschijnlijk iets voor jou

Kongen av Bastøy
Drama, 2010